Πάθος, χρήμα, δυναμισμός, γοητεία και καυτές στιγμές μας υπόσχεται αυτή η Δευτέρα με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα και μάλλον το απολαμβάνουμε στο έπακρο, ιδίως αν είμαστε Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί ή Ιχθύες του 2ουδεκαημέρου!

 

Κριός

Θα έχεις μεγάλη ανεξαρτησία για όλα αυτά που θέλεις να κάνεις, για να λύσεις τις υποθέσεις που εξακολουθούν να σε απασχολούν. Η επιτυχία θα σε συνοδεύει. Μπορείς να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο αφού ο ερωτισμός σου αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις , θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις.

 

Ταύρος

Στα αισθηματικά σου, πολλά κακώς κείμενα θα αρχίζουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τότε δείξε λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα και φρόντισε να αποφεύγεις τους εγωισμούς και τις κόντρες.

 

Δίδυμος

Η απερίσκεπτη συμπεριφορά σου σήμερα θα έχει το κόστος της, για αυτό Δίδυμέ μου, δώσε μεγάλη προσοχή στις ενέργειές σου! Πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να αποδείξεις στον σύντροφό σου, ότι τα αισθήματα που έχεις για εκείνον είναι αληθινά.

 

Καρκίνος

Η σταθερότητα και η σύνεση είναι στον αέρα σήμερα Καρκίνε, και οι υποχρεώσεις που έχεις ήδη αναλάβει, θα μείνουν σε εκκρεμότητα! Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα.

Λέων

Μπορείς να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Θα νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Μην βλέπεις μερικές καταστάσεις εγωιστικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μη διχάζεσαι και μην αγανακτείς για την κατάσταση των αισθηματικών σου. Θα ξημερώσουν καλύτερες μέρες.

 

Παρθένος

Έρωτας, δημιουργικότητα, κατακτήσεις, επιτυχίες αλλά και ευκαιρίες για να μπορέσεις επιτέλους να ανεβάσεις τα οικονομικά σου! Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις στον αισθηματικό τομέα και να κινήσεις τις καταστάσεις για να πάνε καλύτερα τα αισθηματικά σου.

 

Ζυγός

Η συμβουλή της ημέρας; Ξεκουράσου και λίγο Ζυγάκι μου το έχεις ανάγκη! Μπορείς αυτή την περίοδο να λύσεις προβλήματα που ταλανίζουν την σχέση σου με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην κάνεις αρνητικές σκέψεις, γιατί είναι αυτονόητο ότι αυτό θα έχει αντίκτυπο στα αισθηματικά σου.

 

Σκορπιός

Έχεις ασυνήθιστη διάθεση, έτσι δεν είναι; Καθόλου συνηθισμένη για τις τυπικές σου επιδιώξεις: πάρτι, γέλιο με φίλους και συζήτηση με νέους ανθρώπους.  Θα τα πας μια χαρά. Δίνεις στον σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη σου και την υπομονή σου μπορείς και περνάς τυχόν παρεξηγήσεις που μπορεί να έρχονται.

 

Τοξότης

Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείς να κάνεις, αφού το βάλεις στο μυαλό σου. Και το μυαλό σου σίγουρα γυρίζει τώρα, επειδή έχεις να λύσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν.  Η καλή σου διάθεση θα σε κάνει πιο ερωτικό και θα αρχίσεις να διώχνεις τις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου.

 

Αιγόκερως

Κάποιες ειδήσεις θα σε κάνουν να νιώσεις το αίσθημα της ανταμοιβής και της ολοκλήρωσης! Κανένα εμπόδιο δεν θα μείνει απροσπέραστο λοιπόν. Απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με τον σύντροφό σου.

 

Υδροχόος

Ζητήματα οικονομικά και γραφειοκρατικά φαίνεται ότι θα πορευθούν προς όφελός σου! Η αισθηματική σου ζωή χαρακτηρίζεται από πάθος. Τα αισθηματικά σου θα πάρουν άλλη τροπή , προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα νιώσεις την αγάπη του.

 

Ιχθύς

Τις επόμενες ημέρες, θα είναι δύσκολο να οργανώσεις ακόμα και τις πιο συνηθισμένες συνομιλίες. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί και θα έχεις μια υπέροχη μέρα.  Μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο για να σώσεις την σχέση σου.

Πηγή