Με έντονη ακόμα την επίδραση της πανσέληνου οδηγούμαστε σήμερα σε εσωτερικές αναζητήσεις και σ’ ερωτήματα που ζητάνε άμεσα απάντηση.

Κριός

Κριέ μου η σημερινή μέρα σε καλέι να σπάσεις την απολυτότητά σου και να γίνεις πιο επιεικής με τους ανθρώπους της ζωής σου, ειδικότερα εκείνους που ζητάνε την προσοχή σου και λίγο χρόνο από σένα. Μην τους το στερήσεις, οι άνθρωποί μας είναι ο θησαυρός μας και το ξέρεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Συντροφικότητα.

 

Ταύρος

Ταυράκι μου γλυκό προκαλείς πάθη ακόμη κι άθελά σου πλέον. Έχεις μια ροπή στα μπερδέματα που αναπόφευκτα δείχνεις να μην μπορείς ν’ αποφύγεις σήμερα, που σε πιάνει ακόμα έντονα κι η επίδραση της Πανσέληνου. Ό,τι κι αν κάνεις λάβε τα μέτρα σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ισορροπία.

 

Δίδυμοι

Δίδυμε σήμερα η μέρα σε καλέι να δείξεις ψυχραιμία στα νεύρα των γύρω και στην πίεση συναδέλφων και οικογένειας. Στις απαιτήσεις των άλλων ν’ απαντάς με τις δικές σου επιθυμίες και κάπως έτσι θα βγει κι αυτή η δύσκολη μέρα.

Λέξη κλειδί της μέρας: Επιθυμία.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου δείχνεις ότι έχεις κουράσει λιγάκι με το παράπονο αλλά και την αναποφασιστικότητά σου τους γύρω σου. Είναι ωραίο ν’ ανοίγεσαι και να συζητάς για όσα σ’ απασχολούν, αλλά όχι διαρκώς. Μπορείς να γίνεις κι ένας εξαιρετικός ακροατής, μην το ξεχνάς.

Λέξη κλειδί της μέρας: Γενναιοδωρία.

 

Λέων

Λιοντάρι ποιος σε πιάνει! Η μέρα βάζει φωτιά στο μυαλό σου, ιδέες κατεβαίνουν, στόχοι πλησιάζουν και από σήμερα ως το τέλος του μήνα σηματοδοτείται μια πολύ κρίσιμη περίοδος για σένα που πρέπει να περάσεις στην πράξη όλων όσων εδώ και καιρό σε προβληματίζουν. Έχεις έυνοια!

Λέξη κλειδί της μέρας: Δράση!

 

Παρθένος

Παρθένε μου το χιούμορ και το σεξαπίλ σου είναι στα ύψη με αποτέλεσμα να κινείσαι σε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες που δε θα μείνουν καθόλου ασυγκίνητες απ’ τα άνω ατού σου. Μην ξεχνάς όμως ότι η φυσικότητα είναι πάντα πολύ πιο ελκυστική από οποιοδήποτε προσπάθεια υπερπροβολής. Δεν τα χρειάζεσαι αυτά άλλωστε.

Λέξη κλειδί της μέρας: Γοητεία.

 

Ζυγός

Ζυγέ σήμερα τρώγεσαι λιγάκι με τις σκέψεις σου και το μόνιμο πόλεμο που έχεις με επιθυμίες κι υποχρεώσεις. Ως Ζυγός σχεδόν πάντα καταφέρνεις να συνδυάσεις όλα όσα θες με μαεστρία και διπλωματία, αλλά κάποιες φορές χρειάζεται να κάνεις κι ένα βήμα πίσω για να πάρεις φόρα, προς τα μπροστά, μη μου το ξεχνάς.

Λέξη κλειδί της μέρας: Υπερανάλυση.

 

Σκορπίος

Σκορπιέ μην αναζητάς τις απαντήσεις από ανθρώπους που δεν είναι διατεθειμένοι να στις δώσουν. Όχι μόνο δε θα βρεις την άκρη που αναζητάς αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα μπερδευτείς ακόμα περισσότερο. Μην ξεχνάς ότι οι πράξεις μετράνε περισσότερο απ’ τις λέξεις, όσα λοιπόν σε βασανίζουν αν συγκεντρωθείς λίγο, θα δεις ότι τα ξέρεις ήδη.

Λέξη κλειδί της μέρας: Νηφαλιότητα.

 

Τοξότης

Τοξότη σ’ έχει πιάσει μια γλύκα και μια νοσταλγία από αυτές που κάνουν τους γύρω σου ν’ απορούν με την τόσο καλή σου διάθεση κι ευγένεια που σε χαρακτηρίζει σήμερα. Είναι ένα μυστικό ανομολόγητο; Είναι ένας νέος κρυφός έρωτας; Είναι μια μελλοντική κίνηση που αξίζει; Όλα παίζουν κι εσύ ακτινοβολείς.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ανανέωση.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερέ μου τίποτα δεν μπορεί να διαταράξει για πολύ τη συγκέντρωση και την τετράγωνη σκέψη σου, ειδικότερα όταν ξέρεις πού θες να πας κι από ποιο δρόμο. Τίποτα εκτός απ’ τα συναισθήματά σου κι ας θεωρούν ώρες ώρες ψυχρό. Σήμερα μια φωτιά που τόσο καιρό σιγόκαιγε, γίνεται πυρκαγιά κι απαιτεί να εκπληρωθεί.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ερωτισμός.

 

Υδροχόος

Υδροχοάκι μου γλυκό ποιοι είναι αυτοί που επιστρέφουν και ζητάνε μια επανάληψη του ονειρού που κάποτε ζήσατε; Δεν είχες κλείσει καλά τις πόρτες και τώρα αμφιταλαντεύεσαι κι εσύ ο ίδιος. Η εποχή το σηκώνει, η χθεσινή πανσέληνος το επιτρέπει, θα σου έλεγα να το ζήσεις, αρκεί να είσαι ξεκάθαρος κι απέναντι στον εαυτό σου κι απέναντι στον άλλον.

Λέξη κλειδί της μέρας: Περιπέτεια.

 

Ιχθείς

Ιχθύ μου τίποτα δε θυμίζει σήμερα τον αναστατωμένο Ιχθύ της περασμένης εβδομάδας. Δεν ξέρω αν φταίει το ότι έκατσες με τον εαυτό σου και ξεκαθάρισες κάποια πράγματα ή αν απλά αποφάσισες να μην τα πάρεις σήμερα όλα τόσο σοβαρά. Σε κάθε περίπτωση αυτή η ήρεμη εκδοχή σου, όπως θα δεις, θα σου ανοίξει πόρτες σήμερα αλλά κι αύριο.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ευκαιρίες.