Αναποδιές, ξαφνικοί καυγάδες, επικίνδυνες ανατροπές αλλά και ερωτικές ιστορίες και απρόσμενες δυσάρεστες καταστάσεις, θα πλήξουν την ηρεμία των Κριών, Καρκίνων, Ζυγών και Αιγόκερων του 3ου δεκαημέρου!

 

Κριός

Σήμερα ενδεχομένως κάποιες από τις συζητήσεις σου, αγαπητέ Κριέ, να λάβουν χώρα σε μια αρκετά φορτισμένη ατμόσφαιρα. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση όμως, θα πρέπει να λειτουργήσεις με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Σε συζητήσεις που θα κάνεις για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου, καλό θα είναι να μην φτάσεις τα πράγματα στα άκρα.

 

Ταύρος

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, θα δεις τον σύντροφό σου με άλλο μάτι, πιο ερωτικό, αλλά θα του δείξεις και την αγάπη σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου.

 

Δίδυμος

Αισθηματικά, μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά, αν προσπαθήσεις να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να δεις μερικά πράγματα με διαφορετικό μάτι. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα βρεις πολύ σύντομα, αρκεί να εξωτερικευτείς περισσότερο και να αφήσεις λίγο στην άκρη όλες αυτές τις ευθύνες που έχεις στην καθημερινότητα.

 

Καρκίνος

Στον αισθηματικό τομέα, θα πρέπει να προσέξεις τα λόγια σου για να μην πληγώσεις τον σύντροφό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα είναι να μην συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις, γιατί η σχέση σου θα φτάσει στα άκρα.

 

Λέων

Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σας. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, ο Ερμής στο δικό σου ζώδιο σού φωνάζει να κινηθείς άμεσα, γιατί είσαι σε περίοδο που σε περιμένει μια καινούργια γνωριμία.

 

Παρθένος

Στα αισθηματικά σου, η επικοινωνία που θα έχεις με τον σύντροφό σου θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μειώσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί θα πεις λόγια που μπορεί να στενοχωρήσουν τον σύντροφό σου.

 

Ζυγός

Περιόρισε, όσο είναι δυνατόν τη συνεχή έκφραση δυσαρέσκειας. Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στον σύντροφό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις παραμελήσει βασικά πράγματα της σχέσης σου.

 

Σκορπιός

Αν είσαι ιδιαίτερα διπλωμάτης και συμβιβαστικός, αυτό μπορεί να έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Στα αισθηματικά σου, θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου και να τον κάνεις ευτυχισμένο.

 

Τοξότης

Θα συγκεντρώσεις σιγά σιγά τις φιλοδοξίες σου και θα επιτύχεις αυτά που ήθελες εδώ και πολύ καιρό. Στα αισθηματικά σου, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου στη σχέση σου, γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό.

 

Αιγόκερως

Οι διασκεδάσεις θα απορροφήσουν μεγάλο μέρος του χρόνου σου. Θα πρέπει να προσπαθήσεις όμως για την ανεξαρτησία και την ελευθερία σου. Στα αισθηματικά σου, θα έχεις την ευκαιρία να δεις πιο θετικά κάποιες καταστάσεις των οποίων μέχρι τώρα έβλεπες μόνο τις αρνητικές πλευρές.

 

Υδροχόος

Ξέχνα το παρελθόν και συγκεντρώσου στο παρόν. Η επιτυχία θα έρθει για το ζώδιό σου σε όλους τους τομείς και θα απολαύσεις την κάθε στιγμή. Στα αισθηματικά σου, θα θέλεις να πεις κάποια πράγματα στον σύντροφό σου, που σε προβληματίζουν και σε στενοχωρούν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

 

Ιχθύς

Θα έχεις πολλές απαιτήσεις από τον σύντροφό σου. Προσπάθησε να είσαι πιο συζητήσιμος, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενες εντάσεις και λογομαχίες. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι πολύ σύντομα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις στα αισθηματικά σου.

 

Πηγή