kakouri347

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη.

 

Θα μπορούσαμε σήμερα να πούμε οτι η μέρα μας καλεί σε ωραίες βόλτες, συζητήσεις κι ενδιαφέροντα γεγονότα που θα μας αλλάζουν πλεύση στην καριέρα μας.

 

Κριός

Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορει να πετύχει ένας Κριός, γεγονός που γνωρίζει καλά και γι’ αυτό και πολεμά ως τέλος. Κάποιοι στόχοι που σας είχαν ταλαιπωρήσει επανέρχονται με νέες στρατηγικές ούτως ώστε αυτή τη φορά να τους κάνετε πραγματικότητα. Στον έρωτα τα πράγματα σταδιακά στρώνουν.

 

Ταύρος

Σας ενοχλούν σήμερα τα πάντα, μια νευρικότητα στον αέρα και λόγια που θέλετε οπωσδήποτε να πειτε και δεν τολμάτε ίσως.
Προσπαθήστε ν’ αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με γέλιο και ψυχραιμία.
Ένα θέμα από το παρελθόν (όχι απαραίτητα ερωτικό) έρχεται πάλι στο προσκήνιο.

 

Δίδυμοι

Έτσι κι αλλιώς ο Δίδυμος παρασύρεται. Αυτές τις μέρες λίγο περισσότερο. Θέλετε να βγείτε, να ξεσκάσετε, να γίνετε πάλι παιδί κι όλα αυτά τα θέλετε τώρα, αυτή τη στιγμή.
Άνθρωποι που σας πλήγωσαν δεν έχουν πια καμία θέση στη ζωή σας, γεγονός που σας κάνει να φαίνεστε λίγο σνομπ, αλλά είναι σαφές πως δεν ειστε.

 

Καρκίνος

Σήμερα ξυπνήσατε με πολύ θετική διάθεση και με μια δύναμη που σας κάνει να αισθάνεστε πως θα κατακτήσετε όλο τον κόσμο. Οι φίλοι θα είναι κοντά σας, το βράδυ ειναι ιδανικό για χαλαρές κι ωραίες συζητήσεις, ο έρωτας όπως πάντα σας απασχολεί και σκέφτεστε να ξαναμπείτε έντονα στην αρένα του πάθους.

 

Λέων

Λίγη στασιμότητα σήμερα Λιοντάρι μου. Διάθεση για άραγμα, καναπέ, τηλεόραση. Όλα αλλάζουν αλλά εσύ δεν είσαι σίγουρος αν το θες. Προτιμάς να μη χάσεις τις σταθέρες σου. Μη φοβάσαι, δε θα κρατήσει πολύ, είναι μέχρι να μπει για τα καλά το καλοκαίρι και να σε ξεσηκώσει παί.

 

Παρθένος

Μυστικά, ίντριγκες, κρυφές συζητήσεις κι όλα αυτά απειλούνται μ’ αποκάλυψη. Αφού οι Παρθένοι, δεν το ‘χουν με τη μυστικοπάθεια, πώς μπλεχτήκατε έτσι; Τα γεγονότα θ’ απαιτήσουν αλήθεια, νηφαλιότητα και ψυχραιμία και για να μπορέσετε να τ’ αντιμετωπίσετε πρέπει να είστε και ψυχικά και σωματικά δυνατοί. Τουτέστιν, μην πιέζεστε υπερβολικά.

 

Ζυγός

Τίποτα δεν μπορεί να πτοήσει ένα Ζυγό όταν επιτέλους πλησιάζει στο στόχο του. Αυτό ακριβώς σου συμβαίνει. Κόποι εβδομάδων ή και μηνών κι επιτέλους φως στο τούνελ. Ήρθε η ώρα να γευτείς τους καρπούς του κόπου σου, αλλά να θυμάσαι: Το γλέντι είναι πάντα καλύτερο, όταν το κάνουν δύο.

 

Σκορπιός

Μέρα με οίστρο και μπριο. Μέρα που σε απασχολούν πράγματα ενδιαφέροντα, διαφορετικά, εξωτικά. Μέρα που θα θελήσεις να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι, μια νέα γνωριμία, ένα νέο πρόγραμμα.
Αλλάζεις κι όλα γύρω αλλάζουν μαζί σου. Είναι ωραίες οι αλλαγές και συχνά απαραίτητες.

 

Τοξότης

Θες να φύγεις, μα πού να πας; Θες να τα πεις, μα ποιος ν’ ακούσει; Θες να ερωτευτείς αλλά δε βρίσκεις αυτό το κάτι που θέλεις; Ησύχασε. Είναι ζόρικοι οι καιροί Τοξότες, αλλά δε χρειάζεται να κρεμάσουμε πλερέζες. Βρείτε τρόπους δημιουργικούς, να βγείτε από το φάυλο κύκλο της κλεισούρας και της υπεραπαιτητικότητας. Είναι άνοιξη, ανοίξτε τα παράθυρα και ρουφήξτε ήλιο.

 

Αιγόκερως

Στη δουλειά οι καταστάσεις ειναι σκληρές, ανταγωνισμός, σούσουρα, υπερβολικές ευθύνες. Στο σπίτι οι εντάσεις είναι κι εκεί συχνές. Μέσα στον όλο χαμό, εσείς νιώθετε μια αισιοδοξία. Κρατήστε την! Κάτι καλό έρχεται προς το μέρος σας. Μια νέα ευκαιρία, μια νέα γνωριμία, μια νέα δραστηριότητα. Σύντομα.

 

Υδροχόος

Είναι μία απο εκείνες τις μέρες που τα προβλήματα των άλλων, γίνονται δικά σας. Άγχος, πανικός, διάθεση για προσφορά, να δώσετε όπου μπορείτε ό,τι μπορείτε. Αυτό σας το χαρακτηριστικό είναι σπουδαίο και αξιοθαύμαστο. Είναι όμως και επιβαρρυντικό για τον εαυτό σας. Κάποιες φορές πρέπει να κοιτάμε τον καθρέφτη και να δίνουμε μια αγκαλιά και σε εμάς.

 

Ιχθείς

Όρεξη για δουλειά, όρεξη για νέους στόχους, όρεξη, όρεξη, όρεξη. Σήμερα νιώθετε πως μπορείτε να κατακτήσετε τον κόσμο και πολύ καλά κάνετε. Ιδέες που είναι μείνει στη σφαίρα του υποθετικού, παίρνουν σάρκα και οστά κι ευτυχώς βρίσκονται κι άλλοι να τις συμμερίζονται και να σας στηρίζουν! Go Ιχθύ, go!

 

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη.