Η απριλιάτικη Πανσέληνος πραγματοποιείται σήμερα στο Ζώδιο του Ζυγού! Οι Παρορμητικοί του 3ου δεκαημέρου μπορούν τώρα να απολαύσουν έντονες συναισθηματικές στιγμές, αρκεί να συγκρατήσουν ξεσπάσματα, εγωισμούς και καβγάδες!

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με την Πανσέληνο απέναντί σου, στο Ζώδιο του Ζυγού, είναι σίγουρα μια κρίσιμη ημέρα για σημαντικούς τομείς της ζωής σου και φυσικά για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Αν έχεις ήδη σύντροφο, κάποιες καταστάσεις μεταξύ σας ανατρέπονται τώρα κι η σχέση φτάνει σε κρίσιμο σημείο! Οφείλεις να παραμείνεις ψύχραιμος και να συγκρατήσεις νεύρα και λόγια, που μετά ενδεχομένως να μετανιώσεις! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι λόγω ενθουσιασμού νέες γνωριμίες και φλερτ, γιατί πιθανόν αργότερα να απογοητευτείς!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή Πανσέληνος στο Ζώδιο του Ζυγού, σε αναγκάζει να ωριμάσεις άμεσα και οπωσδήποτε, ώστε να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας, που τώρα αυξάνονται συνεχώς! Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν κάποιες κόντρες με τον σύντροφο σήμερα, κυρίως λόγω της επιμονής σου να κοιτάς κάθε λεπτομέρεια που ενοχλεί σε αυτόν, να τον επικρίνεις και να του γκρινιάζεις! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις ερωτικές στο επαγγελματικό περιβάλλον, που προσωρινά τουλάχιστον θα πρέπει να παραμείνουν κρυφές απ’ τους υπόλοιπους συναδέλφους!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή ημέρα χρειάζεται αρκετή προσοχή σε θέματα επαφών και μετακινήσεων, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο Ζώδιο του Ζυγού! Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις τώρα να μειώσεις τις ερωτικές σου προσδοκίες και να χαμηλώσεις τα στάνταρ σου, σε τυχόν νέες γνωριμίες και φλερτ! Απόφυγε οποιαδήποτε επιπόλαιη κι ανώριμη συμπεριφορά! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να περιορίσεις τάση για επαναστατικότητα, ξεσπάσματα και καβγάδες, ώστε να μην καταστρέψεις την καλή κατά τ’ άλλα ατμόσφαιρα!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή Πανσέληνος στον Ζυγό σε επηρεάζει πολύ κι οφείλεις να προσέξεις ιδιαίτερα, θέματα που αφορούν οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις, οι οποίες κινδυνεύουν τώρα να κλονιστούν από εντάσεις ή ακόμα και ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, το ολόγιομο φεγγάρι, θα σε παρασύρει σήμερα σε παρελθοντικούς έρωτες, λόγω αυξημένης νοσταλγίας κι έξαρσης αναμνήσεων! Σκέψου πολύ και κινήσου με γνώμονα τη λογική, για να μην πληγωθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, αρκετές θα είναι οι τριβές κι η γκρίνια στη σχέση σου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να το φέρεις στα άκρα και να προκαλέσεις ρήξεις!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή Πανσέληνος στον Ζυγό θα πλήξει κυρίως κοινωνικές σχέσεις κι επαφές αλλά και τις μετακινήσεις σου! Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να σκεφτείς πολύ πριν μιλήσεις στον σύντροφο! Η Πανσέληνος σε επηρεάζει κυρίως επικοινωνιακά και θέλει ιδιαίτερη προσοχή στο τι λες και πώς το λες! Αν είσαι ελεύθερος, απόφυγε νέα ξεκινήματα στον έρωτα τώρα, μην εμπιστεύεσαι μεγάλα λόγια και μην ενθουσιάζεσαι υπερβολικά με νέες γνωριμίες!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή Πανσέληνος στον Ζυγό απαιτεί από σένα λογική, υπομονή κι επιμονή στους στόχους σου! Αν είσαι ελεύθερος, νιώθεις απογοήτευση και συναισθηματική ανασφάλεια, με τις μέχρι τώρα εξελίξεις, αφού δεν μπορείς να σιγουρευτείς, αν τελικά ενδιαφέρεται το άτομο που θες ή όχι! Αν είσαι δεσμευμένος, κάποια γεγονότα σήμερα, θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη που έχεις στον σύντροφο και θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και καταστάσεις!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, με τη σημερινή Πανσέληνο στο δικό σου ζώδιο, λόγω συναισθηματικής έξαρσης κι υπερευαισθησίας, πιθανόν να πάρεις κάποια πράγματα πιο προσωπικά και πιο βαριά απ’ όσο συνήθως! Αν είσαι δεσμευμένος, πολύ πιθανόν να κλονιστεί η σχέση σου με τον σύντροφο, για αυτό καλό θα ήταν να παραμείνεις ψύχραιμος κι ολιγαρκής, ό,τι κατάσταση κι αν αντιμετωπίσεις! Αν είσαι ελεύθερος, πολλές από τις προσδοκίες σου για το άτομο που σε ενδιαφέρει θα ναυαγήσουν, αφού αυτό το πρόσωπο θα σε απογοητεύσει λόγω ψεμάτων ή ανάρμοστης συμπεριφοράς απέναντί σου!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή Πανσέληνος στον Ζυγό θα σου φέρει αρκετή συναισθηματική και ψυχική αναστάτωση και θα σου προκαλέσει αρκετά άγχη, εσωτερικό αναβρασμό, ακόμα και φοβίες! Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν να αποφύγεις οπωσδήποτε παρασκηνιακές σχέσεις ή κρυφές ερωτικές επικοινωνίες, αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βγουν όλα στην επιφάνεια και να εκτεθείς ανεπανόρθωτα! Αν είναι ελεύθερος κι ενδιαφέρεσαι για έναν έρωτα του παρελθόντος, σκέψου καλά πριν κάνεις κίνηση προσέγγισης. Το πιθανότερο είναι πως δε θα υπάρχει τώρα πια ανταπόκριση.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η Πανσέληνος σήμερα στο Ζώδιο του Ζυγού, επικεντρώνει την προσοχή και το ενδιαφέρον σου στις φιλικές και κοινωνικές σου συναναστροφές και σχέσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα πρέπει να αποφύγεις παρεξηγήσεις, ανέντιμες ή επαναστατικές συμπεριφορές, κόντρα κι ασυνεννοησία στη σχέση σου, αν δε θες να υπάρξει ρήξη! Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις να συγκρατηθείς τώρα και να μην παρασυρθείς σε έρωτες που δεν υπόσχονται σταθερό και σίγουρο μέλλον, νομίζοντας πως εσύ κινείς τα νήματα!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού σε αφορά άμεσα! Σε προειδοποιεί, για άμεση συνετή κι ώριμη συμπεριφορά κι επείγουσα επιστράτευση της λογικής σου! Αν είσαι ελεύθερος, ορισμένα γεγονότα κι εξελίξεις, που έχουν να κάνουν με το άτομο που σε ενδιαφέρει, πιθανόν να σε απογοητεύσουν και να ναυαγήσουν τις μέχρι τώρα προσδοκίες σου! Αν είσαι δεσμευμένος, η εμπιστοσύνη κι η σταθερότητα, μεταξύ εσένα και του συντρόφου, θα κλονιστούν αρκετά, μετά από αποκαλύψεις και μη τήρηση κάποιων υποσχέσεων ή κανόνων της σχέσης!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, με την σημερινή Πανσέληνο στο Ζυγό, απόφυγε την τάση σου για υπερβολή κι επιπολαιότητα, σε κάθε σου επαφή, μετακίνηση και συνάντηση! Αν είσαι ελεύθερος, οι υποθέσεις του μυαλού σου, οι προσδοκίες, τα συμπεράσματα και κάποια πράγματα που νόμιζες ότι ίσχυαν, για το άτομο που σε ενδιαφέρει, τώρα διαψεύδονται και προσγειώνεσαι απότομα! Αν είσαι δεσμευμένος, η ανάγκη σου για τη συνεχή ερωτική προσοχή του συντρόφου σου σε παρασύρει σε ξεσπάσματα και παράλογες απαιτήσεις, που θα φέρουν ένταση στη σχέση!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, το ενδιαφέρον σου στρέφεται σήμερα, στη διατήρηση και τη φροντίδα της ευνοϊκής καθημερινότητάς σου αλλά και της ψυχικής σου ηρεμίας, με την Πανσέληνο στον Ζυγό! Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως να έρθουν κάποιες απογοητεύσεις στον ερωτικό τομέα, μέσα από γεγονότα που θα σου ανοίξουν τα μάτια, θα καταλάβεις πού βρίσκεσαι και θα οργανώσεις εκ νέου στρατηγικές κατάκτησης του ατόμου που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς καβγάδες, λόγω της τάσης σου για ζήλια, χειραγώγηση και καταπίεση!

Πηγή