Σεξ. Μία από τις πιο εκστατικές εμπειρίες που μπορεί κανείς να ζήσει. Εικόνες πολύχρωμες και συγχρόνως θολές, κινήσεις γρήγορες, χτύποι δυνατοί, αγγίγματα, γδαρσίματα, γεύσεις, ήχοι δυνατοί, βαθιοί, αισθησιακοί και τα μέλη να τρίβονται, ν’ αγκαλιάζονται, να σμίγουν, να φιλιώνουν ή να μάχονται και παλεύουν σε μία αντιπαράθεση λατρεμένη κι αναγκαία. Ο νικητής θα είναι εκείνος που θ’ αφήσει τον άλλον κερδισμένο. Εκείνος που στο στοματικό ξέρει να χρησιμοποιεί σωστά την υγρή γλώσσα.

Γιατί όταν από το ζεστό στέρνο και στήθος αρχίσεις να γλείφεις προς τα κάτω, προς το στομάχι, τα πλευρά, τον αφαλό, όταν κάνεις το σώμα να πετάγεται ευχάριστα κάτω από τα φιλιά και τα υγρά μονοπάτια που αφήνεις, τότε η προετοιμασία έχει ήδη ξεκινήσει. Η προετοιμασία του ερεθισμού, της ανύψωσης ή της πλημμύρας, της «τύφλωσης» του μυαλού, της λογικής, τη διέγερση του όλου. Κι όταν το στόμα φτάσει στον προορισμό, ο αναστεναγμός είναι το επόμενο που θ’ ακουστεί.

Τα χείλια θα κλείσουν γύρω του. Η γλώσσα θα εφαρμόσει και θα χαϊδέψει, θα γνωριστεί από την αρχή και οι συστάσεις θα κάνουν τον ερεθισμό μεγαλύτερο, εντονότερο, ταχύτερο. Σ’ αρέσει να ταλαιπωρείς ερεθιστικά, σ’ αρέσει να βασανίζεις και ν’ αρνείσαι την άμεση ευχαρίστηση γιατί ξέρεις ότι ο χρόνος μπορεί ν’ ανταμείψει, ξέρεις ότι η προσμονή κι ανυπομονησία μπορούν να κάνουν θαύματα. Έτσι, απλά κινείς το κεφάλι αργά, μα συγκεντρωμένα με την ενέργεια εστιασμένη στο παραδομένο σε εσένα κι εκστασιασμένο άτομο στα χέρια σου.

Κι έπειτα, φτύνεις. Φτύνεις και το μάτι του γυρνάει· γυρνάει γιατί η υγρή, μαλακή αίσθηση του σάλιου στα ερεθισμένα μέλη μπορεί να τρελάνει. Το υγρό από το στόμα να τρέχει αργά στο δέρμα που ζητάει τόσα κι εκείνη τη στιγμή δεν του δίνεται τίποτα, να ρέει και να γλείφει από μόνο του μικρά ρυάκια ερεθισμένων πόρων που κάνουν το πάνω μέρος του σώματος να ανεβοκατεβαίνει. Τα χείλια γλιστράνε πιο εύκολα, πιο σωστά, σχεδόν πιο ιδανικά και το πρόσωπο του άλλου μορφάζει σε έκφραση απίστευτης έκπληξης που τον έκανες να νιώθει έτσι. Το κεφάλι είτε μένει να σε κοιτάζει όπως γευματίζεις από το ίδιο του το σώμα και να ερεθίζεται όλο και περισσότερο ή πέφτει πίσω, ανίκανο να «αντέξει» την αίσθηση και την εικόνα σε συνδυασμό.

Μα εσύ αδιαφορείς. Δε σε νοιάζει αν σε κοιτάζει ή όχι, δε σε νοιάζει αν έχει αφεθεί. Σε νοιάζει ότι τ’ άκρα του έχουν αρχίσει να μουδιάζουν και το ξέρεις, οπότε φτύνεις ξανά κι το ανεβοκατέβασμα του κεφαλιού ή οι κυκλικές κινήσεις των χειλιών και τις γλώσσας εντείνονται. Εντείνονται και εντείνουν και την κάβλα του άλλου γιατί ό,τι χαρακτήρας και να είναι, είναι σχεδόν απίστευτο το να μη νιώσει κάτι στη θέα του να φτύνουν το ευαίσθητο σημείο του.

Είτε θα ερεθιστεί γιατί η όλη σκηνή μοιάζει με τσόντα ή θα τρελαθεί με την ελαφριά ή έντονη αίσθηση πως ξεφτυλίζεται. Γιατί το να είναι μέλος σε ταινία πορνό έστω και μόνο στη δική του φαντασία μπορεί να κάνει τον άλλον να πωρωθεί τόσο που να έρθει η κλιμάκωση σε δευτερόλεπτα. Ή το να ξυπνήσεις τη μαζόχα πλευρά του και να τον «ταπεινώσεις» την ίδια ώρα που του προσφέρεις τόση έκσταση κι ευχαρίστηση είναι ικανό να προκαλέσει ακριβώς την ίδια ακραία διέγερση.

Κι όταν δεν αντέχεται άλλο το εκστατικό μαρτύριο, φτύνεις άλλη μία και μπαίνεις ή αφήνεσαι να γεμίσεις ή να τριφτείς. Και τότε ξεσπάει η κόλαση· γιατί η αίσθηση του ζεστού και υγρού, του μαλακού και ερεθιστικού, απλά πυροδοτεί τα πυροτεχνήματα. Γι’ αυτό, μην το φοβάσαι το σάλιο. Αφέσου και γούσταρε γιατί έτσι θα γουστάρει κι η παρέα σου.

Συντάκτης: Μαρία Α. Καρμίρη
Επιμέλεια κειμένου: Κατερίνα Καλή