Κριός

Ίσως υπάρξει μια μέρα που ο περιορισμός στα αισθηματικά θέματα εξαιτίας των άλλων θα είναι και η βασική αιτία κάποιας απαισιοδοξίας που θα σας καταλάβει σήμερα. Έρχονται στιγμές που θα πρέπει να θυσιάσετε πολλά πράγματα από την προσωπική σας ζωή για να κατορθώσετε να εξισορροπήσετε την κατάσταση. Δεν αποκλείονται και ξαφνικοί χωρισμοί.

Ταύρος

Ο ισχυρός συναισθηματικός σας κόσμος ή ακόμα και το ίδιο το περιβάλλον σας κινδυνεύουν να βρεθούν αντιμέτωπα με μια κατάσταση σύγχυσης η οποία θα προέρχεται από τους άλλους. Μια οποιαδήποτε τάση σας για φυγή ή απομόνωση σήμερα δε φαίνεται ότι θα βοηθήσει και πολύ την κατάσταση γιατί θα σας οδηγήσει έξω από την πραγματικότητα. Επιδιώξτε το να βρίσκεστε κοντά σε ανθρώπους που πραγματικά σας αγαπούν, ίσως να αποδειχτεί το καλύτερο φάρμακο σήμερα.

Δίδυμοι

Πετάξτε από πάνω σας όλες τις σκέψεις που σας βαραίνουν.
Απελευθερωθείτε από ταμπού και μικροπρέπειες. Η σημερινή μέρα, είναι μια ιδανική ευκαιρία να έρθετε κοντά με άνθρωπους άλλων πολιτισμών και κουλτούρων. Δεν αποκλείεται ακόμη και να ερωτευτείτε κάποιον που ούτε που το φαντάζεστε.

 

Καρκίνος

Μια σχέση σας ίσως χρειαστεί να την ξανά-θερμάνετε ή να τη βγάλετε από τη ζωή σας σήμερα. Οτιδήποτε όμως αποφασίσετε θα πρέπει να το περάσετε μέσα από μια ιδιαίτερη κρίση και λογική πριν πάρετε κάποιες αποφάσεις.

 

Λέων

Οι καταστάσεις όπως φαίνεται έχουν αρχίσει και λειτουργούν εναντίον σας προκαλώντας σας μια εσωτερική ένταση και δυσαρέσκεια παράλληλα. Πολλά πράγματα γύρω από τα συναισθήματά σας θα χρειαστεί να τα αναθεωρήσετε σήμερα οριστικά. 

Παρθένος

Οι ιδέες, σκέψεις και γενικά η επικοινωνία σας θα υποστεί την ξαφνική ένταση σήμερα. Πιθανότητα ξαφνικής αναστάτωσης από ένα γράμμα ή τηλέφωνο μέσα στο χώρο της ενασχόλησής σας. Ημέρα που οι σχέσεις σας με τους άλλους θα περάσει μία ιδιαίτερη ένταση. Προσπαθήστε να θέσετε κάτω από προσωρινό έλεγχο τα συναισθήματά σας και αποφεύγετε συναλλαγές με τους άλλους.

Ζυγός

Μια ημέρα αλλαγής που θα σας βρει να εξετάζετε τις ευθύνες σας, τις αξίες σας και την αίσθηση για ασφάλεια που έχετε. Αντιμετωπίζοντας την πραγματικότητα και κάνοντας θυσίες ίσως να προετοιμάσετε το έδαφος για ένα πολύ καλύτερο αύριο. Εδώ θα σας δοθεί η ευκαιρία να απαλλαγείτε με ιδιαίτερη ευκολία από οτιδήποτε περιττό έχει συγκεντρωθεί στη ζωή σας.

Σκορπιός

Πολλά πράγματα τα οποία αγαπάτε ή είχατε συνηθίσει να ζείτε με αυτά φαίνεται πως ήλθε η ημέρα που πρέπει να τα εγκαταλείψετε οριστικά. Ίσως είναι καλύτερα έτσι για σας. Η ανάγκη να προσαρμοστείτε πάνω σε νέες συνθήκες ή τρόπους ζωής φαίνεται πως είναι μεγάλη σήμερα. Προετοιμαστείτε κατάλληλα για την μεγάλη αυτή αλλαγή και δεχτείτε την με ευχαρίστηση.

Τοξότης

Πολλά πράγματα σήμερα κινούνται με τέτοια ταχύτητα που γίνεται δύσκολο για σας να τα παρακολουθήσετε. Ίσως να πρέπει να παραμερίσετε οποιεσδήποτε προκαταλήψεις έχετε σήμερα και να προσπαθήσετε να προσαρμοστείτε με την νέα κατάσταση πραγμάτων και εσείς. Οι ιδέες και τα όνειρά σας θα μάχονται με την επιθυμία σας για ανεξαρτησία και ελευθερία αυτή την ημέρα.

 

Αιγόκερως

Ίσως αυτή την ημέρα να εξιδανικεύσετε το σπίτι σας που θα το θεωρήσετε το καταφύγιό σας, το μέρος που μπορείτε να ξεκουράζεστε, μακριά από τον κατά τα φαινόμενα δύσκολο κόσμο. Κάτι τέτοιο δεν θα σας δημιουργήσει πρόβλημα αρκεί να μην ξεκόψετε τελείως από τις προκλήσεις που σχετίζονται με τον έξω κόσμο.

Υδροχόος

Φαίνεται πως θα λάβετε σημαντική βοήθεια στο να καθορίσετε τις φιλοδοξίες και τους στόχους σας αυτή την περίοδο. Παράλληλα θα δείτε να πλησιάζει η ημέρα που θα απαλλαγείτε από τις πολλές ευθύνες αρχίζοντας έναν καινούργιο τρόπο ζωής. Μια ασυνήθιστη δημιουργική δύναμη θα σας βοηθήσει στο να εκπληρώσετε κάποιο φιλόδοξο σχέδιό σας. 

Ιχθείς

Πιθανόν να αισθάνεστε ότι έχετε πάρει την σωστή διαδρομή προς την επιτυχία σήμερα. Δεν θα πρέπει όμως να επαναπαύεστε πιστεύοντας ότι τα πράγματα θα εξακολουθούν να είναι έτσι για πάντα. Οι εποχές είναι δύσκολες και οι πιθανές μεταβολές πολύ συχνές. Δραστηριοποιηθείτε χρησιμοποιώντας κάποιο μέτρο ίσως είναι η καλύτερη λύση.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.