paul1458

Η εβδομάδα μας ξεκινά με Σελήνη στον Τοξότη, με αισιοδοξία, κέφι κι ενέργεια! Οι πιο τυχεροί; Φυσικά τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα! Μπορεί να είναι Δευτέρα, αλλά εμείς το γλεντάμε!

Κριός
Η σημερινή ημέρα, φίλε Κριέ, σε ωθεί να διεκδικήσεις και να πετύχεις στόχους και σκοπούς, με περίσσια ευκολία! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις ένα ταξίδι ή μία έξοδο με τον σύντροφό σου, που θα σου φέρει μεγάλη χαρά σήμερα και θα περάσετε υπέροχα μαζί! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται ένα ερωτικό μήνυμα από το άτομο που σε ενδιαφέρει ή μία νέα συναρπαστική γνωριμία, που μπορεί πολύ εύκολα να εξελιχθεί αργότερα σε μία όμορφη και σταθερή σχέση!

Ταύρος
Σήμερα, φίλε Ταύρε, καταφέρνεις κι ανακαλύπτεις, ακόμα και με έμμεσους τρόπους, τι ακριβώς συμβαίνει κρυφά στο περιβάλλον σου κι έτσι, μαθαίνεις ένα μυστικό που σε αφορά. Αν είσαι δεσμευμένος, ο ερωτικός τομέας θα σε απασχολήσει σήμερα σίγουρα κι οπωσδήποτε ευχάριστα! Μπορείς να απολαύσεις πάθος, καυτές ερωτικές στιγμές και να πραγματοποιήσεις ερωτικές επιθυμίες μαζί με τον σύντροφό σου, αφού τώρα επιτέλους βρίσκεις τον σωστό τρόπο! Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε με την πειθώ σου και τη γοητεία σου να φέρεις τα ερωτικά σου θέματα εκεί που θες!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, θα σου τραβήξουν σήμερα το ενδιαφέρον σου οι διαπροσωπικές σου σχέσεις αλλά και κάποιες συνεργασίες σου, που χρήζουν βελτίωσης! Επικεντρώνεσαι στην εξέλιξη του συντροφικού σου τομέα, αφού πλέον έχεις ανάγκη από σταθερότητα, βεβαιότητα κι ασφάλεια στη ζωή σου! Μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές, αν έχεις ήδη σύντροφο, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μία μεγάλη ευκαιρία για σταθερή σχέση μόλις έφτασε! Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι η ιδανική για να ζητήσεις συγχώρεση για τυχόν λάθη!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, ώρα να κοιτάξεις και λίγο τον εαυτό σου! Δεν δίνεις αξία πια σε μικροπροβλήματα και δε σε ενδιαφέρουν αναποδιές που δεν έχουν σοβαρές συνέπειες στη ζωή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πολλές θα είναι οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας και δε θα μείνει χρόνος για έρωτα ή στιγμές με τον σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος, η ανανεωμένη εμφάνισή σου φέρνει κατακτήσεις και μάλιστα έναν απρόσμενο θαυμαστή μέσα από το εργασιακό περιβάλλον! Εκμεταλλεύσου τις σημερινές ευκαιρίες και θα δεις ότι θα παραμείνουν και στο μέλλον!

Λέων
Φίλε Λέοντα, σε περιμένει μία υπέροχη ημέρα! Ετοιμάσου για γλέντι, διασκέδαση και ψυχαγωγία, γι’αυτό μην χάσεις την ευκαιρία για έξοδο, που σίγουρα θα έχεις τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου σού κάνει μία έκπληξη και σε κακομαθαίνει με ποικίλους τρόπους, έτσι η σχέση σας πάει από το καλό στο καλύτερο! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για ερωτική τύχη, φλερτ, κατακτήσεις και θαυμαστές, που θα σε ανανεώσουν σημαντικά! Είσαι πραγματικά το επίκεντρο της προσοχής κι αυτό σε ευχαριστεί ιδιαίτερα!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, σήμερα οι οικογενειακές υποχρεώσεις και τα θέματα σπιτιού σε πιέζουν, αλλά αντεπεξέρχεσαι μια χαρά. Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι με έναν έρωτα του παρελθόντος, αφού ξαφνικά ξυπνούν αναμνήσεις και νοσταλγία για αυτόν κι επιπλέον βρίσκεις ανταπόκριση! Ωστόσο, καλό θα ήταν να περιμένεις από εκείνον το πρώτο βήμα! Αν είσαι δεσμευμένος, μην ξεσπάς τα νεύρα και το άγχος σου στον σύντροφό σου! Η κυκλοθυμία σου θα τον κουράσει και θα τον απογοητεύσει.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα είναι η ημέρα που σίγουρα θα λάβεις ένα ευχάριστο νέο ή μία λύση που καιρό περίμενες! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον έρχεται ένα χαρμόσυνο ερωτικό νέο ή μία νέα γνωριμία που θα σε συναρπάσει! Αν είσαι δεσμευμένος, μετά από μία συζήτηση, λύνεται ένα θέμα που σας απασχολούσε, εσένα και τον σύντροφο! Σήμερα, άκου τις συμβουλές των φίλων σου για τα θέματα που αφορούν τη σχέση σου και δε θα χάσεις!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα να θυμάσαι πως όλοι έχουν δικαίωμα στην διαφορετική γνώμη και εσύ δεν πρέπει να προσπαθείς να τους την επιβάλλεις, γιατί θα δημιουργήσεις προστριβές χωρίς ουσιαστικό λόγο! Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να αποφύγεις κόντρες, τσακωμούς και ξεσπάσματα, που ίσως βλάψουν τη σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι τυφλά νέες γνωριμίες τώρα! Αντιθέτως, καλό θα ήταν να ακολουθείς τις συμβουλές και τη διαίσθηση των φίλων σου, πριν προχωρήσεις με μία νέα γνωριμία που σε απασχολεί!

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για εξόδους ψυχαγωγίας και νέες ωφέλιμες γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, ερωτισμός, πάθος αλλά κι υπερευαισθησία διακρίνουν τη σχέση σου με τον σύντροφο! Πες «ναι» στο ερωτικό κλίμα, αλλά «όχι» στην προκλητικότητα και τα ξεσπάσματα χωρίς ουσιαστικό λόγο! Αν είσαι ελεύθερος μην παρασύρεσαι σε εξιδανικεύσεις κι ουτοπίες, ιδίως όσον αφορά νέες γνωριμίες που θα προκύψουν τώρα!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, είναι σίγουρα ανάσα ανακούφισης η σημερινή μέρα! Πιθανόν να έχεις την επιθυμία να κλειστείς στον εαυτό σου, να απαρνηθείς για λίγο την κοινωνική ζωή και την εξωστρέφεια και να επικεντρωθείς σε ‘σένα. Είτε είσαι δεσμευμένος είτε είσαι ελεύθερος, ένας παρασκηνιακός, κρυφός ή απαγορευμένος έρωτας, πιθανόν να σε παρασύρει σε παθιασμένες κι άκρως συναισθηματικές στιγμές! Μη ρισκάρεις υπερβολικά όμως, ιδίως αν θες κάτι να παραμείνει κρυφό, γιατί έρχονται αποκαλύψεις που θα βλάψουν τη σχέση σου ή την καλή σου εικόνα!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα προσπάθησε, να μην παραμελείς οικογένεια κι εργασία, για κοινωνικές δραστηριότητες και ψυχαγωγία! Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα φέρνει νέες γνωριμίες και μηνύματα ή τηλεφωνήματα ευχάριστα! Με τους κατάλληλους συμμάχους και τους φίλους σου, πετυχαίνεις έναν σημαντικό ερωτικό στόχο σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος καταφέρνεις ενδυνάμωση της σχέσης σου με τον σύντροφο και βρίσκετε λύσεις, ξαφνικά, σε όλα σας τα προβλήματα!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, βάλε προτεραιότητα την καταξίωσή σου και πραγματικά ό,τι καταφέρεις σήμερα θα σου προσφέρει αληθινή κι ουσιαστική ικανοποίηση! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου χαρακτηρίζεται από ηρεμία κι αρμονία, και μάλιστα είναι η ιδανική ημέρα σήμερα για να δραστηριοποιηθείς και να εντείνεις τις προσπάθειές σου για βεβαιότητα, γερές βάσεις, σταθερότητα κι ασφάλεια με τον σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος, η αυξημένη γοητεία σου θα φέρει αξιόλογες κατακτήσεις και θαυμαστές στον δρόμο σου!

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!