Μέρα γεμάτη εκπλήξεις και ευχάριστες ανατροπές είναι η σημερινή! Ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη, βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού και υπάρχουν γεγονότα που σκορπίζουν την χαρά, το χαμόγελο και τον ενθουσιασμό στα ζώδια της Φωτιάς(Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγού, Υδροχόους)

 

Κριός

Καλό θα είναι να συζητήσεις με το ταίρι σου για κάνετε κάποιο πρόγραμμα για σήμερα που θα ευχαριστήσει και τους δύο αρκετά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι φρόντισε να βγεις να διασκεδάσεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται και θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

 

Ταύρος

Δείξε υπομονή και το αύριο θα σε ανταμείψει πλουσιοπάροχα. Σήμερα θα έχεις πολλά νεύρα. Καλό θα είναι να μιλήσεις στο ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

 

Δίδυμος

Το παρελθόν φέρνει ζητήματα στην επιφάνεια που σε αναστατώνουν. Μην κάνεις το ίδιο λάθος για άλλη μια φορά. Ποιο είναι; Να φορτώσεις το ταίρι σου με τα προβλήματα και το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα.

 

Καρκίνος

Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του πεις αυτά που σε εκφράζουν και θέλεις για να περάσεις καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κάθεσαι με την Αφροδίτη στον Ζυγό μπορείς να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

 

Λέων

Είναι δύσκολο να καταφέρεις όλα όσα επιθυμείς καθώς οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν αλλά με λίγη προσπάθεια όλα μπορούν να γίνουν. Σήμερα μπορείς να δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου και να περάσετε την μέρα σας πολύ ερωτικά και ρομαντικά.

 

Παρθένος

Θα υπάρξει μια στασιμότητα σήμερα στην σχέση σου. Απόφυγε να κάνες συζητήσεις με το ταίρι σου γιατί στο τέλος θα καταλήξεις σε καβγάδες. Εσύ που δεν έχεις ταίρι μην η περίοδος προσφέρεται για πολύ καλές γνωριμίες.

 

Ζυγός

Το ταίρι σου μπορεί να σου δώσει πάρα πολλά αρκεί να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα για να τα δεχτείς. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μην απογοητεύεσαι γιατί οι πλανήτες(η Αφροδίτη στο ζώδιο σου) σε ευνοούν και θα έρθει αυτό που περίμενες εδώ και καιρό.

 

Σκορπιός

Τα προβλήματα δεν τελειώνουν αλλά τα άστρα στηρίζουν τις προσπάθειες. Δείξε τις ρομαντικές και ερωτικές πλευρές του εαυτού σου. Θα νιώσεις καλύτερα και θα περάσει όμορφα και το ταίρι σου.

 

Τοξότης

Όλα μπορούν να πετύχουν με αρκετή συγκέντρωση και αμοιβαία προσπάθεια. Έχεις έντονο εκνευρισμό για κάποια πράγματα που γίνονται στην σχέση σου. Όμως με χαμηλούς τόνους μπορείς να βρεις τις καλύτερες λύσεις.

 

Αιγόκερως

 

Όλα θα πάνε καλά και θα οδηγηθείς σε επιτυχία. Η λύση βρίσκεται μπροστά στην υλοποίησή της. Σήμερα δες το ταίρι σου με περισσότερο ρομαντισμό και πες του πράγματα που θα το κάνουν να νιώσει καλύτερα.

 

Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό περιλαμβάνει ικανοποιήσεις που εντυπωσιάζουν. Θα θέλεις να δώσεις πολλά στο ταίρι σου με ρομαντισμό αλλά ακόμη περισσότερο ερωτισμό. Εξωτερίκευσε τα συναισθήματα σου.

 

Ιχθύς

Μην βιάζεσαι να δώσεις τέλος σε πράγματα που έχουν μέλλον. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου σήμερα θα είναι στα ύψη τους. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις πολύ καλά.

 

Πηγή