Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Με τον Ήλιο να κάνει σήμερα την είσοδό του στο ζώδιο του Αιγόκερου, η ανάγκη για ωριμότητα μοιάζει πιο επιτακτική από ποτέ. Ώρα να αντιμετωπίσετε τις σχέσεις σας, προσωπικές κι επαγγελματικές με τη σοβαρότητα και το σεβασμό που τους αρμόζει. Η νέα χρονιά πλησιάζει, μπείτε σε πρόγραμμα και θέστε νέους στόχους.

 

Κριός

Προσοχή, η μέρα φέρνει εντάσεις και διαπληκτισμούς. Ιδανική στιγμή για αλλαγές, αλλά μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Να είστε έτοιμοι να χειριστείτε τις νέες ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Στα προσωπικά σας, ξεχάστε πια το παρελθόν και δώστε βάση στο τώρα και στον σύντροφό σας, αφιερώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας και να είστε σίγουροι  πως θα βελτιωθεί.

 

Ταύρος

Ένα σχέδιο ή ειδικό ενδιαφέρον σας, φτάνει σε ένα κρίσιμο σημείο αυτές τις ημέρες. Εάν είστε υπάλληλος κάπου, υπάρχει μια εξαιρετική ευκαιρία για να πάρετε αύξηση. Εάν είστε αυτοαπασχολούμενος, μια ευκαιρία ή ένα συμβόλαιο μπορεί να εμφανιστεί αυτές τις ημέρες.

 

Δίδυμοι

Η πιθανή εμφάνιση μιας αισθηματικής σχέσης η οποία στηρίζεται περισσότερο σε πνευματικές αξίες. Μια ιδιαίτερη εκτίμηση για την ομορφιά, τις τέχνες και τη διασκέδαση σε κάθε μορφή. Μια πλατωνική σχέση μπορεί να εμφανιστεί. Αισθήματα ενθουσιασμού για μια σχέση, παράξενες επιθυμίες και νέες εμπειρίες. Αστάθεια ή έντονη επιθυμία για αλλαγή ενασχόλησης επίσης, είναι τα στοιχείς της σημερινής μέρας.

 

Καρκίνος

Είστε πολύ απόλυτοι και με επιχειρήματα σήμερα και δεν επιτρέπετε σε κανέναν να σταθεί εμπόδιο ή να καθυστερεί τις αποφάσεις σας. Η ώθησή σας για προσωπική ελευθερία κινήσεων σε πάρα πολλούς τομείς, πιθανό να σας παρασύρει να μη λάβετε καθόλου υπόψιν τις επιθυμίες ή απόψεις των άλλων, κάτι το οποίο αργά η γρήγορα θα σας φέρει σε σύγκρουση μεταξύ τους. Το να αφοσιώνεστε σωματικά στα ενδιαφέροντά σας και τις φιλοδοξίες σας ίσως να μην είναι τόσο κακό όσο το να θέλετε να υπαγορεύσετε στους άλλους να σας ακολουθήσουν. Μια ημέρα έντασης στις σχέσεις σας με τους άλλους. Διαφορές στόχων και σκοπών οδηγούν σε σύγκρουση συμφερόντων. Μια δύσκολη και τεταμένη ατμόσφαιρα στην οικογενειακή ή επαγγελματική ζωή.

 

Λέων

Αισθάνεστε αρκετά μελαγχολικοί, ήσυχοι, ρεαλιστές και περιεκτικοί. Αν η διάθεσή σας είναι άσχημη μην ανησυχείτε, η κατάσταση είναι προσωρινή. Έχετε την τάση σήμερα να βλέπετε τα πράγματα πιο απαισιόδοξα απ’ ό,τι συνήθως κι αυτό είναι κάτι το οποίο πιθανά οφείλεται στη στάση των άλλων. Είναι η σωστή ημέρα για απομόνωση, ησυχία κι αυτοκριτική. Μην αποφεύγετε ή παραμελείτε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις εξαιτίας των άλλων. Οι συνέπειες θα βλάψουν μόνο εσάς.

 

Παρθένος

Αυτήν την ημέρα μια έντονη αντικειμενικότητα σας χαρακτηρίζει κι η διάθεση κι οι συναισθηματικές σας επιθυμίες μπαίνουν σε προτεραιότητα σε σχέση με τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Το ενδιαφέρον σας ίσως είναι περισσότερο στραμμένο στο να εκπληρώσετε κάποια επαγγελματικά σχέδια ή στο να θέσετε κάποιες βάσεις για  να πετύχουν κάποιοι παλαιότεροι στόχοι. Παρόλο που δεν είναι μια καλή ημέρα για σημαντικές αποφάσεις,  η διαίσθησή σας θα είναι σε θέση να σας οδηγήσει στο να κάνετε ελάχιστα λάθη. Αποφύγετε την υπερβολική ευαισθησία σε σχέση με τις ανάγκες ή τα λάθη των άλλων. Επαγγελματικές ευκαιρίες ή αναγνώριση για κάποια ξεχωριστή σας ιδιότητα ή πράξη.

 

Ζυγός

Πιθανά αισθήματα μοναξιάς, έλλειψης ενδιαφέροντος για τις καθημερινές υποχρεώσεις ή συναισθήματα εγκατάλειψης από τους άλλους θα σας κυριαρχούν έντονα κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας. Ίσως αποφασίσετε να αφήσετε το περιβάλλον που ζείτε και να μείνετε μόνοι σας ή σε μια άλλη περίπτωση να μη θέλετε να έχετε πολλές επαφές με τους ανθρώπους που ζούνε μαζί σας. Θα αισθάνεστε ότι οι άλλοι δε σας καταλαβαίνουν κι εκ των πραγμάτων πρέπει να σταματήσετε να στηρίζετε τις ελπίδες σας επάνω σε αυτούς.

 

Σκορπιός

Αν είχατε κάποιες δυσκολίες την τελευταία χρονική ημέρα με την οικογένειά σας, τους συνεργάτες ή συναδέλφους σήμερα είναι πολύ καλή ημέρα για να ξεκαθαρίσετε τις οποιεσδήποτε διαφορές, παρανοήσεις και να αναπτύξετε μια καλύτερη σχέση.

 

Τοξότης

Μπορεί να βρείτε μια δουλειά ή κάποιο πρακτορείο που ενδιαφέρεται για κάποιο χόμπι σας, ή κάποια ομάδα ανθρώπων μπορεί να εκφράσει ενδιαφέρον σε μια περιοχή που έχετε εσείς μεγάλη εμπειρία. Μην αφήνετε τις ευκαιρίες να σας προσπεράσουν. Είναι μια αρμονική κι ευχάριστη ημέρα για εσάς και που μπορεί να φέρει κάποιες ιδιαίτερα όμορφες ευκαιρίες. Μπορεί να αποφασίσετε να προχωρήσετε τη μόρφωσή σας ή να πάρετε πρωτότυπη εκπαίδευση. Αυτή η εκπαίδευση θ’ αποδειχτεί ένα πολύτιμο προσόν για εσάς, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία.

 

 

Αιγόκερως

Η έντονη επιθυμία να μοιραστείτε μαζί με άλλους στιγμές χαράς κι ευτυχίας. Αισθάνεστε γενναιόδωροι κι επεκτατικοί κι έχετε την τάση να κάνετε ακριβά δώρα ή να αγοράσετε κάτι όμορφο για εσάς που είναι ακριβό ή υπερβολικό. Η δίαιτα ή οι λογαριασμοί μπαίνουν στην άκρη σήμερα. Όσο δεν υπερβάλλετε, είναι καλή ημέρα να παραδοθείτε στα αισθήματα καλοσύνης απέναντι στους άλλους ή να γίνετε πολύ επιεικείς με τον εαυτό σας. Ένα ευχάριστο γεγονός πολύ πιθανό να συμβεί. Αισθήματα ευτυχίας εξαιτίας γέννησης ή γάμου. Καλή και τυχερή ημέρα σε γενικές γραμμές.

 

 

Υδροχόος

Συνεργασίες και προσωπικές επιρροές επάνω στις υποθέσεις σας έρχονται στην επιφάνεια σήμερα. Θα ανακαλύψετε ότι μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από ανθρώπους που βρίσκονται πολύ κοντά σας ή θα σας προσφερθεί την πιο κατάλληλη στιγμή από μόνη της. Οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν κάποια επιρροή κατά κάποιο τρόπο στη ζωή σας θα αρχίσουν να συμφωνούν με την πρόθεσή σας να κάνετε κάποιες αλλαγές σήμερα. Ακόμα η πιθανότητα να σας γίνει μια σοβαρή πρόταση για συνεργασία σε κάτι που είχατε δείξει ενδιαφέρον κατά το παρελθόν είναι πολύ μεγάλη κι αν συμβεί κάτι τέτοιο μακροχρόνια θα αποδειχτεί πολύ θετικό για εσάς. Ακόμα, ένα ευχάριστο γεγονός στη ζωή σας μπορεί να σας κάνει να δείτε πολύ πιο αισιόδοξα τα πράγματα και τις υποθέσεις που σας προκαλούσαν κάποια δυσαρέσκεια τον τελευταίο καιρό.

 

Ιχθείς

Τις διαμάχες, φιλονικίες κι έντονες αντιδράσεις δυσαρέσκειας εκ μέρους των άλλων πιθανό να μην τις αποφύγετε. Ειδικά όταν αποφασίσετε να εκφράσετε τη γνώμη σας. Το να εκμυστηρευτείτε κάποιες απόψεις σας, ανεξάρτητα από τον τρόπο που θα τις μεταδώσετε, εγκυμονεί ιδιαίτερους κινδύνους σήμερα. Οι άλλοι φαίνεται πως δε συμμερίζονται τα προβλήματά σας ανεξάρτητα αν και ποιος έχει το δίκιο με το μέρος του. Δοκιμάστε να επιβραδύνετε το ρυθμό σας στις πράξεις και τις σκέψεις μειώνοντας τις πιθανότητες απωλειών εκ μέρους σας.

 

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.