Η σημερινή αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανού φέρνει διαφωνίες και σύγκρουση απόψεων … Ωστόσο αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως όσο μακριά και αν σου φαίνεται μία άποψη, ή ιδέα, μπορεί εντέλει να σε βοηθήσει να δεις κάποιες καταστάσεις με διαφορετικό τρόπο! Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου καλό είναι να συγκρατηθούν στις επικοινωνίες τους.

 

Κριός

Στον αισθηματικό τομέα, απόφυγε σήμερα την επικριτική στάση απέναντι στο ταίρι σου. Καλύτερα να εκφράσεις τον ρομαντισμό και τον έντονο ερωτισμό σου, ειδάλλως θα έχεις αντιθέσεις και παρεξηγήσεις.

 

Ταύρος

Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και όλα θα είναι με το μέρος σου. Σήμερα ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα θα είναι μεγάλος. Προβλέπονται νέες γνωριμίες που θα έχουν πολύ καλές βάσεις.

 

Δίδυμος

Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, αρκεί να τα κάνεις αντιληπτά και στον σύντροφό σου. Μην προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος. Καλό θα είναι να τα ξεχάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή περίοδο (σε ευνοεί η Αφροδίτη από τον Τοξότη), αισθηματικά, για να κάνεις μια νέα σχέση έτσι όπως ακριβώς τη θέλεις.

 

Καρκίνος

Μπορείς να κάνεις καινούργιες αισθηματικές γνωριμίες, αλλά και να λύσεις προβλήματα στην υπάρχουσα σχέση σου. Εμπιστεύσου τον σύντροφό σου που έχει πάρα πολλά να σου δώσει και μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα.

 

Λέων

Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί με το ζώδιό σου προκειμένου να ικανοποιήσεις τις προσδοκίες σου. Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αρκεί να μην κλειστείς στον εαυτό σου και να μην διστάσεις να ζητήσεις αυτό που θέλεις και σε ευχαριστεί.

 

Παρθένος

Πρόσεξε σήμερα, γιατί με τις υπόλοιπες δραστηριότητες θα αμελήσεις κάποια βασικά πράγματα στον αισθηματικό σου τομέα. Για να αποφύγεις λογομαχίες με το ταίρι σου, δώσε του να καταλάβει κάποια πράγματα.

 

Ζυγός

Καινούργια πράγματα, καινούργιες καταστάσεις και ένα καινούργιο μέλλον προβλέπονται για το ζώδιό σου. Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Προσπάθησε να διώξεις αμφιβολίες και κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου. Με την αγάπη σου μπορείς να τα ξεπεράσεις όλα.

 

Σκορπιός

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα πρόσεξε γενικότερα τι θα πεις στο ταίρι σου. Θα έχεις έναν συνεχή εκνευρισμό και μια επικριτική στάση απέναντί του. Καλό θα είναι να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

 

Τοξότης

Φρόντισε να αποφορτιστείς από το άγχος που έχεις. Στα αισθηματικά σου, απόφυγε συζητήσεις με το ταίρι σου σχετικά με το παρελθόν. Θα σε κουράσουν ψυχικά και δεν θα βγάλεις τίποτα. Καλύτερα να πάτε μαζί ένα ταξίδι – το έχεις ανάγκη.

 

Αιγόκερως

Σήμερα θα δώσεις και θα πάρεις από τη σχέση σου. Φρόντισε να πεις όλα αυτά που θέλεις στο ταίρι σου, καθώς αυτό το διάστημα θα έχεις την πλήρη κατανόησή του. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, ο Άρης από το ζώδιό σου συνεχίζει να σε ευνοεί, αισθηματικά, ώστε να βρεις αυτό που ψάχνεις.

 

Υδροχόος

Στα αισθηματικά σου, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά σχετικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Απόφυγε τις αντιθέσεις και τους καβγάδες και με μια συζήτηση σε χαμηλούς τόνους, προσπάθησε να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

 

Ιχθύς

Στα αισθηματικά σου, ίσως θελήσεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα, αλλά ίσως και να δώσεις τέλος σε μια σχέση που σε κουράζει και δεν σου προσφέρει τίποτα. Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, καλό θα είναι να σκεφτείς πολύ καλά τι θέλεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να κινηθείς άμεσα, τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Τοξότη, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Πηγή