Δύσκολα τα πράγματα σήμερα… Προσέχουμε πολύ και προετοιμαζόμαστε για αναποδιές αλλά και σκληρές απότομες συμπεριφορές. Το σημερινό επικίνδυνο Τετράγωνο Άρη-Κρόνου εφιστά την προσοχή κυρίως σε Δίδυμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύς.

 

Κριός

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να μειώσεις τον εκνευρισμό που μπορεί να έχεις με άλλα θέματα που σε απασχολούν. Μην τα βάζεις με το ταίρι σου χωρίς λόγο και έλα πιο κοντά του, ώστε να ξεπεράσετε τα προβλήματα που έχετε.

 

Ταύρος

Οι σχέσεις σου συντηρούνται σε επιφανειακό επίπεδο, αγαπητέ Ταύρε, και είναι πια καιρός να βρεις τι φταίει για αυτό. Π Μην σκέφτεσαι αρνητικά κάποιες παλιότερες καταστάσεις στα αισθηματικά σου. Με μια συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου θα τακτοποιηθούν πολλά πράγματα στη σχέση σας.

 

Δίδυμος

Τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν είναι εξαιρετικής ποιότητας και έτοιμα να σε στηρίξουν αν δείξεις την πρόθεση να το δεχτείς. Μπορείς να κάνεις πολλές αλλαγές στη σχέση σου. Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τους Ιχθείς στα αισθηματικά σου, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Τρυφερότητα και ερωτισμό έχεις – εξωτερίκευσέ τα.

 

Καρκίνος

Τα νέα δεδομένα που προβλέπονται για το ζώδιό σου θα οδηγήσουν τη ζωή σου σε πλήρη ανασύνταξη, σε ό,τι αφορά τον τομέα των σχέσεων. Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του πεις αυτά που σε εκφράζουν και που θέλεις για να περνάς καλύτερα.

 

Λέων

Ένα δυσάρεστο νέο που σε είχε ανησυχήσει προσφάτως, αγαπητέ Λέων, θα αποδειχθεί αβέβαιο. Κάποιοι θα απογοητευτούν με την αποκάλυψη αυτής της αλήθειας. Καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις που έχουν περάσει και να δεις το μέλλον των αισθηματικών σου με πολλή αισιοδοξία.

 

Παρθένος

Φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου, γιατί την τελευταία περίοδο για άλλη μια φορά έχεις απορροφηθεί σε άλλα θέματα. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε ευνοεί, αισθηματικά, για να κάνεις μια γνωριμία που θα σε ικανοποιήσει πάρα πολύ.

 

Ζυγός

Καλό θα ήταν να αναζητήσεις στήριξη και συμβουλές σε δικά σου άτομα με τακτοποιημένη ζωή και ισορροπίες και όχι σε άτομα που δεν είναι σε θέση να βοηθήσουν. Με το παρόν πλανητικό σκηνικό, το καλύτερο για τα αισθηματικά σου θα ήταν να φροντίσεις να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα με το ταίρι σου. Και προπάντων απόφυγε να γκρινιάξεις.

 

Σκορπιός

Τα γεγονότα θα εξελιχθούν γρήγορα για το ζώδιό σου και θα σου χαρίσουν μεγάλη δικαίωση. Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βάλεις κάποια πράγματα στη θέση τους, ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα της σχέσης σας και να νιώσετε κι οι δύο καλά.

 

Τοξότης

Ξεκαθάρισε τα όριά σου, για να μην έρθεις σε δύσκολη θέση. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή – μην το αναβάλλεις άλλο. Προβλήματα που είχες στα αισθηματικά σου αρχίζουν και ξεπερνιούνται και έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, με τις παρούσες πλανητικές όψεις ευνοείσαι να κάνεις νέες γνωριμίες.

 

Αιγόκερως

Μην αναβάλεις εκκρεμότητες που σε κρατούν πίσω στις επιδιώξεις σου. Η τακτοποίηση ζητημάτων που απαιτούν λύσεις θα σε απελευθερώσει. Προσπάθησε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του εξηγήσεις γιατί έχεις αυτή τη συμπεριφορά απέναντί του. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις ό,τι μπορεί να σε προβληματίζει στον αισθηματικό τομέα.

 

Υδροχόος

Ο χρόνος δεν βιάζεται και θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν ξαφνικά. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα η διάθεσή σου θα είναι καλή και θα μπορέσεις να εξωτερικευτείς στο ταίρι σου. Μπορείς να μιλήσεις για το μέλλον της σχέσης σας ή για την επισημοποίησή της.

 

Ιχθύς

Ο ρομαντισμός αλλά και ο ερωτισμός σου σήμερα θα είναι στα ύψη. Φρόντισε να οργανωθείς ως προς τις τόσες πολλές υποχρεώσεις που έχεις, ώστε να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Αν αυτή την περίοδο είσαι χωρίς ταίρι, η Αφροδίτη από το δικό σου ζώδιο σού δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να σου συμβούν τα καλύτερα στα αισθηματικά σου.