Μία τυχερή μέρα είναι η σημερινή! Ο Ερμής, ο Ουρανός και ο Δίας βρίσκονται σε ένα μεγάλο τρίγωνο κάνοντας  την σκέψη μας εφευρετική και πρωτοπόρα, ενώ δίνει αιτίες για να υπάρξουν  συναρπαστικές γνωριμίες αλλά και πολύ χαρούμενες ειδήσεις. Τα ζώδια που σήμερα ευνοούνται οι εκπρόσωποι της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου τους!

 

Κριός

Ταυτόχρονα, πολλά προβλήματα που θα προκύψουν θα χρειαστούν τη δική σου μεσολάβηση για να λυθούν. Εξέτασε προσεκτικά τα νέα δεδομένα και δώσε χρόνο στις καταστάσεις να εξελιχθούν. Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σε προικίσει με περισσότερο ερωτισμό που θα κάνει το ταίρι σου πολύ χαρούμενο.

 

Ταύρος

Η ανάγκη σου για αλλαγές, αγαπητέ Ταύρε, δεν προβλέπεται να ικανοποιηθεί το ερχόμενο διάστημα. Προσπάθησε να αποφύγεις τις παράλογες εξάρσεις που μπορούν να φέρουν επικίνδυνα αποτελέσματα. Μερικές φορές έχεις την ανάγκη να πεις στο ταίρι σου πάρα πολλά για αυτά που νιώθεις. Κάν’ το, γιατί αυτό θα ισορροπήσει τα αισθηματικά σου.

 

Δίδυμος

Το ερχόμενο διάστημα επιφυλάσσει στο ζώδιό σου αρκετές ικανοποιήσεις. Μία ευχάριστη περίοδος θα ακολουθήσει, την οποία μπορείς να εκμεταλλευτείς για ψυχαγωγία και ξεκούραση που σου έχει λείψει το τελευταίο διάστημα. Μην χαθείς σε απαισιόδοξες σκέψεις του παρελθόντος που αφορούν τα αισθηματικά σου, γιατί θα φορτίσεις και το ταίρι σου.

 

Καρκίνος

Οι ικανοποιήσεις θα είναι πολλές, το πρόγραμμα δύσκολο, αλλά η εργατικότητά σου θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς σε όλα με επιτυχία. Στον αισθηματικό τομέα, το ταίρι σου δεν ξέρει τι θέλεις και τι ζητάς. Φρόντισε να του δώσεις να καταλάβει και να εξωτερικευτείς περισσότερο.

 

Λέων

Ξεκαθάρισε τα θέλω σου και οργάνωσε το πρόγραμμά σου, υποστηρίζοντας πιο σταθερά τις επιδιώξεις σου, ούτως ώστε να καταφέρεις όσα επιθυμείς, τώρα που οι πλανήτες ευνοούν τη δυναμική δράση του ζωδίου σου. Στα αισθηματικά σου, σήμερα φρόντισε να διώξεις τις αμφιβολίες και κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου.

 

Παρθένος

Κάποιο άτομο από το παρελθόν πρόκειται να εμφανιστεί αναπάντεχα και να σε ξαφνιάσει ευχάριστα Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο σήμερα στα αισθηματικά σου. Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου.

 

Ζυγός

Η φυσική κατάσταση και η διάθεσή σου βελτιώνονται, αγαπητέ Ζυγέ, αλλά παράλληλα καλό θα είναι να φροντίσεις για την επίλυση κάποιων θεμάτων που πρέπει να δρομολογηθούν άμεσα. Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις όλα τα θέματα που μπορεί να σε στενοχωρούν ακόμη.

 

Σκορπιός

Απόφυγε σημαντικές αλλαγές και περιορίσου σε μια ανακαίνιση του προσωπικού σου χώρου, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Ένα ταξιδάκι σε κοντινό προορισμό θα σε ανανεώσει. Έχεις κάποια προβλήματα στα αισθηματικά σου που σε φέρνουν σε αδιέξοδο. Αξιοποίησε τη μεγάλη σου εξυπνάδα, ώστε να ξεπεράσεις τα θέματα που σε προβληματίζουν

 

Τοξότης

Η υπερκόπωση και το υπερβολικό στρες ήταν τα αναμενόμενα επακόλουθα. Χαλάρωσε και προσπάθησε να βάλεις σε τάξη τα πράγματα, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς με όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες για σένα. Στον αισθηματικό τομέα, η καλή συμπεριφορά και η συμπαράσταση που θα σου δείξει το ταίρι σου, θα σε βοηθήσουν πολύ αυτή την περίοδο που είσαι σε κατάσταση άγχους και έντασης.

 

Αιγόκερως

Τα σημαντικά ζητήματα που σε απασχολούν, αγαπητέ Αιγόκερε, αργούν ακόμη να ξεκαθαρίσουν, γι’ αυτό μην βιάζεσαι και απόφυγε απότομες κινήσεις που θα είχαν πιθανόν μοιραία αποτελέσματα. Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να κάνεις στο ταίρι σου τις προτάσεις σου και είναι βέβαιο ότι θα περάσεις πολύ καλά.

 

Υδροχόος

Οι πλανήτες απαιτούν να πάρεις σημαντικές αποφάσεις τις οποίες καθυστερείς, αλλά ταυτόχρονα διευκολύνουν αρκετά το ζώδιό σου, βελτιώνοντας την επικοινωνία και τη συνεννόηση με όσους είναι απαραίτητο. Αισθηματικά, φρόντισε σήμερα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, ώστε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις.

 

Ιχθύς

Η καθημερινότητά σου θα βελτιωθεί μέσα από μία σειρά αλλαγών που θα τακτοποιήσει τις καταστάσεις με συναρπαστικό τρόπο. Μην παραμελείς τον εαυτό σου, γιατί έχεις ανάγκη από ξεκούραση. Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, αλλά θα πρέπει να τα αντιληφθεί και το ταίρι σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς στα αισθηματικά σου.

 

Πηγή