Η μέρα μας ξεκινά με Σελήνη στον Ιχθύ και παραμερίζουμε λογική, αλλά επιστρατεύουμε συναίσθημα και διαίσθηση! Το καλύτερο Κυριακάτικο πρωινό, γεμάτο τρυφερότητα, για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!

Κριός
Ταξιδεύοντας σήμερα με το μυαλό σου, Κριέ, αναζητάς να ξεφύγεις από την καθημερινότητα. Νιώθεις ότι έχεις απέραντη ανάγκη για απόδραση από τα τετριμμένα. Σε αγχώνουν οι υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν. Σήμερα που είναι Κυριακή, ηρέμησε, καταμέρισε σωστά το χρόνο σου και θα δεις, ότι θα καταφέρεις να κάνεις αυτά που επιθυμείς. Είναι ευκαιρία να δεις φιλικά σου πρόσωπα, για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Η καλή διάθεση που σήμερα θα έχεις αλλά κι ο ερωτισμός σου, θα σε κάνουν να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, θα κάνεις συζητήσεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και θα περάσεις τις ιδέες που θες εσύ. Είσαι άτομο που αποφεύγει τους διαξιφισμούς και κρατά ένα γαλήνιο κλίμα. Σήμερα, φρόντισε να ηρεμήσεις από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και να ανακτήσεις δυνάμεις για τις επόμενες ημέρες. Σήμερα θα χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου, θα περάσεις καλά κι επιτέλους θα του αφιερωθείς λίγο περισσότερο.

Δίδυμος
Σήμερα, Δίδυμε, είναι μία μέρα συνδέσεων. Κατά καιρούς έχουν παρουσιαστεί ευκαιρίες για να ξαναγνωρίσεις άτομα που αρχικά δεν εκτίμησες αρκετά καλά. Ήρθε η στιγμή που θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα καταλάβεις ποια είναι τα πρόσωπα που πρέπει να είναι δίπλα σου. Σήμερα, θα μιλήσεις με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος για δικά σου θέματα και θα σου δώσουν τις συμβουλές τους για την καλύτερη πορεία σου. Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αφήσεις λίγο στην άκρη το άγχος που έχεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητα.

Καρκίνος
Σήμερα που είναι η Κυριακή, Καρκίνε, προσπάθησε να ξεκουραστείς, αφού οι επόμενες μέρες σου θα είναι αρκετά φορτωμένες. Χαλαρώνεις, αλλά παράλληλα στο μυαλό σου προγραμματίζεις οποιαδήποτε υποχρέωση έχεις να τακτοποιήσεις. Σήμερα, θα σου προσφέρουν χαρά οικογενειακά σου άτομα και θα σε κάνουν να ξεφύγεις λίγο από τα τετριμμένα της καθημερινότητας. Η μέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το σύντροφό σου. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, η περίοδος είναι αρκετά θετική για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Λέων
Σήμερα, Λέων, θα θέλεις να περάσεις τη μέρα σου με φιλικά σου πρόσωπα και να κάνεις συζητήσεις που θα σ’ ευχαριστήσουν. Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και οι άλλοι δε θα μπορούν να καταλάβουν τις θέσεις σου. Δίνουν προσοχή στα λόγια σου, αλλά δυσκολεύονται ν’ ακολουθήσουν το σκεπτικό σου. Άφησε το χρόνο να περάσει, κάνοντας άλλες πιο δημιουργικές ασχολίες. Αν σήμερα εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου συναισθήματα στο ταίρι σου, θα πας πολύ καλά στη σχέση σου.

Παρθένος
Σήμερα που είναι Κυριακή, Παρθένε, θα πρέπει ν’ αφήσεις λίγο το μυαλό σου να χαλαρώσει, να ξεφύγεις από τα προβλήματα της καθημερινότητας και να αφιερωθείς στον εαυτό σου. Τον τελευταίο καιρό, με τις υποχρεώσεις που έχεις, τον παραμέλησες κι αυτό στο μέλλον μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα που δεν έχεις προβλέψει. Πολλά πράγματα στη σχέση σου αλλάζουν προς το καλύτερο. Σήμερα, θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, θα θέλεις να ξεφύγεις λίγο από τα τετριμμένα. Η αίσθηση της φιλίας, μέσα από μακροχρόνιες σχέσεις, δείχνει να σε απασχολεί. Θα κάνεις μία ανασκόπηση για τα άτομα που στάθηκαν δίπλα σου, στα εύκολα και στα δύσκολα. Φρόντισε πάντως να μην πιέσεις πολύ το μυαλό σου, αφού είναι μέρα χαλάρωσης και ξεκούρασης για σένα. Σήμερα θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να δώσεις τα πάντα στο ταίρι σου, για να το δεις χαρούμενο. Κινήσου όπως ξέρεις και θα περάσετε υπέροχα.

Σκορπιός
Σήμερα που είναι Κυριακή, Σκορπιέ, θ’ αφήσεις πίσω σου τα προβλήματα που σε πιέζουν και θα θελήσεις ν’ ανοίξεις τον κοινωνικό σου περίγυρο. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα το να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, έχοντας ως γνώμονα την πορεία σου στο μέλλον. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου όσο καλύτερα και πιο ξεκούραστα μπορείς. Σήμερα θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, για τη βελτίωση της σχέσης σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι πολύ σύντομα μια καινούργια γνωριμία θα φέρει χαρά στην ζωή σου.

Τοξότης
Οι καταστάσεις και τα γεγονότα κινούνται γρήγορα, Τοξότη, αφήνοντας πίσω τους οτιδήποτε σ’ είχε τελευταία προβληματίσει. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πάρα πολύ καλή. Προσπάθησε να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και να ξέρεις, ότι οι λύσεις είναι μπροστά σου και θ’ αποδειχθούν πολύ επιτυχημένες. Φιλικό σου άτομο θα ανταλλάξει μαζί σου απόψεις και με το χιούμορ σου θα το κάνεις να αισθανθεί καλύτερα. Θα έχεις σήμερα έντονο ερωτισμό και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια μικρή έκπληξη θα σ’ έφερνε ακόμη πιο πολύ κοντά του.

Αιγόκερως
Σήμερα που είναι Κυριακή, Αιγόκερε, θ’ αφιερώσεις το χρόνο σου στην οικογένειά σου, με το ενδιαφέρον σου να είναι πάρα πολύ μεγάλο. Οι δικοί σου θα απολαμβάνουν αυτές τις στιγμές κοντά σου και θα τους κάνεις να νιώθουν υπέροχα. Προσπάθησε να ξεφύγεις λίγο από τα προβλήματα που έχεις στην καθημερινότητα. Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και να του κάνεις τις προτάσεις σου, που θα το βοηθήσουν να χαρεί.

Υδροχόος
Το μυαλό σου, Υδροχόε, δε σταματά να δουλεύει σε σχέση με τις υποχρεώσεις που έχεις κάθε ημέρα. Σήμερα όμως που είναι Κυριακή, προσπάθησε να ξεφύγεις λίγο από όλα αυτά και να δεις φιλικά σου πρόσωπα. Θ’ ανταλλάξεις απόψεις που θα σου φανούν χρήσιμες για την πορεία των σχεδίων σου. Άνοιξε την καρδιά σου και πες για όλα αυτά, που μπορεί να σε απασχολούν. Τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα στη σχέση σου και σήμερα εσύ θα κάνεις πολλές προσπάθειες για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, θα βρεις αυτή την περίοδο την ευκαιρία να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Ιχθύς
Θα πρέπει να σου τονίσω, Ιχθύ, ότι οι υποχρεώσεις που έχεις, δε σταματούν. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ξεκουραστείς και να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου. Τα έχεις βρει μαζί του και «μαζί» περνάτε μια χαρά. Μπορείς να μιλήσεις με άτομα του οικογενειακού του περιβάλλοντος, για όλα αυτά που σε απασχολούν και σε βεβαιώνω, ότι στο τέλος της ημέρας θα είσαι πάρα πολύ καλά ψυχικά. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Θα κάνεις συζητήσεις μαζί του για να γίνει η σχέση σας ακόμη καλύτερη, ενώ θα δοθούν λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν αρκετά.

Πηγή