Αλλαγές, χωρίσμοι, πήγαιν’έλα, μετακομίσεις, εισιτήρια άνευ επιστροφής το μωσαϊκό της σημερινής μέρας.
Καλό Αύγουστο να έχουμε!

Κριός

Ο έρωτας και η φιλία θα αρχίσουν να γίνονται μια σχέση πιο βαθιά σήμερα για σας. Θα βρείτε τον εαυτό σας να εκτιμά περισσότερο τις σχέσεις με τους άλλους και ειδικά τους συνεργάτες ή και συναδέλφους. Η επιθυμία σας να δημιουργήσετε μια ιδιαίτερη σχέση με τους δικούς σας όρους φαίνεται πως θα εκπληρωθεί πολύ εύκολα. Αυτό όμως που πρέπει να προσέξετε είναι να μην αφήσετε τα αισθήματά σας να σας παρασύρουν σε υπερβολές προσέχοντας ιδιαίτερα την συμπεριφορά σας.

Ταύρος

Ακόμα κι αν θεωρείτε πως είστε πολύ ευαίσθητοι απέναντι στους άλλους, θα ανακαλύψετε παρόλα αυτά, πως αποδεσμεύεστε από άκαμπτη συμπεριφορά, αντίσταση και περιορισμένα, αρνητικά, κυνικά, κριτικά και προκατειλημμένα συναισθήματα σχετικά μ’ αυτούς. Μπορείτε να διακρίνετε κάτω απ’ την επιφάνεια ενός ανθρώπου, και να γίνετε πιο ευαίσθητοι προς τις εσωτερικές του αρετές.

Δίδυμοι

Ίσως μια πολύ σημαντική ημέρα στη ζωή σας σε άμεση σχέση με τα ενδιαφέροντά σας. Πολλά πράγματα θα εξαρτηθούν από την έμφυτη ψυχραιμία και σταθερότητα αποφάσεων που έχετε και τον τρόπο που θα τις χρησιμοποιήσετε. Κάντε τις επιλογές σας με προσοχή χωρίς να δίνετε μεγάλη σημασία στα γεγονότα που διαδραματίζονται γύρω σας.

Καρκίνος

Αυτή είναι μια ημέρα, μεγάλων προσωπικών αλλαγών. Κουράζεστε απ’ τον ρόλο σας στη ζωή, είστε πολύ ευαίσθητοι σε συνήθειες και κοινωνικές ανάγκες που κρύβουν τον αληθινό εαυτό σας. Αισθάνεστε, σαν να έχετε περιπλανηθεί πολύ και να έχετε ακολουθήσει το πλήθος, για πολύ καιρό και οι εσωτερικές σας ανάγκες και παρορμήσεις πρέπει να επιβεβαιωθούν.

Λέων

Θέματα μεγάλου ενδιαφέροντος για σας, γεγονότα και εμπειρίες της πρώιμης ζωής σας, που πολύ σπάνια αναφέρετε, και συναισθήματα που συνήθως κρατάτε κρυμμένα, βγαίνουν σήμερα στη φόρα. Οποιοδήποτε συναίσθημα, είτε αυτό είναι αγάπη, μίσος, εκτίμηση, ζήλια ή οποιοδήποτε άλλο βγαίνει στην επιφάνεια, κάνοντας την σχέση σας πιο βαθιά, με περισσότερο νόημα και λιγότερο προσποιητή.

Παρθένος

Tα αισθήματα και τα ένστικτα που εμφανίζονται σήμερα, συνήθως είναι χωρίς φανερό λόγο. Αυτή είναι η ημέρα των τυραννικών και παράλογων αισθηματικών κινήτρων. Αποφύγετε την τάση να γίνεστε μυστικοπαθείς. Μπορεί να προσπαθήσετε να κρύψετε τα αισθήματά σας να τα καταπιέσετε, ή να συνάψετε παράνομες σχέσεις. Τελικά όμως θα μετανιώσετε για την έλλειψη ειλικρίνειάς σας.

Ζυγός

Μπορεί να γίνετε πολύ εριστικοί με κάποιον, για κάποιο σχετικά ασήμαντο θέμα ή μπορεί να φανατιστείτε υπερβολικά με κάποιο θέμα ή ιδέα που στην πραγματικότητα είναι σχετικά ασήμαντο. Αυτές οι υπερβολικές αντιδράσεις προκαλούνται απ’ τις προσωπικές σας συναισθηματικές εμπειρίες και προβλήματα τα οποία δεν είστε πρόθυμοι να τα αντιμετωπίσετε, έτσι τα προβάλλετε σε άλλους ανθρώπους ή γεγονότα.

Σκορπίος

Είναι μια κρίσιμη ημέρα, όπου πρέπει να κάνετε κάθε απαραίτητη αλλαγή για να βάλετε τη ζωή σας στο σωστό δρόμο με τα εσώτερα αισθήματα ένστικτά σας, ακόμα κι αν πρέπει να γίνουν κάποιες θυσίες. Μπορεί για παράδειγμα, ν’αποφασίσετε να δεχτείτε ένα χαμηλότερο μισθό, προκειμένου ν’αναζητήσετε έναν τομέα που έχει περισσότερο νόημα και σας συναρπάζει.

Τοξότης

Με διάφορους τρόπους ξανοίγεστε στις ευκαιρίες που σας είναι διαθέσιμες στη ζωή σας. Προσέξτε αν παίρνετε σπουδαίες αποφάσεις σήμερα, γιατί τείνετε να είστε υπερβολικά αισιόδοξοι, να παραμελείτε τις λεπτομέρειες και να παίρνετε ρίσκα που δεν είναι απαραίτητα. Αυτή είναι μια εξαιρετική ημέρα, να εξερευνήσετε εναλλακτικές λύσεις, αλλά να ενεργείτε, πάνω στις δικές σας ιδέες και ανακαλύψεις, αφού τις εξερευνήσετε διεξοδικά.

Αιγόκερως

Αυτή είναι μια ημέρα, όπου εμφανίζονται πολλά συγκρουόμενα αισθήματα, αλλά χρειάζεται να πάρετε τον έλεγχο για την ζωή σας, και μια σταθερή απόφαση, για το πως θέλετε να κατευθύνετε την ζωή σας. Αν τη χειριστείτε σωστά, αυτή μπορεί να είναι μια ημέρα, όπου μπορείτε να ξεπεράσετε ψυχολογικά προβλήματα, που πηγάζουν απ’την παιδική ηλικία ή την πρώιμη ζωή σας και ν’αποκτήσετε μια νέα, ανανεωμένη, θετική νοοτροπία προς τη ζωή.

Υδροχόος

Ίσως αποδειχτεί πιο εύκολο σήμερα το να πετύχετε ορισμένα παλιά σας σχέδια. Οι θυσίες και η υπομονή σας για ορισμένα πράγματα φαίνεται πως θα ανταμειφθούν. Τα πάντα, ακόμα και οι καλύτερες σχέσεις έχουν κάποια όρια. Μην θέτετε τους άλλους σε υπερβολικές δοκιμασίες για πράγματα που είστε σε θέση να τα κατορθώσετε και μόνοι σας.

Ιχθείς

Πολλά πράγματα στη ζωή σας ίσως να μην συνέβαλαν και πάρα πολύ θετικά ώστε να πραγματοποιήσετε κάποιες ιδέες και όνειρά σας. Αυτή την ημέρα όμως μέσα από εντελώς παράδοξες συνθήκες η ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ένα μέρος από αυτά τα παλιά όνειρα φαίνεται πως σας πλησιάζει πάλι. Έχετε ήδη την εμπειρία το μόνο που σας απομένει σήμερα είναι η διάθεση και η αποφασιστικότητα. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.