Κριός

Μια αρκετά καλή ημέρα για να μεγαλώσετε τους ορίζοντες των γνώσεών σας. Το μυαλό σας θα είναι πολύ καθαρό και οι σκέψεις σας θα περιβάλλονται από μία οργανωτική ικανότητα. Οποιεσδήποτε συμφωνίες σε σχέση με συνεργασία ή οικονομικά ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν (Σε μεμονωμένες περιπτώσεις σοβαρές σκέψεις για την δημιουργία παιδιών ή θέματα πολύ στενά συνδεδεμένα με τα παιδιά απασχολούν το άτομο.)

Ταύρος

Μια καλή ημέρα για τα όνειρα τις ελπίδες αλλά και τους στόχους σας. Θα αισθάνεστε ιδιαίτερα ικανοί στο να φέρετε πιο κοντά στην πραγματικότητα τα ιδανικά σας. Οι στόχοι σας πολύ πιθανόν να πάρουν μια άλλη μορφή ίσως πιο πνευματική σήμερα και η πιθανότητα κάποιας πνευματικής εργασίας ή ενασχόλησης είναι μεγάλη. Μια καινούργια εμπειρία με θετικά αποτελέσματα σήμερα.

Δίδυμοι

Πολύ πιθανό να έχετε μοιραίες συναντήσεις αυτή την ημέρα και άνθρωποι που θα έρθουν στην ζωή σας θα σας επηρεάσουν βαθιά, θετικά ή και αρνητικά. Ένας γάμος, ή επαγγελματική συνεργασία που ξεκινά σήμερα (ιδιαίτερα στις αρχές αυτού του κύκλου) είναι πολύ πιθανό να σας αποκαλύψουν πλευρές του εαυτού σας που αγνοούσατε ή που αρνηθήκατε την ύπαρξή τους. Η δύναμη και η εξουσία ίσως αποτελέσουν ένα σημαντικό θέμα στις σχέσεις σας σήμερα.

Καρκίνος

Καινούργιες συνθήκες στη ζωή σας πολύ στενά συνδεδεμένες με το σπίτι και την ενασχόληση θα σας δώσουν μια ξεχωριστή ικανοποίηση σήμερα. Πολλά πράγματα ίσως να μην έχουν διαμορφωθεί όπως εσείς θα θέλατε αλλά πολύ σύντομα θα αλλάξετε γνώμη ακόμα και για τις προτιμήσεις σας. Προσέξτε όμως μην παρασυρθείτε από την υπερβολική αισιοδοξία παραμελώντας ορισμένες εξίσου σημαντικές υποχρεώσεις που πολύ πιθανόν να είναι στενά συνδεδεμένες με κάποιους ανθρώπους από το άμεσο περιβάλλον σας.

Λέων

Οι καταστάσεις σήμερα φαίνεται πως είναι κατάλληλες για να πάρετε ορισμένες πρωτοβουλίες σε σχέση με κάποια παλιά σας σχέδια. Θα βρείτε τον εαυτό σας να ξεκαθαρίζει ορισμένες εκκρεμότητες και να προσπαθεί να δημιουργήσει ορισμένες καινούργιες σχέσεις επάνω σε μια πιο σταθερή βάση. Παλιά προβλήματα υγείας ίσως σας απασχολήσουν και καθόλου απίθανο να χρειαστεί μια εντελώς διαφορετική θεραπεία σήμερα.

Παρθένος

Μια καλή ημέρα για τα συναισθήματά σας. Η πιθανότητα να δημιουργήσετε κάτι εντελώς καινούργιο στην ενασχόλησή σας με αποτέλεσμα κάποια σταθερή άνοδο των οικονομικών σας είναι μεγάλη σήμερα. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί σε συνεργασία με τις πρακτικές και οργανωτικές ικανότητές σας.

Ζυγός

Μια ημέρα που συγκλονιστικές αλήθειες και καταστάσεις θα σας κάνουν να αλλάξετε πολλούς από τους ιδιαίτερους στόχους και φιλοδοξίες σας. Ο φανατισμένος τρόπος για την απόκτηση εξουσίας επάνω σε ορισμένα θέματα ίσως να μην βοηθήσει και τόσο πολύ σήμερα. Ξεκαθαρίστε τους στόχους σας και μην αφήνετε τον εαυτό σας να καταπιάνεται με το πιο δύσκολο μέρος τους προβλήματος. Προσέξτε τις σχέσεις σας με τους άλλους, η πιθανότητα να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τα αποτελέσματα της σκληρής προσωπικής δουλειάς σας είναι μεγάλη (Σε μεμονωμένες περιπτώσεις ένα πολύ ισχυρό αισθηματικό σοκ.)

Σκορπιός

Αλλαγές και ευκαιρίες επαγγελματικής φύσεως ίσως να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να σταθεροποιήσετε τη θέση σας σήμερα. Εκμεταλλευτείτε τες έστω και αν δεν ταιριάζουν πάρα πολύ με τις απόψεις ή πεποιθήσεις σας. Προσπαθήστε να εκπληρώσετε την επιθυμία σας για να δοκιμάσετε κάτι εντελώς καινούργιο κάνοντας μια συνεχή αναφορά πάνω στις εμπειρίες σας.

Τοξότης

Μια ρεαλιστική προσέγγιση των προβλημάτων σήμερα θα σας οδηγήσει στο να βρείτε λύσεις με υπερβολικό κέρδος. Οι εμπνεύσεις σας πάνω σε θέματα συνεργασίας ή δημιουργικότητας πάνω σε νέες και πιο σταθερές βάσεις θα αποτελέσουν μερικές από τις κύριες ενασχολήσεις σας σήμερα. Πολλά όνειρά σας θα τα δείτε να πραγματοποιούνται αργά αλλά σταθερά. Το τι διάρκεια θα έχουν θα εξαρτηθεί από το πόσο εύκολα θα προσαρμοστείτε σε μια καινούργια κατάσταση υπολογίζοντας και την άποψη των άλλων. Αρκετά ώριμοι για να δείτε τις σχέσεις σας με τους άλλους μέσα από ένα διαφορετικό αλλά και κριτικό μάτι. Οι καταστάσεις που περάσατε τα τελευταία δύο χρόνια θα αποτελέσουν τον καλύτερο οδηγό σας.

Αιγόκερως

Συγκεχυμένη και μπερδεμένη σκέψη, παρεξηγήσεις που βασίζονται στην έλλειψη διαύγειας στον τρόπο που επικοινωνείτε και ανικανότητα να συγκεντρωθείτε στα άμεσα φλέγοντα ζητήματα, είναι οι πιο προβληματικές καταστάσεις αυτού του κύκλου. Ίσως συλλάβετε τον εαυτό σας να ονειροπολεί και να φαντάζεστε πολύ συχνά διάφορα πράγματα, αν και κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητα αρνητικό απ’ όλες τις πλευρές.

Υδροχόος

Μια ημέρα μεγάλης έντασης αλλά και με διάρκεια που θα βρείτε τον εαυτό σας να απομακρύνει πολλά πράγματα από την ζωή σας που τα θεωρείται περιττά. Μια βαθιά επιθυμία για αλλαγή στις φιλοδοξίες και στόχους σας συχνά θα σας οδηγεί σε ημέρας υπερβολικής προσπάθειας με αποτέλεσμα να υποστείτε μια φυσική ταλαιπωρία. Η επιθυμία σας για προαγωγή και αναγνώριση στη ζωή φαίνεται πως κάτω από ιδιόρρυθμες συνθήκες θα πραγματοποιηθεί σήμερα. Την ένταση όμως δεν θα την αποφύγετε. Αποφύγετε να υπερεκτιμάτε τον εαυτό σας και να φανατίζεστε με τις υποθέσεις σας (Σε εξαιρετικές περιπτώσεις η έκθεση του ατόμου σε υπερβολικό κίνδυνο.)

Ιχθείς

Μια ημέρα που οι σύντομες αισθηματικές περιπέτειες στην ζωή σας είναι πολύ πιθανές. Οι ευκαιρίες για να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας ή κάποια σχέση σας δε θα λείψουν. Τα πάντα όμως θα εξαρτηθούν από το πόσο συνεπείς μπορείτε να είστε σήμερα.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.