Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Αποφάσεις κι αλλαγές περιλαμβάνει η σημερινή μέρα. Προσπαθείτε για νέους στόχους και η ανανέωσή σας είναι εμφανής.

 

Κριός
Αν νιώθετε πως έχετε προσπαθήσει πολύ για μια σχέση οποιουδήπουτε είδους και η άλλη πλευρά δε δείχνει το αντίστοιχο ενδιαφέρον, τότε ίσως είναι καλύτερο για εσάς να προχωρήσετε μπροστά και να δώσετε την ευκαιρία σε άλλους ανθρώπους να έρθουν κοντά σας. Όσο κι αν θέλετε να επιμείνετε, δεν μπορείτε ν’ αναγκάσετε κάποιον να νοιαστεί, ούτε είναι λογικό να εμμένετε σε καταστάσεις που δε σας προσφέρουν τίποτα.

 

Ταύρος
Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, συναντάτε μερικούς ανθρώπους, που αμέσως αισθάνεστε συμπάθεια γι’ αυτούς. Αυτοί οι άνθρωποι γίνονται στενοί σας φίλοι και παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Η σχέση μπορεί να αποδειχτεί πολύ καλή ή πολύ άσχημη, αλλά και στις δυο περιπτώσεις έχει μέσα της μια μοιραία ποιότητα, και φαίνεται πως δεν μπορείτε να ξεφύγετε από το άλλο άτομο. Φερθείτε από την πλευρά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα.

Δίδυμοι
Πιθανόν να γνωρίσετε ανθρώπους, για των οποίων την ειλικρίνεια και τιμιότητα έχετε σοβαρές αμφιβολίες, αλλά τείνετε να τους δώσετε το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Αποφύγετε δεσμεύσεις και εξαρτήσεις απ’ αυτούς τους ανθρώπους, γιατί πιθανότατα να έχουν τα στοιχεία, που ανησυχούσατε πως θα έχουν. Τείνετε επίσης να είστε πολύ γενναιόδωροι και να κάνετε αυτοθυσίες. Θα ανακαλύψετε πως μπορείτε να συνεισφέρετε σε άτομα που έχουν ανάγκη και νιώθετε την ανάγκη να προσφέρετε χωρίς εγωισμό.

Καρκίνος
Σήμερα σας καταβάλλει συναισθηματική φόρτιση. Οι σχέσεις βαθαίνουν και αναπτύσσονται και διαπερνούν σε ένα προσωπικό επίπεδο. Αυτή η διαδικασία μερικές φορές αρχίζει από σας και άλλες αρχίζει απ’ το άλλο άτομο, αλλά και στις δυο περιπτώσεις οδηγεί σε πολύ βαθύτερη κατανόηση και ισχυρότερο δεσμό ανάμεσά σας. Σήμερα ανακαλύπτετε κρυμμένα κομμάτια του εαυτού σας και βγαίνει στην επιφάνεια η ευαίσθητη πλευρά που καιρό ώρα προσπαθούσατε να κρύψετε ή να αγνοήσετε.

Λέων
Αυτές τις ημέρες, έχετε επίσης οριστικά ενστικτώδη αισθήματα σχετικά με το τι θέλετε να καταφέρετε. Επίσης οδηγείστε από βαθιές εσωτερικές ευαισθησίες περισσότερο, παρά από την λογική. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας γιατί συνήθως είναι σωστή. Αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε συγκεκριμένα άτομα και το ένστικτό σας σας προειδοποιεί γι’ αυτά, μην το αγνοήσετε. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας, νιώθετε ήρεμοι και χαλαροί μετά από καιρό. Περνάτε καλά και νιώθετε ασφάλεια κι αυτό φαίνεται.

Παρθένος
Αν κάτι αγαπημένο σας απειλείται, τότε μπορείτε σήμερα να επικεντρώσετε την προσοχή σας, σ’ αυτό το παραμελημένο μέρος της ζωής σας. Αποτυχίες και προβλήματα μπορεί να εμφανιστούν σε τομείς που δεν είχατε παραμελήσει φανερά, λόγω των βαθιών ενεργειών που υφίστανται σήμερα στη δουλειά. Μπορεί ακόμα να δείτε τον εαυτό σας να λέει «δεν είναι δίκαιο», που αντιμετωπίζετε συγκεκριμένα προβλήματα σήμερα. Είτε είναι δίκαιο, είτε όχι, πρέπει να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να τα βελτιώσετε.

Ζυγός
Κινείστε δυνατά για να καταφέρετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και την προσωπική σας αναγνώριση με τις προσπάθειές σας, ενώ οι ανταγωνιστικές ενέργειες κορυφώνονται. Εγωιστικές συγκρούσεις ειδικά με αυτούς που βρίσκονται στην εξουσία ή με όσους έχουν κάποια ανάμειξη στην καριέρα σας είναι πιθανόν να προκύψουν. Η ορμή σας να δράσετε και να ενεργήσετε είναι τόσο δυνατή ώστε υπάρχει ο κίνδυνος να βιαστείτε και να επιβάλλετε την θέλησή σας σε καταστάσεις όπου η αναμονή είναι ίσως η καταλληλότερη λύση.

Σκορπιός
Ένα νεανικό πνεύμα ελευθερίας και αυθορμητισμού προσπαθεί να βγει σήμερα στην επιφάνεια. Ωστόσο, προσέξτε την τάση που έχετε να επιδιώξετε κάποιο στόχο, μόνο και μόνο επειδή θέλετε να διαφέρετε. Όπως ένα παιδί, που προσπαθεί να καπνίσει τσιγάρα, απλά και μόνο για να διαφοροποιηθεί ή για να επαναστατήσει απέναντι στους γονείς του, έτσι και εσείς μπορεί να αποζητήσετε εναλλακτικές λύσεις, απλά και μόνο επειδή αποτελούν εκφράσεις διαφοροποίησης και επανάστασης, παρά επειδή αξίζουν ουσιαστικά.

Τοξότης
Αυτή είναι μια θετική ημέρα, για την καριέρα σας. Οπωσδήποτε θα γίνουν αλλαγές: μπορεί ν’αλλάξετε δουλειά, να πάρετε περισσότερη μόρφωση ή εκπαίδευση, που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας, ή να αναπτύξετε μια νέα προσέγγιση προς τη δουλειά σας. Ίσως το ίδιο σημαντική όσο και αυτές οι εξωτερικές αλλαγές, είναι και η βελτίωση της νοοτροπίας σας προς τη δουλειά. Προσεγγίζετε τη δουλειά και τη ζωή σας γενικά, με νέα προοπτική και μπορείτε ν’απαλλαγείτε από πολλές παγίδες στις οποίες είστε πιασμένοι.

Αιγόκερως
Αυτή είναι μια θετική ημέρα για σας, όπου η καρδιά και το μυαλό σας είναι ανοιχτά σε λύσεις με φαντασία για παλιά προβλήματα. Μπορεί να γίνετε ενεργητικοί σε μερικές μορφές πολιτικής δραστηριότητας. Οι ιδέες σας εμπεριέχουν φαντασία και ιδεαλισμό, αν και είναι λίγο απλοϊκές. Παρακινήστε περισσότερο από την επιθυμία να ξυπνήσετε ένα υψηλότερο επίπεδο φιλοδοξιών και ιδανικών στον εαυτό σας και στους άλλους και όχι τόσο στο να αναλύσετε τις τεχνικές λεπτομέρειες ενός προβλήματος.

Υδροχόος
Η ψυχαγωγία και οι διασκεδάσεις που σας προκαλούν πνευματικά, όπως το σκάκι, τα σταυρόλεξα και άλλα λεκτικά παιχνίδια σας τραβούν το ενδιαφέρον αυτόν τον καιρό. Θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και παραγωγικοί αυτή την ημέρα. Ακόμα οι συζητήσεις για ερωτικά θέματα θα αποκτήσουν ιδιαίτερη έμφαση σήμερα. Ίσως κάποιος σας έδειχνε διακριτικά το ενδιαφέρον του κι εσείς δε δώσατε τότε τη σημασία που έπρεπε ή δεν καταλάβατε καλά.

Ιχθείς
Έχετε πυροδοτηθεί από φοβερό ζήλο και αποφασιστικότητα. Μπορεί να γίνετε σχεδόν φανατικοί στην επιδίωξη των προσωπικών σας στόχων σήμερα. Παρ’όλα αυτά η σφοδρότητά σας αυτή, τείνει να φέρει αντιθέσεις και αγώνες δύναμης από τους άλλους. Είστε αδιάφοροι και ίσως προσπαθήσετε να επιβάλετε τη θέλησή σας σ’αυτούς. Άυτή η αποφασιστικότητα θα σας βοηθήσει πάρα πολύ στην επίτευξη των στόχων σας, ωστόσο μην παραμελείτε τους γύρω σας.

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.
 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.