Ευνοϊκή η σημερινή μέρα για επίτευξη στόχων αρκεί να συγκεντρωθείς. Με έναν καλό προγραμματισμό κι επιμονή θα επιτύχεις όσα επιθυμείς.

 

 Κριός

Κριαράκι μου, μπαίνεις σε μία ευνοϊκή περίοδο  τόσο για τα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά. Νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες καθώς και σημαντικές προτάσεις, που αν αξιοποιηθούν σωστά έχουν να φέρουν θεαματικά ευχάριστες αλλαγές.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ερωτισμός.

 

Ταύρος

Ταύρε μου, μπορεί να πιεστείς πάρα πολύ σήμερα για να αποκτήσεις τον τρόπο ζωής που τόσο έντονα επιθυμείς. Μπορεί να γίνεις επίμονος ή κυριαρχικός με τους άλλους, ή μπορεί να παθιαστείς τόσο που να φοβίσεις τους γύρω σου. Δώσε χώρο και χρόνο στους ανθρώπους σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αποφασιστικότητα.

 

Δίδυμοι

Δίδυμέ μου, σε πνεύμα αλλαγών κι επαγγελματικών  σημαντικών αποφάσεων σε βρίσκει η σημερινή μέρα. Η καριέρα σου κερδίζει μεγαλύτερη διάσταση νοήματος και σημασίας. Την αλλαγή αναζητάς και στα προσωπικά σου γι’ αυτό κι αναθεωρείς για ορισμένες επιλογές και παίρνεις νέες αποφάσεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ψυχραιμία.

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, θέλεις να ανακαλύψεις τα κενά της ιστορίας και να λύσεις πολλές απορίες σου σε διάφορους τομείς της ζωή σας. Αναζητάς με επιμονή και μεγάλη επιθυμία να καταλάβεις τα κρυμμένα κίνητρα και τις αιτίες κάτω απ’ την επιφάνεια. Θέλεις να ξέρετε τα πραγματικά αίτια.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ειλικρίνεια.

 

Λέων

Λιοντάρι μου,  αυτή η χρονική ημέρα είναι γενικά πολύ θετική γιατί διευρύνει τους ορίζοντές σου και σε φέρνει σ’ επαφή με περισσότερες ευκαιρίες κι επιλογές. Είσαι πολύ λιγότερο περιορισμένο ή αγχωμένο και νιώθεις αισιοδοξία και θετικότητα γενικά κι αυτή σου επιστρέφεται.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αισιοδοξία

 

Παρθένος

Παρθένε μου, είσαι πιο συγκεκριμένος στο τι θες και πιο συγκεντρωμένος στο να βρεις τρόπο για να το κατακτήσεις κι αυτό είναι μια πολύ καλή αρχή. Επαγγελματικά σου ανοίγονται πόρτες και το μόνο που χρειάζεται είναι να ανοίξεις και να μπεις. Στα προσωπικά θες ακόμα προσπάθεια.

Λέξη κλειδί της μέρας: Δυναμισμός.

 

Ζυγός

Ζυγάκι, είναι μια ημέρα πειθαρχίας, υπομονετικής εξάσκησης και προσπάθειας, να δώσεις μορφή στις δημιουργικές σου παρορμήσεις, μια ημέρα περισσότερο κούρασης παρά έμπνευσης. Ίσως δεν εκφράζεσαι τόσο αυθόρμητα όσο παλιότερα. Σπάσε λίγο τα κουτάκια και βγες εκτός ελέγχου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Πρόγραμμα.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, η φαντασία σου ερεθίζεται και φτάνει στα ύψη σήμερα, κάτι που σε παρασύρει σαν ένα κύμα. Δημιουργική συνεπώς επαγγελματικά ημέρα. Οι βαθύτερές σου φαντασιώσεις και τα ιδανικά διεγείρονται. Σκέφτεσαι ενδεχόμενες αλλαγές, αλλά στα προσωπικά σου αναζητάτε την ασφάλεια.

Λέξη κλειδί της μέρας: Υπερβολή.

 

Τοξότης

Τοξότη μου, σήμερα έχεις την τάση να παραμερίζεις τα αισθήματά σου για να εντείνεις το ενδιαφέρον σου σε πρακτικά ζητήματα αλλά κι αναγκαιότητες. Η φροντίδα των αμέσων ευθυνών και καταστάσεων που προκύπτουν στη δουλειά απαιτούν την προσοχή σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ωριμότητα.

 

 Αιγόκερως

Αιγόκερέ μου, ψυχολογικά μπερδεμένος αναλώνεσαι σε σκέψεις και προβληματισμούς, όχι πάντα ρεαλιστικούς. Ακόμα κι αν δεν αντιμετωπίζεις αυτά τα προβλήματα, μπορείς να ξεκαθαρίσεις τι πραγματικά ζητάς απ’ τη ζωή σας και πώς να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Στόχος.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, σε πιάνει ένας ρομαντισμός και μια τάση να κυνηγήσεις τα απωθημένα και να φλερτάρεις με την απογοήτευση αλλά φίλοι και δικοί σου άνθρωποι σε χρειάζονται κι έτσι προσγειώνεσαι ανώμαλα στην πραγματικότητα. Για καλό σου είναι, να ξεχαστείς και να σου περάσουν οι ιδέες.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αμφιβολίες.

 

Ιχθείς

Ψαράκι μου, ακόμα κι αν θεωρείτε πως είσαι αρκετά αμερόληπτο και φιλελεύθερο, μπορεί να βρεθείς να κάνετε αρνητικά, κριτικά σχόλια. Και πάλι, αυτές οι προκαταλήψεις προέρχονται από βαθιά ριζωμένα συναισθηματικά μπλεξίματα με τον εαυτό σου. Δούλεψέ το.

Λέξη κλειδί της μέρας: Παρελθόν.