paul2896

Η ημέρα ξεκινά με θετικότητα και με ήρεμη δύναμη, αφού σήμερα η Σελήνη στον Ταύρο μας δίνει εύνοια, ιδίως αν ανήκουμε σε ζώδιο της Γης και του Νερού!

Κριός
Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, μπορείς πιο εύκολα να βρεις λύσεις για τα προβλήματα ή τα θέματα που σε απασχολούν. Αν είσαι δεσμευμένος, ζητάς από τον σύντροφο, ασφάλεια και σταθερότητα! Δε χρειάζεται ωστόσο να αντιδράς με κτητικότητα, απαιτητικότητα και ζήλια στον σύντροφο, προκειμένου να το πετύχεις! Αν είσαι ελεύθερος, επικεντρώνεσαι σε ένα άτομο το οποίο ήδη έχει δείξει το ενδιαφέρον του για ‘σένα, έστω κι έμμεσα και δοκιμάζεις να του δώσεις ευκαιρία!

Ταύρος
Η Σελήνη σήμερα, στο δικό σου ζώδιο, Ταύρε, και στην κυριολεξία λάμπεις! Πάθος και διεκδίκηση χαρακτηρίζουν τον έρωτα! Αν είσαι ελεύθερος, διεκδίκησε αυτό που θες και θα καταφέρεις να το πετύχεις σίγουρα, ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις κατακτήσεις, θαυμαστές κι άπειρες ερωτικές επιτυχίες! Φλέρταρε και πες «ναι» σε νέες γνωριμίες! Η αυτοπεποίθησή σου, σε βοηθά να εκπληρώσεις ερωτικούς στόχους!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα πιθανόν οι γύρω σου να παρεξηγούν τα κίνητρά σου ή τα λόγια σου. Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι τυφλά τις υποθέσεις του μυαλού σου και τα «θέλω» της καρδιάς σου! Είναι εξαιρετικά εύκολο να υποκύψεις στα κολακευτικά και στα μεγάλα λόγια και να δείξεις εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που δεν πρέπει, κάνοντας όνειρα για μέλλον που θα ναυαγήσουν μετά! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε παράλληλους κι απαγορευμένους έρωτες, πριν αποκαλυφθείς!

Καρκίνος
Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα το γλεντήσεις επικοινωνιακά! Δεν αφήνεις  το συναίσθημά σου ελεύθερο, αφού λειτουργείς περισσότερο εγκεφαλικά! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από φιλικές συναναστροφές θα υπάρξει παιχνίδι, φλερτ κι αρκετές ευκαιρίες για μία νέα γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος κι ενδεχομένως αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα στη σχέση σου, οι συμβουλές των φίλων σου είναι αυτές που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση!

Λέων
Φίλε Λέοντα, σήμερα οι αντιδράσεις σου, σε κάθε περίσταση, χαρακτηρίζονται από ηρεμία, υπομονή κι ωριμότητα! Αν είσαι ελεύθερος, επιδιώκεις σήμερα να επικεντρωθείς σε ένα πρόσωπο που υπόσχεται μια σταθερή, ουσιαστική και στέρεα σχέση! Αυτό το πρόσωπο, ενδεχομένως να εμφανιστεί και μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε συντηρητικές, δογματικές κι ίσως απότομες συμπεριφορές απέναντι στον σύντροφό σου!

Παρθένος
Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, βρίσκεις και πάλι τον αξιαγάπητο εαυτό σου. Αν είσαι ελεύθερος, μην ενθουσιάζεσαι τόσο με νέες γνωριμίες και φλερτ, γιατί πιθανόν να προσγειωθείς απότομα και να γκρεμιστούν οι υψηλές σου προσδοκίες! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για καλοπέραση, διασκέδαση και βελτίωση επικοινωνίας με τον σύντροφο! Πες «ναι» σε ένα ταξίδι ή μία έξοδο κι όχι σε καβγάδες χωρίς λόγο!

Ζυγός
Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, μείνε όσο πιο μακριά μπορείς από την έντονη κοινωνική ζωή και τα πολλά ανούσια λόγια με τους άλλους! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ερωτισμό, καυτές στιγμές, σεξουαλικότητα και πάθος χωρίς τελειωμό. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις, ώστε να μη χαλάσεις αυτήν την ερωτική ατμόσφαιρα, είναι η τάση σου για παιχνίδια εξουσίας κι επικράτησης, όπως κι η ροπή σου για ζήλια και καταπίεση! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι από το πάθος σου κι ίσως προσεγγίσεις και πάλι το λάθος άτομο!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή ημέρα θα σου προσφέρει άπειρες ευκαιρίες, ώστε να δώσεις τέλος στη μοναξιά. Σήμερα, αν είσαι ελεύθερος, η ερωτική σου ζωή θα βρει τις απαραίτητες ισορροπίες, ώστε να προχωρήσεις στη διεκδίκηση των ερωτικών σου στόχων και να τους κατακτήσεις! Ναι, η έναρξη μίας νέας σταθερής σχέσης, είναι πολύ πιθανή σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σε περιποιείται, σε ηρεμεί και σε κάνει να νιώθεις σιγουριά για την αγάπη του και τη σχέση σας!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα αλλάζεις πρόσωπο και καταφέρνεις να καταπλήξεις τους πάντες! Τέρμα πια το ευαίσθητο κι εύθραυστο πλάσμα που όλοι ήξεραν μέχρι τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μέσα από συζητήσεις με τον σύντροφο, να βρείτε λύσεις, ακόμα και για παρελθοντικά προβλήματα! Δεν αφήνεις συναισθηματισμούς να σε παρασύρουν και καταφέρνεις και λες αυτό ακριβώς που σκέφτεσαι! Αν είσαι ελεύθερος, βλέπεις επιτέλους την αλήθεια μπροστά σου! Δε γοητεύεσαι πια από μεγάλα λόγια κι επιτρέπεις να σε πλησιάσει ένα άτομο, που σου δείχνει έμπρακτα την αγάπη του!

Αιγόκερως
Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, ανταποκρίνεσαι άψογα σε κάθε περίσταση και κατάσταση, κυρίως λόγω της άμεσης κι αποτελεσματικής σου δράσης! Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως σήμερα να κοιτάς λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και να μη δίνεις την απαραίτητη σημασία στα «θέλω» του συντρόφου σου, ο οποίος αντίθετα, σε φροντίζει και σε νοιάζεται! Οι ελεύθεροι, χορταίνουν κατακτήσεις, επιτυχίες, φλερτ και θαυμαστές και μπόλικες ερωτικές εξομολογήσεις, ακόμα κι από πρόσωπα του παρελθόντος!

Υδροχόος
Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, επικεντρώνεσαι στον εσωτερικό σου κόσμο, τα συναισθήματά σου και στη φωνή της διαίσθησής σου. Τα ερωτικά σου σήμερα, κινούνται κυρίως από αναμνήσεις, νοσταλγία και μία αδικαιολόγητη τάση να αναβιώνεις το παρελθόν! Αν είσαι ελεύθερος, θυμάσαι τον πρώην σύντροφό σου και τις όμορφες στιγμές σας κι ενδεχομένως να υπάρξει κι επικοινωνία μεταξύ σας, τώρα! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, επαναφέρεις παλαιά προβλήματα και λάθη του, με αποτέλεσμα να ξοδέψεις τη μέρα σε γκρίνια και τσακωμούς!

Ιχθύς
Σήμερα είναι η ημέρα, φίλε Ιχθύ, όπου θα καταφέρεις να διεκδικήσεις και να εκπληρώσεις τους στόχους και να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις κι εκκρεμότητες! Προσπάθησε να είσαι περισσότερο υπεύθυνος, σοβαρός κι έντιμος όσον αφορά τα ερωτικά σου! Αν είσαι δεσμευμένος, μην παίζεις σε διπλό ταμπλό, ακόμα κι αν πρόκειται μόνο για επικοινωνία ή φλερτ, γιατί κινδυνεύεις από αποκαλύψεις! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις μεν γνωριμίες και φλερτ, κάνεις, δε, επικοινωνιακά λάθη και λες αρκετά ψέματα που δεν μπορούν να κρυφτούν σήμερα!

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!