Η Σελήνη σήμερα στο Κριό  και γινόμαστε πιο εγωιστές αλλά και πολύ πιο ερωτικοί και δυναμικοί! Επίσης, η θετική επιρροή του Τριγώνου Κρόνου-Ουρανού, συνεχίζει να μας δίνει δύναμη και ιδέες για να πετύχουμε μακροπρόθεσμους στόχους!

 

Κριός

Στα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα να κουράσεις το ταίρι σου και μην πεις πράγματα που μπορεί να το αγχώσουν και να το προβληματίσουν. Αν δεν έχεις ταίρι αυτή την περίοδο, μπορείς να κάνεις πολλά ώστε να έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

 

Ταύρος

Μην χάσεις τη θετική σου διάθεση, αλλά καλύτερα φτιάξε ένα πλάνο πάνω στο οποίο θα κινηθείς, για να μπορέσεις να δημιουργήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες. Αισθηματικά, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να σε κυριεύσει το άγχος.

 

Δίδυμος

Νέες προοπτικές ανοίγονται ξαφνικά για το ζώδιό σου και θα απαιτηθεί μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσεις να σταθείς στο υψηλό επίπεδο των περιστάσεων. Στον αισθηματικό τομέα, θα υπάρξουν μερικά προβλήματα από το ταίρι σου λόγω της δικής σου συμπεριφοράς. Φρόντισε να διώξεις το άγχος και να χαλαρώσεις.

 

Καρκίνος

Προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές τις μέρες. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τον Κριό θα σε ευνοήσει αισθηματικά ώστε η γοητεία που θα εκπέμπεις να μην περάσει απαρατήρητη.

 

Λέων

Σήμερα στον αισθηματικό τομέα φρόντισε να προσέχεις αυτά που λες αλλά και πώς κινείσαι απέναντι στο ταίρι σου. Θα υπάρξουν διαμάχες χωρίς λόγο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την εύνοια της Αφροδίτης από τον Κριό θα έχεις πολύ καλή διάθεση και η θετικότητα που θα έχεις θα έλξει το άτομο με το οποίο θα κάνεις σχέση.

 

Παρθένος

Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να αφήσεις κατά μέρος τους εγωισμούς και να αφοσιωθείς για να λύσεις οικογενειακά ζητήματα. Στα αισθηματικά σου, θα έχεις την κατανόηση του συντρόφου σου για ό,τι σε απασχολεί και θα βρείτε λύσεις σε ό,τι αφορά το μέλλον της σχέσης σας.

 

Ζυγός

Οι εξελίξεις παρουσιάζουν εδώ και καιρό αρκετό ενδιαφέρον, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Μην αφήνεις τρίτους να εμπλέκονται σε ζητήματα που σε αφορούν προσωπικά. Στα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σε απασχολούν στη σχέση σου και να είσαι βέβαιος ότι θα καταλήξεις σε πολύ καλά συμπεράσματα.

 

Σκορπιός

Μην ανησυχείς, αγαπητέ Σκορπιέ, βλέποντας ότι χρειάζεσαι αρκετή δουλειά για να τα καταφέρεις. Φρόντισε σήμερα να κινηθείς χαλαρά στα αισθηματικά σου, χωρίς να προσπαθήσεις να αλλάξεις κάτι, ώστε να αποφύγεις εντάσεις με το ταίρι σου χωρίς να υπάρχει λόγος.

 

Τοξότης

Σκέψου πολύ προσεκτικά τον τρόπο που θα επιλέξεις για να κατευθύνεις τα πράγματα, ειδικά τώρα που όλοι περιμένουν από σένα το γενικό πρόσταγμα. Αργότερα θα καταφέρεις περισσότερα. Σήμερα θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στο ταίρι σου για κάποια πράγματα που σε ενοχλούν. Άλλαξε λίγο συμπεριφορά και θα δεις πολλές καταστάσεις να ισορροπούν στα αισθηματικά σου.

 

Αιγόκερως

Ήρθε ο καιρός για να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στη σχέση σου που μπορεί να είναι προβληματικά και η πορεία της θα είναι αυτή που θέλετε και οι δύο. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τον Κριό θα σε ευνοήσει αισθηματικά, για να κάνεις τη σχέση που θέλεις.

 

Υδροχόος

Νέες προτάσεις προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα φέρουν συμφωνίες με ικανοποιητικούς όρους. Στα αισθηματικά σου τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά. Απόφυγε σήμερα να χαλάσεις το ωραίο κλίμα με κάποια παράπονα που μπορεί να έχεις και τα οποία μπορούν να λυθούν πολύ εύκολα.

 

Ιχθύς

Στον αισθηματικό τομέα θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές, ώστε να νιώσεις καλύτερα και εσύ αλλά και το ταίρι σου. Σήμερα φρόντισε να περάσεις χαλαρά χωρίς ιδιαίτερες κινήσεις. Στα οικονομικά σου απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου έτσι ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

Πηγή