Μία έντονη Πανσέληνος πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του μυστήριου Σκορπιού! Οι Σταθεροί του 3ου δεκαημέρου μπορούν τώρα να απολαύσουν έντονα συναισθηματικές στιγμές, αρκεί να συγκρατήσουν ξεσπάσματα, εγωισμούς, παιχνίδια εξουσίας και καβγάδες!

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, πιθανόν να υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις σήμερα, μετά από κάποιες αποκαλύψεις κρυφών καταστάσεων, τις οποίες μέχρι τώρα δε γνώριζες Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς καβγάδες και εντάσεις, για λόγους ζήλιας, χειραγώγησης και καταπίεσης! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να έρθουν κάποιες απογοητεύσεις στον ερωτικό τομέα και μέσα από γεγονότα που θα σου ανοίξουν τα μάτια θα καταλάβεις ότι το άτομο που σε ενδιαφέρει δεν είναι αυτό που νόμιζες!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα η Πανσέληνος πραγματοποιείται απέναντί σου, στο ζώδιο του Σκορπιού! Αν είσαι δεσμευμένος, αρκετές καταστάσεις μεταξύ σας ανατρέπονται τώρα και η σχέση φτάνει σε ένα κρίσιμο σημείο, στο οποίο οφείλεις να παραμείνεις ψύχραιμος και να συγκρατήσεις νεύρα και λόγια που μετά θα μετανιώσεις! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού νέες γνωριμίες και φλερτ, διότι μάλλον θα απογοητευτείς!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού, σε αναγκάζει να ωριμάσεις άμεσα ώστε να μπορέσεις επιτέλους να αντεπεξέλθεις σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας, που τώρα αυξάνονται όλο και περισσότερο! Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν πιθανόν κάποιες εντάσεις με τον σύντροφό σου σήμερα, κυρίως λόγω της επιμονής σου να αναλύεις κάθε λεπτομέρεια που σε ενοχλεί σε αυτόν και να τον κατακρίνεις ή να του γκρινιάζεις! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν κάποιες ερωτικές εξελίξεις με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, αλλά θα πρέπει να προσέχεις τυχόν αποκαλύψεις!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή ημέρα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα διαπροσωπικών επαφών και μετακινήσεων, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να περιορίσεις την τάση σου για επαναστατικότητα, κόντρες και καβγάδες, ώστε να μην καταστρέψεις την ήρεμη και ήσυχη ατμόσφαιρα της σχέσης σου! Αν είσαι ελεύθερος, μείωσε άμεσα τις ερωτικές σου προσδοκίες και χαμήλωσε τα στάνταρ σου σε νέες γνωριμίες και φλερτ. Πες «όχι» σε οποιαδήποτε επιπόλαιη κι ανώριμη συμπεριφορά!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, με τη σημερινή Πανσέληνο στον Σκορπιό, όποια πρόκληση κι αν χρειαστεί να αντιμετωπίσεις, προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος και λογικός! Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν σίγουρα τριβές και γκρίνια στη σχέση σου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να το φτάσεις στα άκρα και να προκαλέσεις ρήξεις και τσακωμούς! Αν είσαι ελεύθερος, ίσως παρασυρθείς σήμερα σε παρελθοντικούς έρωτες, λόγω νοσταλγίας κι αναμνήσεων! Σκέψου ώριμα και κινήσου με γνώμονα τη λογική προς το πρώην ταίρι σου, για να μην πληγωθείς και πάλι!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή Πανσέληνος στον Σκορπιό επηρεάζει κυρίως τις κοινωνικές σχέσεις κι επαφές σου, αλλά και τις μετακινήσεις σου! Αν είσαι δεσμευμένος, να σκέφτεσαι διπλά πριν μιλήσεις στον σύντροφο! Θα υπάρξουν ρήξεις κυρίως σε επικοινωνιακά θέματα και θέλει ιδιαίτερη προσοχή στο τι του λες και πώς το του λες! Αν είσαι ελεύθερος, πες «όχι» σε νέα ξεκινήματα και σχέσεις στον έρωτα, μην εμπιστεύεσαι μεγάλα λόγια και μην ενθουσιάζεσαι υπέρμετρα με νέες γνωριμίες, όσο γοητευτικές κι αν είναι φαινομενικά!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή Πανσέληνος στον Σκορπιό σου ξυπνάει κάποιες ανασφάλειες όσον αφορά τα κεκτημένα σου, τις αξίες σου και τα δεδομένα σου. Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιες καταστάσεις σήμερα θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη που έχεις στον σύντροφό σου κι έτσι θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και καταστάσεις μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, νιώθεις μάλλον απογοήτευση και συναισθηματική ανασφάλεια με τις επικείμενες εξελίξεις και γεγονότα!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, με τη σημερινή Πανσέληνο στο δικό σου ζώδιο θα αναγκαστείς να συνειδητοποιήσεις μέσα από γεγονότα, καταστάσεις και συγκυρίες ότι πρέπει άμεσα να αναθεωρήσεις όλα σου τα δεδομένα. Αν είσαι ελεύθερος, αρκετές από τις ελπίδες σου για το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα γκρεμιστούν, αφού αυτό το πρόσωπο θα σε απογοητεύσει λόγω ψεύτικης ή ανάρμοστης συμπεριφοράς απέναντί σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πολύ πιθανόν να κλονιστεί η σχέση σου με τον σύντροφο σήμερα, με καβγάδες κι εντάσεις, γι’ αυτό κράτησε την ψυχραιμία σου!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή Πανσέληνος στον Σκορπιό θα σου φέρει αρκετή συναισθηματική και ψυχική αναστάτωση και θα σου προκαλέσει αρκετό άγχος, εσωτερικό αναβρασμό, ανασφάλειες και φοβίες! Αν είσαι ελεύθερος κι ενδιαφέρεσαι για έναν έρωτα του παρελθόντος ή ένα απωθημένο σου, σκέψου καλά πριν κάνεις κίνηση προσέγγισης, γιατί μπορεί να μην έχεις την ανταπόκριση που ελπίζεις! Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν σήμερα να αποφύγεις οπωσδήποτε παρασκηνιακές σχέσεις ή κρυφές ερωτικές επικοινωνίες, αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποκαλυφθείς!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η Πανσέληνος σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις φιλικές και κοινωνικές σου συναναστροφές και σχέσεις! Αν είσαι ελεύθερος, συγκρατήσου οπωσδήποτε και να μην παρασυρθείς σε έρωτες που δεν υπόσχονται σταθερό και σίγουρο μέλλον, νομίζοντας πως εσύ έχεις το πάνω χέρι! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποφύγεις παρεξηγήσεις, ανέντιμες ή επαναστατικές συμπεριφορές, κόντρα κι ασυνεννοησία στη σχέση σου, αν δε θες να υπάρξουν ισχυρές ρήξεις!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού θα τρίξει για τα καλά τα θεμέλια που μέχρι τώρα έχεις χτίσει, σε διαπροσωπικές σχέσεις, συνεργασίες κι οικογένεια! Αν είσαι δεσμευμένος, κλονίζονται η εμπιστοσύνη κι η σταθερότητα μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου, μετά από κάποιες αποκαλύψεις κι απογοητεύσεις! Αν είσαι ελεύθερος, μερικά γεγονότα κι εξελίξεις, που έχουν να κάνουν με το άτομο που θες, πιθανόν να σε απογοητεύσουν και να ναυαγήσουν τις μέχρι τώρα προσδοκίες κι ελπίδες σου!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, με τη σημερινή Πανσέληνο στον Σκορπιό ενδεχομένως κάποιες εξελίξεις μέσα από επικοινωνίες και μετακινήσεις να μειώσουν την αισιοδοξία σου και να σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις αρκετά πράγματα! Αν είσαι δεσμευμένος, η ανάγκη σου για την αμέριστη προσοχή του συντρόφου σου πάνω σου γίνεται εμμονή και σε παρασύρει σε ξεσπάσματα και παράλογες απαιτήσεις, που θα φέρουν εντάσεις στη σχέση! Αν είσαι ελεύθερος, οι υποθέσεις του μυαλού σου, οι προσδοκίες και τα μέχρι τώρα συμπεράσματά σου, διαψεύδονται και προσγειώνεσαι απότομα!

Πηγή