Ο Άρης σήμερα περνάει στο Ζώδιο του Ζυγού, μία θέση που καθόλου δεν του ταιριάζει αφού μειώνει κατά πολύ την δυναμικότητα, την αποφασιστικότητα, την ορμητικότητα, το πάθος και την φλόγα, χαρακτηριστικά που χαρακτηρίζουν τον συγκεκριμένο πλανήτη. Ωστόσο γεμάτοι ενέργεια αλλά και γοητεία, θα έχουν τις επόμενες ημέρες τα Ζώδια του Αέρα, αλλά και της Φωτιάς!

 

Κριός

Φρόντισε να χαλαρώσεις και να μπορέσεις να κάνεις προγραμματίσεις τις επόμενες κινήσεις σου. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου που θα σε φέρουν σε αντιθέσεις μαζί του. Φρόντισε να βγάλεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου για να περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου.

 

Ταύρος

Έχεις αρκετό άγχος για κάποια οικογενειακά θέματα που τον τελευταίο καιρό σου αποσπούν μεγάλο μέρος από την καθημερινότητα σου.  Η διάθεση σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου. Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στην σχέση σου και η πορεία της θα είναι ξεκάθαρη.

 

Δίδυμος

Δίνεις πάρα πολλά για τους άλλους και δεν παίρνεις κάτι ανάλογο. Μια συζήτηση με κάποιο φιλικό σου άτομο θα σου έκανε πολύ καλό ψυχικά. Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα. Για να δώσεις ένα τόνο καλύτερο στην σχέση σου προσπάθησε να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να εξωτερικευτείς.

 

Καρκίνος

Σήμερα είναι μέρα που μπορείς να επικεντρωθείς και να κάτσεις να σκεφτείς πως να απαλλαγείς από διάφορα ζητήματα, καταστάσεις ή πρόσωπα που δεν σε βοηθούν ψυχικά και προπάντων να εξελιχθείς ως προσωπικότητα.  Στα αισθηματικά σου, θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να γίνεις πιεστικός. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τον Ζυγό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να πετύχεις το ταίρι που τόσο καιρό έψαχνες.

 

Λέων

Σήμερα θα κινηθείς με αρκετή χαλαρότητα και θα έχεις πολύ καλή διάθεση. Θα θέλεις να αφιερωθείς στην οικογένεια σου και να μπορέσεις να λύσεις κάποια θέματα που μπορεί να υπάρχουν μέχρι τώρα.  Απόφυγε να κουράσεις τον σύντροφό σου και μην λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν.

 

Παρθένος

Σήμερα φρόντισε να χαλαρώσεις και να δεις κάποιες καταστάσεις με λίγο περισσότερο χιούμορ. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρχουν μερικά προβλήματα από τον σύντροφό σου, σε σχέση με την συμπεριφορά την δική σου. Καλό θα είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την σχέση σου και μην καταναλώνεσαι σε άλλα θέματα που δεν έχουν ουσία.

 

Ζυγός

Σήμερα μπορείς να σχεδιάσεις ή να πραγματοποιήσεις κάποιο ταξίδι, να ασχοληθείς με κάποια θέματα που αφορούν τις σπουδές ή να οριστικοποιήσεις τα όποια σχέδια κάνεις για το μέλλον.  Στα αισθηματικά θα έχεις πολλές απαιτήσεις από τον σύντροφό σου και δεν αποκλείεται να έχεις και πολλές παρεξηγήσεις.

 

Σκορπιός

Φρόντισε να χαλαρώσεις να βρεις τον εαυτό σου και σε μερικές υποθέσεις που ακόμη εκκρεμούν να δεις την θετική πλευρά τους. Φρόντισε σε ότι θέλεις να πεις στον σύντροφό σου να το πεις με ηρεμία και σε πολύ χαμηλούς τόνους για να αποφύγεις τις φασαρίες. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ήρθε το διάστημα που θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

Τοξότης

Ο Άρης από την Παρθένο σε κάνει πολύ δυναμικό και η υπερκινητικότητα σου θα φτάσει στα ύψη της. Το μυαλό σου δεν σταματάει λεπτό και τα σχέδια που έχεις να υλοποιήσεις είναι πάρα πολλά. Το συναισθηματισμό τον έχεις αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται. Μην αφήνεις λοιπόν να διαιωνίζονται καταστάσεις στην σχέση σου που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου.

Αιγόκερως

Για άλλη μία φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό σου και την καλή συμπεριφορά σου. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν αυτό το ωραίο κλίμα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, και η μοναξιά που έχεις σε νευριάζει πια και δεν την αντέχεις σε βεβαιώνω ότι έφτασε ο καιρός που θα βρεις το ταίρι που ήθελες.

 

Υδροχόος

Σήμερα φρόντισε να κάνεις τις δημόσιες σχέσεις σου να μιλήσεις με φιλικά σου πρόσωπα και να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς. Μην σκέφτεσαι καταστάσεις που μπορεί να σε είχαν στεναχωρήσει. Βάλε καινούργιες βάσεις στην σχέση σου και κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά.

 

Ιχθύς

Φρόντισε να αφιερώσεις αρκετό χρόνο στην οικογένεια σου που θα μπορέσει να σου φτιάξει την διάθεση και να σε χαλαρώσει αρκετά. Μην διστάσεις να μιλήσεις σε αγαπημένο σου πρόσωπο για ότι μπορεί να σε προβληματίζει αυτή την περίοδο. Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα να κάτσεις και μιλήσεις με το ταίρι σου για το πως βλέπεις μερικές καταστάσεις.

Πηγή