Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει απογοητεύσεις και ψευδαισθήσεις, λόγω του Τετραγώνου της με τον Ποσειδώνα και την Αντίθεσή της με τον Δία. Αυτοί που θα πρέπει να προσέχουν, κυρίως, είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες κι Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, ήρθε η ώρα να μιλήσεις με την καρδιά σου και να επικοινωνήσεις με αγάπη! Μέσα από κοινωνικές συναναστροφές θα έρθει ένα ευχάριστο ερωτικό νέο, μία συνάντηση ή μία νέα γνωριμία, για ‘σένα που είσαι ελεύθερος! Ώρα να βγεις εκεί έξω και να κατακτήσεις κόσμο! Φλέρταρε όσο μπορείς και θα έχεις ανταπόκριση! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε μία ουσιαστική κι εκ βάθους συζήτηση με τον σύντροφό σου και θα δεις πως όλα μπορούν να λυθούν, αρκεί να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους!

Ταύρος
Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα ασχοληθείς με την προστασία και τη διατήρηση των κεκτημένων σου αλλά και των προσωπικών σου αξιών. Σήμερα, θα υπάρξει μία έμμεση ένδειξη ενδιαφέροντος για ‘σένα, από το άτομο που σε ενδιαφέρει! Προσπάθησε να τον κάνεις, με διακριτικό τρόπο, να ανοιχθεί περισσότερο και να σε πλησιάσει! Αν είσαι δεσμευμένος, τώρα είναι η στιγμή που θα νιώσεις ασφαλής, σίγουρος και κυρίως ήρεμος για τη σχέση σου! Ένα όμορφο δείπνο, φτιαγμένο από τα χεράκια σου για τον σύντροφό σου, θα ανανεώσει σίγουρα τον δεσμό σας!

Δίδυμος
Σήμερα, φίλε Δίδυμε, η Σελήνη στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει στην αναζήτηση και στον προσδιορισμό της προσωπικότητάς σου. Έντονος συναισθηματισμός, ευαισθησία, λάμψη, πάθος, ερωτισμός και γοητεία σε χαρακτηρίζουν! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς εύκολα να αποπλανήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν, όμως, είσαι δεσμευμένος, ίσως γίνεις λίγο περισσότερο απαιτητικός από ό,τι συνήθως, γεγονός που θα δυσαρεστήσει ενδεχομένως τον σύντροφο! Ηρέμησε τον και κάν’ τον να ξεχαστεί, περνώντας μαζί του καυτές ερωτικές στιγμές!

Καρκίνος
Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για ‘σένα, αγαπητέ Καρκίνε, για ενδοσκόπηση, σκέψεις κι αναθεώρηση. Ο σύντροφός σου ίσως δυσαρεστηθεί από την τάση σου να μείνει μόνος σου και βυθισμένος στις σκέψεις σου. Πράγματι, είναι φυσιολογικό να έχεις ανάγκη για τον δικό σου χώρο και χρόνο, όμως αφιέρωσε και λίγες στιγμές ρομαντισμού και τρυφερότητας στο άτομο που αγαπάς! Για κάποιους σήμερα, ίσως υπάρχουν εξελίξεις που αφορούν έναν κρυφό, απωθημένο, τους πόθο!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα στρέφεις το ενδιαφέρον σου στους φίλους σου και στις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Η σημερινή μέρα φέρνει σίγουρα νέες γνωριμίες, πολλές εξόδους, επαφές κι επικοινωνίες για τους ελεύθερους, δίνοντάς τους την ευκαιρία να βελτιώσουν την ερωτική τους ζωή και να πετύχουν στόχους! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική μέρα να συναντηθείτε, εσύ κι ο σύντροφος, με φίλους και, έτσι, να ανανεώσετε και τη σχέση σας!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα θα επηρεάσουν έντονα τις εξελίξεις σου, αλλά και τις φιλοδοξίες σου, η γνώμη των άλλων, αλλά κι η κατάσταση μέσα στον οικογενειακό τομέα! Αν είσαι ήδη σε σχέση κι επιδιώκεις σταθερότητα, σιγουριά ή ένα βήμα επισημοποίησης, μπορείς σήμερα να το επιδιώξεις και να το καταφέρεις, επιστρατεύοντας τη σοβαρή σου γοητεία, αλλά διατηρώντας και τη γλυκύτητά σου! Αν είσαι ελεύθερος, άλλο ένα σημάδι ενδιαφέροντος, από τον γοητευτικό συνάδελφο ή συνεργάτη δε θα σε αφήσει αδιάφορο!

Ζυγός
Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα αισιοδοξήσεις ξανά, θα καλοπεράσεις και θα φιλοσοφήσεις με βελτιωμένη και ανεβασμένη διάθεση τη ζωή! Αν είσαι δεσμευμένος, οργάνωσε ή ξεκίνησε σήμερα ένα ταξίδι ή μία εκδρομή με τον σύντροφο, που σίγουρα θα ανανεώσει τη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις συναρπαστικές και πολλές γνωριμίες και φλερτ, ένα ερωτικό χαρμόσυνο νέο, είδηση, τηλεφώνημα ή μήνυμα, αλλά και συναντήσεις τυχαίες που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά!

Σκορπιός
Η ιδιαίτερα έντονη συναισθηματική σου φύση, αγαπητέ Σκορπιέ, είναι αυτή που θα σου δώσει τις λύσεις σε ό,τι μέχρι τώρα σε απασχολούσε. Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για καυτές παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφό σου, αν είσαι δεσμευμένος και πραγματοποίηση ερωτικών επιθυμιών, αν είσαι ελεύθερος! Έχεις έντονες επιθυμίες, θες να ανήκεις κάπου και να νιώθεις ασφάλεια κι έχεις ένα απίστευτα γοητευτικό ταλέντο, να σαγηνεύεις το άτομο που ποθείς!

Τοξότης
Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, είναι μία ημέρα που θα καταφέρεις μέσα από επαφές αλλά και συγκυρίες να εξομαλύνεις ή απλά να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Η σημερινή ημέρα περιστρέφεται κυρίως γύρω από τις ερωτικές σου σχέσεις, οι οποίες ομολογουμένως θα έχουν αρκετές διακυμάνσεις. Κάποια συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που θα έχεις κι η πρωτοφανής υπερευαισθησία σου θα σε κάνουν να βρίσκεις προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν!

Αιγόκερως
Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα νιώσεις την ανάγκη να βοηθήσεις και να εξυπηρετήσεις ανάγκες ανθρώπων που αγαπάς κι εκτιμάς! Ως σύντροφος είσαι τέλειος σήμερα, αφού καταφέρνεις κι εναρμονίζεσαι με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του συντρόφου! Αν περιορίσεις και την τάση σου να τον κρίνεις ορισμένες φορές για τις επιλογές του, θα περάσετε υπέροχα! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο μέσα από τον εργασιακό σου χώρο τείνει να προχωρήσει την επαγγελματική σας σχέση σε κάτι περισσότερο, κι εσύ μάλλον ανταποκρίνεσαι!

Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα αποτελεί την απόλυτη συναισθηματική χαρά για ‘σένα, φίλε Υδροχόε, και σου επιτρέπει να γίνεις και πάλι παιδί, με κάθε τρόπο! Αν είσαι ελεύθερος, από τη μια αποζητάς την ασφάλεια της αγάπης κι από την άλλη απολαμβάνεις φλερτ και κατακτήσεις, ακόμα κι αν σου προσφέρουν ερωτική χαρά χωρίς διάρκεια! Αν έχεις ήδη κάποιον σύντροφο, ζητάς συνεχώς την προσοχή του, γεγονός που δεν είναι καθόλου δύσκολο, αφού έχεις εντυπωσιακή γοητεία κι απαράμιλλο ερωτισμό!

Ιχθύς
Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα βρεις ξανά τον εαυτό σου, αυτόν που τόσο πολύ αγαπάμε! Αισθηματικά, αν είσαι ελεύθερος, αναπολείς, σήμερα, ένα άτομο του παρελθόντος! Μη σε παρασύρουν οι αναμνήσεις κι η νοσταλγία σε λάθος κινήσεις! Αν έχεις ήδη σχέση, η σημερινή ημέρα, σου δίνει την ευκαιρία, να διορθώσεις παλιά λάθη και να εξομαλύνεις την επικοινωνία σου με τον σύντροφο, αν τις προηγούμενες ημέρες είχε κλονιστεί!

Πηγή