Το τρίγωνο Ήλιου κι Άρη μας βάζει σε mood ευχάριστο και καλοκαιρινό. Ξεχνάμε υποχρεώσεις, προβλήματα κι ό,τι μας κατσουφιάζει κι εστιάζουμε σε ακρογιαλιές, δειλινά, εκδρομές και χαλάρωση.

 

 

Κριός

Κριέ μου, είναι μέσα στο πρόγραμμα να χάσεις κάποια στιγμή κάτι ή κάποιον που κάποτε ήταν σημαντικός για σένα, αλλά που δεν έχει πια την ίδια εκτίμηση ή θέση στη ζωή σου. Οι συνθήκες αλλάζουν κι οι αποχωρήσεις αν και δύσκολες και καθόλου ευχάριστες, είναι αναγκαίες για να προχωρήσεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Προσαρμογή.

 

Ταύρος

Ταύρε μου, μια τάση να υπερβάλλεις και μια επιθυμίας να φτάσεις κι ίσως και να ξεπεράσεις τα άκρα, σε κυριεύει σήμερα. Η αλήθεια είναι πως η ρουτίνα σε πνίγει κι έφτασες στα όριά σου. Δεν πας καμιά εκδρομή να ηρεμήσεις πριν κάνεις καμιά τρέλα;

Λέξη κλειδί της μέρας: Χαλάρωση.

 

Δίδυμοι

Δίδυμε, σε πιάνουν οι μοναξιές σου κι οι μελαγχολίες σου. Νιώθεις έντονα την ανάγκη για αγάπη, φιλία κι υποστήριξη. Δεκτό και κατανοητό, αλλά μην πέσεις με τα μούτρα σε λάθος ανθρώπους γιατί σε έχουν κυριεύσει οι ανασφάλειές σου. Χρειάζεσαι λίγο χρόνο να δεις τι είναι αυτό που πραγματικά θες.

Λέξη κλειδί της μέρας: Υπερευαισθησία.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου, είσαι αποφασισμένος να πετύχεις, γι’ αυτό και βγάζεις νύχια σε όποιον τολμήσει να σε αμφισβητήσει. Γίνεσαι επιθετικός κι ευερέθιστος ιδιαίτερα αν κάποιος μπει εμπόδιο στα σχέδιά σου. Ωραίος ο ανταγωνισμός, ωραίο και το πάθος, αλλά μη δημιουργείς παντού εντάσεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Νευρικότητα.

 

Λέων

Λιοντάρι μου, ημέρα εξομολογήσεων η σημερινή. Εκφράζεσαι με τόλμη και σιγουριά, λύνεις απορίες, ανοίγεις κεφάλαια, κλείνεις ιστορίες ξεχασμένες και με λίγα λόγια,  ξεκαθαρίζεις καταστάσεις. Ώρα ήταν, σίγουρα μόνο σε καλό μπορεί να σου βγει αυτή η τάση σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ξεκαθαρίσματα.

 

Παρθένος

Ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα εσωτερικές εντάσεις κι εξωτερικές εκρήξεις, άλλου πατάς κι αλλού βρίσκεσαι με λίγα λόγια σήμερα, Παρθένε μου. Βιώνεις μια εσωτερική πάλη, σε αυτά που θες να κάνεις και να πεις κι αυτά που δεν πρέπει. Φοβάσαι τις συνέπειες και την αντίδραση των γύρω σου. Μίλα να ηρεμήσεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Εκρήξεις.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, καθημερινές υποχρεώσεις και καθήκοντα σου χαλάνε τη μέρα. Αισθάνεσαι ανικανοποίητος απ’ τη ζωή σου κι όλα γύρω σου σε ενοχλούν. Όλα είναι θέμα διάθεσης και ψυχολογίας. Μην επιτρέψεις στις υψηλές σου προσδοκίες να σου καταστρέψουν την πραγματικότητα.

Λέξη κλειδί της μέρας: Προσγείωση.

 

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, έντονα συναισθήματα σε κυριεύουν και σε αποσυντονίζουν. Βρίσκεσαι σε μία συνεχή ένταση και νευρικότητα, είσαι ανυπόμονος γι’ αυτό που θες ενώ στην πραγματικότητα δεν το έχεις ακόμα βρει. Έφτασε η ώρα να πάρεις ορισμένες σημαντικές κι οριστικές αποφάσεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Πρόγραμμα.

 

 

 Τοξότης

Τοξότη μου, δραστήριος κι ιδιαίτερα οργανωτικός ξεκινάς τη μέρα σου. Η τύχη σου κλείνει κάπως τσαχπίνικα το ματάκι, μιας κι όλα σου έρχονται πιο εύκολα και χωρίς έντονη προσπάθεια. Στόχοι που ονειρευόσουν καιρό, πλησιάζουν στο τέλος τους, την εκπλήρωσή τους.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ευκαιρίες.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, είναι πια καιρός να εκτεθείς λιγάκι, να μιλήσεις δηλαδή για όλα εκείνα τα ζητήματα που κρατούσες κρυφά και μυστικά. Η επικοινωνία κι η εύνοια στις επαφές σου θα σε βοηθήσουν να οδηγήσεις τη συζήτηση εκεί που θες, να τα πεις όλα και με τη σειρά σου να λάβεις απαντήσεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ειλικρίνεια.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, διανύεις σε γενικές γραμμές μια καλή περίοδο κι έχεις ικανοποιήσει σε ένα σημαντικό ποσοστό τους στόχους σου, κυρίως στα επαγγελματικά σου. Μην επαναπαύεσαι όμως, η υπερβολική εμπιστοσύνη στον εαυτό σου θα είναι το λάθος σου. Η καλή δουλειά θέλει συνεχή προσπάθεια.

Λέξη κλειδί της μέρας: Επιμονή.

 

Ιχθείς

Ψάρι μου, ερωτιάρικο ξυπνάς σήμερα με τη διάθεσή για αγάπες να χτυπάει κόκκινο. Παράλληλα όμως ανησυχείς αν όλα θα πάνε καλά ή σκέφτεσαι να προχωρήσεις σε μια μεγάλη αλλαγή. Το συναίσθημα σε κυριεύει και δε σε κρατάει κανείς. Ό,τι σκεφτείς να κάνεις, θα το κάνεις. Σε καλό να σου βγει!

Λέξη κλειδί της μέρας: Παρόρμηση.