Ερμής Εξάγωνο με Πλούτωνα σήμερα κι η διορατικότητα, όπως κι η οξυδέρκειά μας, αγγίζουν κόκκινο! Εποικοδομητικά νέα κι ωφέλιμες αποκαλύψεις, παθιασμένα μηνύματα αλλά κι οικονομικές λύσεις, θα έχουν τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου!

Κριός
Είναι δεδομένη η τάση σου, Κριέ, να πρωταγωνιστείς κι αυτό σε κάνει να βγάζεις ανταγωνιστική διάθεση. Έχεις μάθει από το περιβάλλον σου να είσαι το επίκεντρο και ν’ αποκτάς ό,τι ζητήσεις. Έχεις πολύ καλά στοιχεία στο χαρακτήρα σου, οπότε με θετική συμπεριφορά θα κερδίσεις τη φιλία και την εκτίμηση πολλών. Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και να περάσεις καλά μαζί του.

Ταύρος
Υπάρχουν πράγματα που επιθυμείς να πετύχεις, Ταύρε, και τώρα ήρθε η ώρα να τα δρομολογήσεις. Ως άνθρωπος έχεις τη δυναμική και τη βούληση να κάνεις πράξη αυτά που θέλεις. Δίπλα σου υπάρχουν γνωστοί και φίλοι, που πρόθυμα θα στηρίξουν την προσπάθειά σου, όποια στιγμή κι αν το ζητήσεις. Σήμερα θα έχεις πολλές απαιτήσεις από το ταίρι σου. Φρόντισε να μην εκνευριστείς, για ν’ αποφύγεις πιθανές αντιπαραθέσεις.

Δίδυμος
Με αξιοζήλευτη ψυχραιμία, Δίδυμε, αντιμετωπίζεις και τις πιο ακραίες καταστάσεις. Αυτό σου δίνει προβάδισμα σε ό,τι κάνεις και τη δυνατότητα να μετατρέπεις τα αρνητικά σε υπέρ σου, ξεπερνώντας κάθε δυσκολία. Δεν μπορείς να μένεις στην αφάνεια και κάνεις ό,τι είναι δυνατόν, για να ξεχωρίζεις και να τραβάς τα βλέμματα επάνω σου. Σήμερα μπορείς με το ταίρι σου να ξεκαθαρίσεις πολλές καταστάσεις, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό και σε κάνουν να μην περνάς τόσο καλά στη σχέση σου.

Καρκίνος
Έχεις ευαίσθητο χαρακτήρα, Καρκίνε μου, και δεν μπορείς εύκολα να ξεπεράσεις πράγματα του παρελθόντος, που σε πόνεσαν και σου προκάλεσαν θλίψη. Αυτό σε κάνει εσωστρεφή, σε απομακρύνει από τους ανθρώπους και δυσκολεύει τη καθημερινότητά σου. Προσπάθησε να βρεις τα μονοπάτια που θα σε βγάλουν από την κατάσταση που έχεις παγιδευτεί. Η ισχυρή σου διαίσθηση και η έντονη φαντασία σου μπορούν να σε οδηγήσουν. Φρόντισε σήμερα να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να του συμπαρασταθείς σε κάποια προβλήματα που φαίνεται να έχει.

Λέων
Κάνοντας υπερβολές, Λέων μου, δεν πρόκειται να ξεχωρίσεις από τους άλλους. Πιο σωστό για σένα θα ήταν, να κινηθείς ήρεμα και αθόρυβα. Μη διατυμπανίζεις τα σχέδιά σου, αλλά προχώρησε στην υλοποίησή τους, αφήνοντας τα βεγγαλικά για μετά την επιτυχία, αφού στο περιβάλλον σου υπάρχουν και υστερόβουλα άτομα. Η επικοινωνία με το ταίρι σου σήμερα θα έχει βάθος. Μπορείς να ρυθμίσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου.

Παρθένος
Η απεριόριστη εμπιστοσύνη που δείχνεις στους άλλους, Παρθένε μου, και η μεγάλη σου ευαισθησία, είναι αυτά που σε κάνουν να εμπλέκεσαι σε πολύ δυσάρεστες καταστάσεις, οι οποίες έχουν για σένα μεγάλο υλικό και συναισθηματικό κόστος. Για να λύσεις το πρόβλημά σου, πρέπει να αποκτήσεις επιφυλακτικότητα και να μην παρασύρεσαι από τα καλά σου συναισθήματα. Στη σχέση σου τον τελευταίο καιρό έχεις προβληματιστεί. Πολλά θέματα όμως θα μπουν σε σειρά, πράγμα που θα σ’ ευχαριστήσει αρκετά.

Ζυγός
Φορτώνεσαι τα προβλήματα των άλλων, Ζυγέ μου, σαν να ήταν δικά σου και χαλάς την ψυχολογία σου, χωρίς προσωπικό λόγο. Αποστασιοποιήσου και δες ποια πρέπει να είναι η δική σου εμπλοκή σε αυτά τα θέματα. Κανείς δε σου λέει να μη συμπαρασταθείς στα κοντινά σου πρόσωπα, αλλά εσύ υπερβάλλεις. Βρες το μέτρο που χρειάζεται και δώσε προτεραιότητα στα δικά σου θέματα. Στη σχέση σου μπορείς να τα πας καλά, αν δεις μερικά πράγματα με διαφορετικό μάτι, πιο θετικό.

Σκορπιός
Κάτι ανικανοποίητο μέσα σου, Σκορπιέ, σε κάνει να βρίσκεσαι συνεχώς σε μια αναζήτηση αυτού που λέμε «αδελφή ψυχή». Δεν αποκτάς εύκολα χημεία με τους ανθρώπους και τις περισσότερες φορές θεωρείς ότι τα ενδιαφέροντα των φίλων σου δεν σου ταιριάζουν. Συνέχισε την αναζήτησή σου για τον άνθρωπο που θα είναι για σένα η καλύτερη επιλογή, αλλά μην απομακρύνεσαι από τους φίλους σου. Αν δεν έχεις ταίρι, θα βρεις πολύ σύντομα τον άνθρωπό σου, αρκεί να εξωτερικευτείς περισσότερο και ν’ αφήσεις λίγο στην άκρη τις υπόλοιπες ευθύνες που έχεις.

Τοξότης
Είναι αξιοθαύμαστο, Τοξότη, το πώς καταφέρνεις, όταν όλοι πνίγονται, εσύ να παραμένεις ατάραχος και να κοιτάς την καταστροφή. Είσαι υπόδειγμα ψυχραιμίας και υπομονής και δύσκολα θα σε κλονίσει η όποια κατάσταση. Τα προβλήματα φυσικά, δεν πρέπει μόνο να μη σε αγγίζουν, αλλά οφείλεις και να τ’ αντιμετωπίζεις. Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αρκεί ν’ αφήσεις στην άκρη το άγχος και τις εντάσεις που σου προκαλούν άλλα θέματα.

Αιγόκερως
Η αγάπη κι η θαλπωρή, Αιγόκερε, είναι αυτά που σου δίνουν τη δύναμη και το κουράγιο να κάνεις πράγματα για τη ζωή σου και να πετυχαίνεις. Στο πλάι σου, υπάρχουν πρόσωπα που σε ενθαρρύνουν και σου δείχνουν με όλους τους τρόπους την πίστη τους. Σήμερα θα περάσεις υπέροχα στη σχέση σου αν εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου και να βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις.

Υδροχόος
Το όνειρό σου, Υδροχόε, είναι μια γαλήνια κι ευτυχισμένη ζωή με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Επενδύεις πιο πολύ στην συναισθηματική σου επάρκεια και στις ανθρώπινες αξίες, και λιγότερο στα υλικά αγαθά. Με την ήρεμη προσωπικότητά σου γίνεσαι αμέσως συμπαθής και πολλοί άνθρωποι σε θεωρούν ένα σταθερό φίλο, που μπορούν να εμπιστεύονται. Σε συζητήσεις που σήμερα θα κάνεις με το σύντροφό σου απόφυγε να εκνευριστείς και να πεις πράγματα, που μπορεί να στεναχωρήσουν εσένα, αλλά και το ταίρι σου.

Ιχθύς
Πρέπει, Ιχθύ μου, να αφήσεις τις υπεκφυγές και να αναλάβεις δράση, για να αντιμετωπίσεις έκτακτες καταστάσεις, που αν δεν λυθούν τώρα, θα σου δημιουργήσουν στο μέλλον σοβαρά προβλήματα. Κάνε το με πρόγραμμα και οργάνωση, για ν’ αντέξεις και να μην ξεπεράσεις τα όριά σου. Στη σχέση σου σήμερα θα έχεις τις ευκαιρίες για να ξεφύγεις από κάποιες αρνητικές πλευρές της, οι οποίες σε προβληματίζουν ακόμη.

Πηγή