Νέα pillowfighter η Ξανθή Αλετρά! Δες εδώ το πρώτο της άρθρο.

kalp842

Αγαπημένη, σταράτη και ντόμπρα Σουσού μου,

Πριν ένα χρόνο γνώρισα κάποιον με τον οποίο βγαίναμε φιλικά είτε με παρέα, είτε μόνοι μας. Ώσπου με τον καιρό εκδηλώθηκε ένα ερωτικό ενδιαφέρον και από τις δυο πλευρές. Ποτέ δεν κατέληξε σε σχέση γιατί σαν άνθρωπος είναι αρκετά κλειστός και εγωιστής και είπαμε να το σταματήσουμε και να το πάμε φιλικά. Βέβαια πόσο φιλικά μπορείς να το πας όταν ήδη έχει προηγηθεί κάτι ερωτικό; Και όντως δεν τα καταφέραμε γιατί ξαναέγινε κάτι και από τότε του ξεκαθάρισα πως δε γίνεται να συνεχιστεί έτσι, να λέμε και να ξελέμε.

Έτσι τώρα βγαίνουμε σε κοινές παρέες χωρίς να γίνεται κάτι. Φυσικά και απ’ τη μεριά μου κάτι υπάρχει ακόμα, λογικό πιστεύω. Μου γνώρισε ένα φίλο του πρόσφατα και έτυχε μετά από μερικές μέρες ο φίλος του να μου ανοιχτεί για κάτι προσωπικά του και επειδή τον βοήθησα και του στάθηκα στο τέλος με φίλησε. Δεν έγινε κάτι παραπάνω, μόνο με φίλησε.

Φυσικά και θα το πω στον άλλον γιατί θέλω να είμαι ειλικρινής και υπεύθυνη οποιασδήποτε πράξης. Το συζήτησα και με το φίλο του και δεν έχει πρόβλημα να του το πω. Ο φίλος του είναι εμφανές ότι με θέλει. Δε θέλω να μπλεχτώ σε ερωτικά τρίγωνα. Η ερώτησή μου είναι: Πρώτον πιστεύεις πως έναν άνθρωπο κλειστό θα μπορέσω να τον ανοίξω αν προσπαθήσουμε πάλι; Και δεύτερον τι θα γίνει τώρα με το φίλο του; Εγώ δεν τον θέλω αλλά και να τον ήθελα δε θα έκανα τίποτα γιατί είναι φίλος του άλλου. Λες απλά να πάω παρακάτω και να μην ασχοληθώ άλλο; (Μην αρχίσεις να χτυπάς το κεφάλι σου με αυτά που διαβάζεις, τον θέλουμε αυτόν το δημιουργικό εγκέφαλο σου!)

Φιλιά ρουφηχτά, Μ.

 

Αγαπημενότατή μου Μ,

Όπως λέγανε και στα μαθηματικά όταν πηγαίναμε σχολείο, «ας θεωρήσουμε δεδομένο» ότι ο «κάποιος» είναι ένα τάπερ με φαγητό, κι η φιλία σας είναι το ψυγείο. Το βγάζεις από το ψυγείο, δεν το τρως όμως, μόνο δοκιμάζεις μια μπουκιά και το ξαναβάζεις στο ψυγείο. Μετά το ξαναβγάζεις, το αφήνεις πάλι να ζεσταθεί, τρως μια μπουκιά και το ξαναψύχεις. Ε γλυκιά μου καρδερίνα, μια-δυο-τρεις, θα το αρπάξεις το κόψιμο. Αν δεν «ξεκούμπωσε» το πράμα με την πρώτη, γιατί να γίνει με τη δεύτερη ή την τρίτη;

Σε ό,τι αφορά το φίλο του, πες του άλλη φορά να κερνάει κάνα ποτό όποιον του συμπαραστέκεται και ν’ αφήσει τα φιλάκια. Δηλαδή άμα τον βοηθούσε ο «κάποιος», θα του ‘δινε γλωσσόφιλο για να τον ευχαριστήσει;

ΥΓ1: Καλά θα κάνεις και θα ενημερώσεις τον «κάποιο» για το φιλάκι, αλλά μη θεωρείς και δεδομένο ότι δε θα στραβώσει. Αν πρόκειται για ένα φιλάκι να χαθεί μια φιλία (στο κάτω-κάτω ο «άλλος» ξέρει ότι παλαιότερα ήσουν με τον «κάποιο»;), ίσως και να είναι καλύτερα να πας σιωπηλά παρακάτω και να τους κόψεις και τους δυο.

ΥΓ2: Εσύ θες τον ένα, ο άλλος θέλει εσένα, αλλά κι έκατσες και σε φίλησε ο άλλος και δε θες και ερωτικά τρίγωνα.

ΥΓ3: Εγώ να χτυπάω το κεφάλι μου; Αλλουνού το κεφάλι θέλει κούνημα λατρεμένη μου, να έρθει στα συγκαλά του.

ΥΓ4: Και σε μένα ρουφηχτά φιλιά βρε ατιμούτσικο; Άσε και κανέναν αφίλητο.

Φιλιά στα μούτρα,

Η Σουσού σου

 

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού