Article of the day: Η Άννα Μετόχη μάς μιλά για την εμπειρία της πρώτη φορά σε sex shop. Διάβασέ το εδώ!

paneraki793

Η επιρροή του καυτού και παθιάρικου Εξαγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα συνεχίζει και σήμερα και τα πάθη και οι έρωτες δεν σταματούν. Ερωτική αλλά και οικονομική εύνοια έχουν κυρίως ζώδια του Νερού και της Γης!

 

Κριός

Πολύ σύντομα, αγαπητέ Κριέ, θα σου δοθεί η ευκαιρία να αλλάξεις τη ζωή σου με καθοριστικά βήματα. Η ευτυχία μπορεί να κατακτηθεί μέσα από απλές κινήσεις που αρνείσαι εδώ και καιρό. Αισθηματικά, η καλή διάθεση και ο ερωτισμός σου σήμερα θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις λίγο μαζί με το ταίρι σου και επιτέλους να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σας.

 

Ταύρος

Η σημερινή μέρα θα είναι πολύ ρομαντική και ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, με τις καλές επιρροές των πλανητών στα αισθηματικά σου, η μοναξιά σου τώρα θα πάρει τέλος. Ευχάριστες εκπλήξεις έρχονται πολύ σύντομα.

 

Δίδυμος

Οι πλανήτες θα ενισχύσουν τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανείς. Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην σταματάς την αναζήτηση, γιατί η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε ευνοεί αισθηματικά, για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

 

Καρκίνος

Δυσκολεύεσαι να μιλήσεις ξεκάθαρα αλλά και δεν ξέρεις τι θα σε ικανοποιούσε ακριβώς. Με τις υπάρχουσες συνθήκες καλύτερα να μην προχωρήσεις προς καμία κατεύθυνση. Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός αλλά και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη.

 

Λέων

Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου. Διώξε το άγχος της καθημερινότητας και περάστε μαζί με το ταίρι σου ερωτικές και όμορφες στιγμές. Εσύ που ζεις ακόμη στη μοναξιά, εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο που είναι θετική αισθηματικά, για να κάνεις μια νέα γνωριμία.

 

Παρθένος

Θα πρέπει να πάψεις να βλέπεις μονόπλευρα κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου, γιατί μπορεί και το ταίρι σου να έχει δίκιο. Με τη συζήτηση θα μπορέσει να σου εξηγήσει. Και αν η περίοδος αυτή σε βρίσκει χωρίς ταίρι, το παρόν πλανητικό σκηνικό είναι πολύ θετικό για να κάνεις μια νέα γνωριμία.

 

Ζυγός

Μην δημιουργείς εντάσεις και άσχημο κλίμα και μην προκαλείς με τη συμπεριφορά σου. Προσπάθησε να περιορίσεις λίγο την παρόρμησή σου και να συμβιβαστείς με τα δεδομένα. Η μέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Μπορείς να λύσεις κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

 

Σκορπιός

Συγκεντρώσου στους στόχους σου και η επιτυχία θα έρθει χωρίς προβλήματα και παρεμβάσεις. Κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει ένα πραγματικά στοχευμένο άτομο να πετύχει. Στον αισθηματικό τομέα μπορεί να γίνουν αλλαγές που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να περάσεις με το ταίρι σου έτσι όπως ακριβώς θέλεις.

 

Τοξότης

Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς συνεχίζει να σε προικίζει με πολύ ερωτισμό και να φέρνει έτσι τις καταστάσεις ώστε το ταίρι σου να είναι πολύ ευχαριστημένο μαζί σου. Αν ακόμη η μοναξιά παραμένει στη ζωή σου, αυτή την περίοδο μην κάθεσαι καθόλου – κινήσου γρήγορα γιατί σε περιμένουν καλές εξελίξεις στα αισθηματικά σου.

 

Αιγόκερως

Όλοι έχουν δικαίωμα στη συγχώρεση, εκτός από εκείνους που τη ζητούν για να μπορέσουν να επαναλάβουν τις πράξεις τους. Στα αισθηματικά σου, δεν μπορείς να δεχτείς τους περιορισμούς που ίσως σου βάζει το ταίρι σου. Αν δεις ότι δεν αντέχεις, άλλαξε την κατάσταση, ώστε να μην στενοχωριέσαι και να μην καταπιέζεσαι.

 

Υδροχόος

Έντονα θα σε απασχολήσει σήμερα η σχέση σου, καθώς υπάρχουν κάποια θέματα που θέλεις να λύσεις. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχεις εδώ και αρκετό καιρό. Αν δεν υπάρχει ταίρι αυτή την περίοδο, οι πλανήτες σε ευνοούν, αισθηματικά, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Ιχθύς

Μην υπερβάλεις με την ανυπομονησία που σε χαρακτηρίζει, ειδάλλως οι εντυπώσεις που θα αφήσεις δεν θα είναι οι καλύτερες που θα μπορούσες. Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στον αισθηματικό τομέα, αρχίζουν και αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες ώστε να συζητήσεις με το ταίρι σου για τη βελτίωση της σχέσης σας.

 

Πηγή