Η Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα μας σοβαρεύει και μας κάνει υπεύθυνους, αλλά επιπλέον μας καθιστά σκληρούς, απολυταρχικούς και σνομπ. Όπως και να έχει, οι ευνοημένοι της ημέρας είναι τα Ζώδια της Γης και του Νερού!

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, καλό είναι να βάλεις κάποια όρια στα λεγόμενά σου. Οι παρεξηγήσεις παραμονεύουν και μετά θα είναι δύσκολο να συμμαζέψεις τις καταστάσεις. Οι συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων είναι πιο ακίνδυνες και πιο συμφέρουσες. Στον αισθηματικό τομέα, Κριέ, προσπάθησε σήμερα να δώσεις πολλή αγάπη στον σύντροφό σου και να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν.

Ταύρος
Νιώθεις, Ταύρε μου, ότι έχεις φτάσει στα όριά σου, πως έχεις κάνει πέραν του δέοντος υπομονή και θέλεις σήμερα πια να ξεσπάσεις. Η μέρα όμως δεν είναι καλή και θυμήσου, πως όταν εσύ υπομένεις καταστάσεις, βάζεις μερικά πράγματα στην άκρη και δεν τα γιγαντώνεις μέσα σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην επαναπαύεσαι καθόλου αυτή την περίοδο που είναι η Αφροδίτη στο Σκορπιό, αφού μπορείς να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

Δίδυμος
Η σημερινή μέρα, Δίδυμε, ωφελεί την καταπιεσμένη σου κοινωνικότητα. Βγες έξω και διασκέδασε, κάνε ευχάριστες συζητήσεις, γέλα και γενικά πέρνα καλά. Η κλεισούρα κι η απομόνωση δεν κάνει καλό στην ψυχολογία σου και σ’ οδηγεί σε καταθλιπτικές καταστάσεις. Θα κρίνεις πολλές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου με το θυμικό κι όχι τη λογική. Καλό είναι να μιλήσεις με το σύντροφό σου, για να καταλάβεις ποιες είναι οι πραγματικές του προθέσεις.

Καρκίνος
Αισιοδοξία, Καρκίνε μου, δε σημαίνει κι υπερβολή ή ισοπέδωση των πάντων. Το έχεις ξαναζήσει κι έχεις βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση. Φρόντισε να μην το επαναλάβεις. Η σύνεση κι η ισορροπία θα βοηθήσουν καλύτερα. Συγκρατημένη αισιοδοξία, λοιπόν. Πρέπει να προσέξεις σήμερα την επικοινωνία σου με το σύντροφό σου. Υπάρχει κίνδυνος αναίτιων αντιπαραθέσεων.

Λέων
Καλό είναι, Λέων, σήμερα να επανεξετάσεις τους φόβους σου. Θα δεις πως τελικά υπερέβαλες κι άδικα πανικοβλήθηκες. Πάντα μια δεύτερη, πιο ψύχραιμη ματιά στα γεγονότα βοηθάει και δίνει λύσεις σε φαινομενικά αξεπέραστα προβλήματα. Στα αισθηματικά σου σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος και θα γίνουν συζητήσεις, που θα σ’ εκνευρίσουν. Προσπάθησε να μείνεις σε χαμηλούς τόνους, ώστε να αντιμετωπίσεις με επιτυχία κάθε δύσκολη στιγμή.

Παρθένος
Προτού βγάλεις το σπαθί από τη θήκη του, Παρθένε, φρόντισε να διευκρινίσεις τις καταστάσεις. Ίσως κάτι δεν κατάλαβες καλά και το έχεις αναγάγει σε «ανατολικό ζήτημα». Τα πράγματα είναι πιο απλά και με μερικές διευκρινίσεις να ξεκαθαρίσουν. Τα αισθηματικά σου σήμερα θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Θα συνεννοηθείς με τον σύντροφό σου και θα λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Αν του δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, θα περάσεις πολύ καλά τη μέρα σου.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, καλό θα ήταν ν’ αποφύγεις αγχωτικές και νευρικές καταστάσεις. Η συναισθηματική σου φόρτιση, μαζί με τη χαμηλή σου αυτές τις μέρες αυτοπεποίθηση, μπορεί να σε οδηγήσουν σε άσχημες καταστάσεις. Στην περίπτωσή σου λίγος εγωισμός είναι ό,τι χρειάζεται. Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και σήμερα μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα, αν μιλήσεις στο ταίρι σου για το πως βλέπεις μερικές καταστάσεις.

Σκορπιός
Καλό είναι, Σκορπιέ, σήμερα ν’ αποφύγεις οποιαδήποτε επαφή με άτομα που σε γεμίζουν αρνητισμό και σ’ ενοχλούν ως οντότητες. Τα νεύρα σου βρίσκονται στα όριά τους και θα ξεσπάσεις άσχημα, με αποτέλεσμα να κάνεις κακό στην ψυχολογία σου. Μη σκέφτεσαι καταστάσεις που σ’ είχαν στεναχωρήσει. Βάλε καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, κάνε τις προτάσεις σου κι όλα θα πάνε πολύ καλά. Για σένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ξεκινάει μια θετική περίοδος, κατά την οποία θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σε χαροποιήσει και θα σε ανεβάσει ψυχολογικά.

Τοξότης
Τον τελευταίο καιρό, Τοξότη μου, είσαι δυσαρεστημένος με τις καταστάσεις που βιώνεις. Σκέφτεσαι πως δε σου αξίζει κάτι τέτοιο. Αντί να μεμψιμοιρείς, κάνε μια ενδοσκόπηση και θα δεις πως οι απαντήσεις βρίσκονται μέσα σου, αφού κάτι δεν έκανες κι εσύ καλά. Για άλλη μία φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό σου και την καλή συμπεριφορά σου. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις, που μπορεί να φέρουν λογομαχίες και ίσως χαλάσουν αυτό το ωραίο κλίμα.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερε, θα ακούσεις μια πρόταση που δε θα σου πολυαρέσει. Φρόντισε όμως να την αποδεχτείς, αφού τελικά είναι πολύ καλύτερη από όσο φαίνεται και θα σου ανοίξει δρόμους που ούτε φαντάζεσαι. Έτσι, θα έχεις την ευκαιρία να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα σου. Έχεις συναισθηματισμό αλλά και ικανότητα ελιγμών εκεί που χρειάζεται. Μην αφήνεις, λοιπόν, να διαιωνίζονται στη σχέση σου καταστάσεις, που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, υπάρχει ο κίνδυνος να βγουν στην επιφάνεια οι δύσκολες πλευρές του χαρακτήρα σου, με ολέθρια αποτελέσματα για σένα. Καλό θα ήταν να το αποφύγεις, υιοθετώντας μια στάση με πιο χαμηλό προφίλ. Φρόντισε περισσότερο να «αγοράζεις» παρά να «πουλάς». Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις στο ταίρι σου με ηρεμία και σε πολύ χαμηλούς τόνους, για ν’ αποφύγεις τις φασαρίες.

Ιχθύς
Θ’ αναγκαστείς σήμερα, Ιχθύ, ν’ αλλάξεις τη γνώμη σου για κάποια άτομα και γεγονότα. Η σημερινή μέρα, καθώς και μια συζήτηση που θα κάνεις, θα σου αποκαλύψουν άγνωστες πτυχές κάποιων καταστάσεων. Μη βιαστείς να κάνεις κινήσεις. Στα αισθηματικά σου σήμερα θα έχεις πολλές απαιτήσεις από το σύντροφό σου κι αν δεν προσέξεις, θα υπάρξουν παρεξηγήσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, άλλαξε λίγο τις συνήθειες σου, ώστε με την εύνοια της Αφροδίτης από το Σκορπιό, να βγει κάτι πολύ καλό.

Πηγή