paul46

Χαρά και τύχη που προέρχεται από έρωτα αλλά και χρήμα! Μεγαλειώδης η Σύνοδος Αφροδίτης-Δία και δίνει ερωτική και οικονομική επιτυχία στα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 2ου δεκαημέρου!

Κριός
Η σημερινή ημέρα φίλε Κριέ, είναι μία άκρως θετική, τυχερή και επικοινωνιακή ημέρα, που σίγουρα θα σου χαρίσει πολλά χαμόγελα! Σήμερα βρίσκετε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν και παράλληλα, είναι η ιδανική ευκαιρία για να οργανώσετε ένα ταξιδάκι! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις απίστευτη τύχη και εύνοια, σε φλερτ, νέες γνωριμίες, μηνύματα, τηλεφωνήματα και ερωτικές συναντήσεις, στις οποίες θα περάσεις υπέροχα!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, με την σημερινή Σύνοδο Αφροδίτης-Δία στο χαρούμενο Ζώδιο του Τοξότη, μπορείς να απαλλαγείς από ό,τι μέχρι τώρα σε βάραινε και να μεταμορφώσεις την ζωή σου ολόκληρη. Ο σύντροφος ξαφνικά «πάει με τα νερά σου» και σε κακομαθαίνει, εκπληρώνοντας τις επιθυμίες σου! Πάθος και καυτές ερωτικές στιγμές είναι μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας! Αν δεν έχεις σχέση, είσαι απόλυτα ερωτεύσιμος και σαγηνευτικός, γεγονός που θα σε φέρει πιο κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει! Μην διστάσεις να παίξεις το παιχνίδι της… αποπλάνησης! Τόλμησε το!

Δίδυμος
Η σημερινή Σύνοδος Αφροδίτης-Δία, σε αφορά και σε ευνοεί άμεσα, φίλε Δίδυμε και βελτιώνει, εξισορροπεί και χαρίζει τύχη και θετικές εξελίξεις, σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου κάνει όλα τα χατίρια, πετυχαίνεις στόχους που αφορούν την σχέση σου και -γιατί όχι- δέχεσαι ή βρίσκεις ανταπόκριση σε προτάσεις επισημοποίησης! Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα είναι απόλυτα θετική, είτε για να κάνεις μία νέα γνωριμία πολλά υποσχόμενη, είτε για να κάνεις δικό σου, το άτομο που θες! Πες ναι στην τόλμη του πρώτου βήματος!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, επιτέλους ηρεμία, καθησυχασμός και ευεξία μέσα στην ημέρα, θα σου δώσουν ικανοποίηση και κυρίως ανακούφιση!  Ωστόσο, υπάρχει και η πιθανότητα ένας έρωτας να εξελιχθεί μέσα στο χώρο της δουλειάς σου, με ένα άτομο που μέχρι τώρα, δεν είχες καν φανταστεί! Αν είσαι ωστόσο ήδη δεσμευμένος, ο σύντροφος γοητεύεται από την ανανεωμένη σου εμφάνιση και νιώθετε παράλληλα και οι δυο ικανοποιημένοι για τις μεταξύ σας εξελίξεις!

Λέων
Μπορείς να υποδεχθείς, αγαπητό Λιοντάρι, την πιο διασκεδαστική ημέρα της περιόδου! Στον αισθηματικό τομέα, έχεις σίγουρα την μεγαλύτερη τύχη σήμερα! Θαυμαστές, φλερτ, κατακτήσεις, εξομολογήσεις, γνωριμίες και άπειρες ευκαιρίες να βρεις το άλλο σου μισό ή να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα έχεις σίγουρα αν είσαι ελεύθερος! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις εκπλήξεις, πάθος, ρομαντισμό, αλλά και… ντάντεμα από τον σύντροφο! Ακριβώς ό,τι χρειαζόσουν τη σημερινή ημέρα!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, με την σημερινή Σύνοδο Αφροδίτης-Δία στον Τοξότη, θα καταφέρεις να διορθώσεις προβλήματα. Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις ρομαντικές, τρυφερές και… αγαπησιάρικες στιγμές με τον σύντροφο σου! Επιπλέον, μετά από πολύ καιρό, το ταίρι σου με τις πράξεις του, θα σε κάνει να αισθανθείς ασφάλεια δίπλα του! Συζήτηση για συγκατοίκηση, είναι πιθανή τώρα! Αν ωστόσο είσαι ελεύθερος, θα σε απασχολήσει με κάποιο τρόπο το ερωτικό σου παρελθόν! Εάν αυτό που επιθυμείς λοιπόν, είναι επανασύνδεση, σήμερα είναι η μεγάλη σου ευκαιρία να το πετύχεις!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα με την Σύνοδο Αφροδίτης-Δία στο Ζώδιο του Τοξότη, θα ευχαριστηθείς επαφές, επικοινωνίες, συναντήσεις και μετακινήσεις! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για ερωτικές εξομολογήσεις, συναρπαστικές νέες γνωριμίες και πολύ φλερτ! Ο επικοινωνιακός τομέας είναι αυτός που θα σου δώσει άπειρες ευκαιρίες και καλό θα ήταν να μην πεις όχι σε πρόταση εξόδου, σήμερα! Το ίδιο και για σένα που είσαι δεσμευμένος! Μέσα από επικοινωνίες και συναντήσεις, θα βρεις πολλές λύσεις για τυχόν θέματα που είχες με τον σύντροφο και σίγουρα θα νιώσετε και οι δυο ικανοποιημένοι από αυτό!

Σκορπιός
Η σημερινή Σύνοδος Αφροδίτης-Δία στον Τοξότη, θα σου επαναφέρει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση σου! Αν είσαι ήδη με κάποιον, μία συγκυρία σήμερα, σου αποδεικνύει την αξιοπιστία του συντρόφου σου και την αφοσίωση του σε σένα! Επιπλέον, μπορείς να απολαύσεις ερωτικές καυτές στιγμές μαζί του και –γιατί όχι- να εμπλουτίσετε την ερωτική σας ζωή με νέες εμπειρίες! Αν είσαι ελεύθερος, το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα δείξει επιτέλους το ενδιαφέρον του για σένα και θα καταλάβεις πως έπεσες μέσα στις υποθέσεις που έκανες όλον αυτόν τον καιρό, για εκείνο!

Τοξότης
Η πιο τυχερή ημέρα για σένα είναι εδώ, φίλε Τοξότη! Η ερωτική σου ζωή στα καλύτερα της! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σίγουρα σήμερα την ευκαιρία για μία νέα γνωριμία, που μπορεί να οδηγήσει σε μία ρομαντική και σταθερή σχέση ή να κάνεις ένα μεγάλο βήμα με το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις όμορφες στιγμές με τον σύντροφο, εκπλήξεις και δώρα από εκείνον και εξομαλύνετε οποιαδήποτε διαφορά κι αν είχατε μέχρι τώρα! Επιτέλους όλα πάνε… τέλεια!

Αιγόκερως
Με την Αφροδίτη να συναντά σήμερα τον Δία, στο ζώδιο του Τοξότη, νιώθεις πιο δυνατός και πιο ανανεωμένος ψυχικά και συναισθηματικά από ποτέ! Ένας παρασκηνιακός, κρυφός και ίσως απαγορευμένος έρωτας, θα σου δώσει μεγάλη ευχαρίστηση σήμερα! Ακόμα κι αν ξέρεις πως δεν πρέπει, παρασύρεσαι στο πάθος του και αφήνεσαι στο συναίσθημα του και περνάς υπέροχα! Αν το… παράνομο, δεν είναι το φόρτε σου, τότε σήμερα μπορείς να περιμένεις ευτυχισμένες και άκρως ρομαντικές στιγμές, με το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, πες αντίο στα προβλήματα και καλωσόρισε την τύχη! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από φιλικές σχέσεις ή συγκεντρώσεις, θα γεννηθεί ένας έρωτας πολλά υποσχόμενος και σίγουρα θα είναι διαφορετικός από αυτά που έχεις συνηθίσει μέχρι τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος και είχες προβλήματα τελευταία με τον σύντροφο, αποδέξου την λύση που σου δίνει ένας φίλος και θα δεις ότι έχει δίκιο. Γενικά, ανανεώνεις την αγάπη σου με το ταίρι σου και περνάτε όμορφα οι δυο σας ή με καλή κοινή παρέα!

Ιχθύς
Στα καλύτερα σου σε βρίσκει η σημερινή ημέρα, φίλε Ιχθύ! Αν είσαι ελεύθερος, το άτομο που σε ενδιαφέρει, από τον χώρο της δουλειάς, θα δείξει επιτέλους ενδιαφέρον για σένα και θα σου δώσει βήμα, να διεκδικήσεις κάτι περισσότερο μεταξύ σας, από μία απλή εργασιακή σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, η εύνοια είναι ακόμα μεγαλύτερη! Είναι η ιδανική ημέρα για να βάλεις πιο γερές ή και… επίσημες βάσεις στην σχέση σου ή απλά για να λύσετε μία και καλή τα παρελθοντικά σας θέματα και προβλήματα!

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!