Μέρα συγκινήσεων, ρίσκων και συνειδητών αποφάσεων που όμως δείχνουν οι γύρω να μην υποστηρίζουν. Θα χρειαστέι να πολεμήσετε για τις επιλογές σας.


Κριός

Πολλές φυσικές δραστηριότητες είναι αναγκαίες σήμερα. Αν το αντικείμενο της δουλειάς σας δεν έχει σχέση με τη φυσιολογία, τότε θα πρέπει να βρείτε κάποιο χρόνο για φυσική εξάσκηση και εξω-επαγγελματικές δραστηριότητες. Τα ανταγωνιστικά αθλήματα είναι μια καλή διέξοδος. Δεν αποκλείεται να μπλέξετε σε ερωτικά τρίγωνα χωρίς αποτέλεσμα. Σκεφτείτε το καλά.

Ταύρος

Θα νιώσετε την ανάγκη να εξωτερικεύσετε τα μεγαλύτερά σας ταλέντα, ή άλλα ξεχωριστά χαρίσματα. Αυτή είναι μια ημέρα επιβεβαίωσης της δύναμης και κυριαρχίας. Ωστόσο, αυτή η δύναμη δεν είναι απαραίτητα δύναμη πάνω στους άλλους, ή ακόμα δύναμη ορατή απ’τους άλλους. Είναι η δύναμη που έχετε να εκφράζετε πλήρως τις δυνατότητές σας και να εκφράζετε επιτυχώς τα συναισθήματα και τις παρορμήσεις που νιώθετε. Αν η δουλειά σας δεν ταιριάζει με τα προσωπικά σας γούστα, ίσως σήμερα αλλάξετε επάγγελμα.

Δίδυμοι

Είστε λιγότερο απασχολημένοι με τους προσωπικούς σας στόχους και ανάγκες και μπορείτε καλύτερα να δείτε πως η συνεισφορά σας ταιριάζει καλύτερα στο γενικό πλάνο. Οι μοναδικές αρνητικές πιθανότητες απ’ αυτή την αστρολογική όψη, είναι ότι οι άλλοι ίσως εκμεταλλευτούν την γενναιοδωρία σας, την αυτοθυσία σας και να γίνουν επιθετικοί, ή να σφετεριστούν την ιδεαλιστική, ανεκτική, ανιδιοτελή συμπεριφορά σας, προς όφελός τους και προς δικό σας χάσιμο. 

 

Καρκίνος

Μπορείτε να είστε πολύ πειστικοί σήμερα, αλλά μην προσπαθείτε να επηρεάσετε τους άλλους που δεν ενδιαφέρονται για αυτά που λέτε, και προσπαθήστε ν’ αποφύγετε να είστε δογματικοί και άκαμπτοι στον τρόπο που σκέπτεστε. Μερικές απ’ τις προηγούμενες υποθέσεις σας, αλλάζουν απ’ τις ανακαλύψεις σας, και συνεπώς αναγκάζεστε να αλλάξετε μέρος της όλης σας συμπεριφοράς, γνώμης και πεποίθησης για τη ζωή.

Λέων

Είστε πιο ριψοκίνδυνοι, πιο ανήσυχοι και λιγότερο στενόμυαλοι. Είστε πολύ λιγότερο προσεκτικοί και αυτοελεγχόμενοι απ’ ότι συνήθως και μπορείτε να αντισταθείτε ν’ ανακατεύεστε με τα πράγματα που θέλετε, ακόμα κι αν στην πραγματικότητα δεν έχετε την οικονομική ευχέρεια να το κάνετε. Ξοδεύετε χρήματα ελεύθερα, επισκέπτεστε μέρη που δεν είχατε ξαναπάει και εκτίθεστε σε πολλές νέες ιδέες.

Παρθένος

Επειδή η συγκέντρωσή σας είναι τόσο καλή, ικανοποιείστε να δουλεύετε μόνοι σας σήμερα. Η απομόνωση και η ησυχία είναι απολαυστικές σήμερα, ακόμα και αν δεν αισθάνεστε πολύ φιλόδοξοι και απλώς θέλετε να ηρεμήσετε. Αυτή είναι μια θαυμάσια ημέρα, για να κάνετε περιπάτους ή να ηρεμείτε μόνοι σας με ησυχία. Σε υποσυνείδητο επίπεδο, κάνετε απολογισμό της ζωής σας, και διαχωρίζετε την κατάστασή σας και κατά συνέπεια μπορεί ενστικτωδώς να νιώθετε μοναξιά, χωρίς συνειδητά να γνωρίζετε, γιατί έχετε αυτή την επιθυμία. 

 

Ζυγός

Είναι η ημέρα να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας και να ξεθάψετε παλιές αρνητικές καταστάσεις και αρρωστημένα πρότυπα που ίσως υπάρχουν μέσα σας από την παιδική σας ακόμα ηλικία. Προσπαθήστε να τα αποτινάξετε και να χαράξετε μια προσωπική σας οπτική που δεν επηρεάζετε από τις απόψεις τρίτων. Το ίδιο ισχύει και για τον ερωτικό σας σύντροφο. Όλα μπορεί να δείχνουν κόντρα σε όσα πραγματικά επιθυμείτε, αλλά βρείτε τον τρόπο να υπερισχύσουν τα δικά σας θέλω.

Σκορπιός

Μπορεί να ταλαντεύεστε ανάμεσα σε ημέρες ευφορίας και συναισθηματικής κατάθλιψης. Αυτή η συναισθηματική κατάθλιψη μπορεί να προέρχεται απ’ την συνειδητοποίηση, πως πολλά απ’ τα αγαπημένα σας ιδανικά και είδωλα, στηρίζονται σε αυταπάτες και φαντασιώσεις. Κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας πρέπει να είστε πρόθυμοι να διώξετε τις αυταπάτες και ν’αναπτύξετε ένα νέο όραμα για τον εαυτό σας. Να είστε ρεαλιστές και να μη βάζετε κανέναν σε βάθρα.

Τοξότης

Μια μέρα όπου η δημιουργία θα εκφράζεται με ποικίλους τρόπους. Θέλετε να δοκιμάσετε νέα πράγματα, να πετύχετε, να μείνετε στην ιστορία, να ακουστεί το όνομά σας. Φιλοδοξία και αισιοδοξία. Ακόμα, η ευκαιρία να πραγματοποιήσετε κάτι ξεχωριστά δημιουργικό, που το σχεδιάζατε από παλιά είναι μεγάλη. Ερωτικά νιώθετε κηνυγοι και διεκδικείτε όσα σας γοητεύουν. Καλά κάνετε και το κάνετε. Θα έχετε αποτέλεσμα.

 

Αιγόκερως

Οι βαθύτεροι φόβοι και οι αμφιβολίες σας βγαίνουν στην επιφάνεια, αλλά δε σας καταβάλλουν. Αν έχετε έλλειψη αυτοπεποίθησης, προσωπικές κακές συνήθειες, που θα θέλατε να εξαφανίσετε, νιώθετε απαισιόδοξοι, πως τα όνειρά σας δεν θα πραγματοποιηθούν ποτέ, ή έχετε λίγη αίσθηση μαγείας ή σκοπού στη ζωή σας, μπορείτε να κάνετε μεγάλα βήματα, κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας.

Υδροχόος

Τα εσωτερικά νοήματα, η εμπιστοσύνη και η κατανόηση, με τους αγαπημένους σας είναι πολύ σημαντικά για σας αυτήν την ημέρα. Αν ούτε εσείς, ούτε ο σύντροφός σας δεν είστε διατεθειμένοι να καταφέρετε κάτι τέτοιο, τότε η σχέση σας γίνεται εξαιρετικά αδύναμη και δεν σας ικανοποιεί. Δεν είστε κοινωνικοί και ίσως αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να είστε ανοιχτοί και τρυφεροί απέναντι σ’αυτόν που σας ενδιαφέρει.

Ιχθείς

Ακόμα και αν θεωρείτε πως είστε αρκετά αμερόληπτοι και φιλελεύθεροι, μπορεί να βρεθείτε να κάνετε αρνητικά, κριτικά σχόλια σχετικά με ορισμένους οργανισμούς, θρησκείες, επαγγέλματα, ομάδες ή προσωπικούς χαρακτήρες. Και πάλι, αυτές οι προκαταλήψεις προέρχονται από βαθιά ριζωμένα συναισθηματικά μπλεξίματα στον εαυτό σας. Αυτή είναι η ημέρα για ν’ αντιμετωπίσετε αυτά τα προβλήματα και να εξορίσετε αυτά τα «ζιζάνια« απ’ τη συναισθηματική σας ζωή.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.