Μια μέρα που εστιάζουμε στον εσωτερικό μας κόσμο, τους στόχους και τις προσδοκίες μας.

Κριός

Κριέ μου, αυτή είναι μια ημέρα σταδιακής ωρίμανσης. Συντονίζεσαι με τις εσωτερικές ανάγκες και τάσεις σου και κάνεις αλλαγές που σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά σε όσα πραγματικά θες κι αγαπάς. Έχεις μια ανάγκη για ασφάλεια κι αυτήν αναζητάς.

Λέξη κλειδί της μέρας: Φιλοδοξίες.

 

Ταύρος

Ιδιαίτερα ευνοϊκή η σημερινή μέρα Ταύρε μου.  Νέες γνωριμίες είναι πιθανές κι ουσιαστικές ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείς σωστά, μόνο κέρδος θα έχεις. Καιρός για ξεκαθάρισμα στα αισθηματικά σου και συζητήσεις που θα καθορίσουν την πορεία της σχέσης σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αναπροσδιορισμός.

 

Δίδυμοι

Θαυμάσια μέρα για να την περάσεις με την οικογένειά σου και το στενό σου περιβάλλον. Γενικότερα πρέπει να προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά με τους ανθρώπους που θες στη ζωή σου γιατί τελευταία τους παραμελείς, κι όταν τους χάσεις, θα κλαις μα θα ‘ναι αργά.

Λέξη κλειδί της μέρας: Επικοινωνία.

 

Καρκίνος

 

Καρκινακι μου, συναντάς σήμερα ανθρώπους με ενδιαφέρον και κατανόηση, κι ακριβώς αυτό χρειάζεσαι. Βρίσκεσαι σε μία διάθεση ξεκαθαρίσματος κι απομακρύνεις απ’ τη ζωή σου όσους σου απέδειξαν πως δεν αξίζουν μια θέση σε αυτή. Και πολύ καλά κάνεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αποφάσεις.

 

Λέων

Ημέρα ίσως να είναι κάπως δύσκολη, όχι γιατί συμβαίνει κάτι, εσωτερικά γίνονται όλα. Δεύτερες σκέψεις, λάθη που έκανες στο παρελθόν και πρόσωπα που έκρινες άδικα, τριγυρίζουν στο μυαλό σου  και σε προβληματίζουν. Ζήτα και καμιά συγγνώμη, δε δαγκώνει.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ενσυναίσθηση

 

Παρθένος

 

Παρθένε μου η ανάγκη σου να ξεχωρίζεις, να σπας καλούπια και να κάνεις πάντα το δικό σου, σήμερα είναι πιο έντονη από ποτέ. Ρισκάρεις, τολμάς κι αλλάζεις και δε σε σταματάει κανείς και τίποτα. Με την αυτοπεποίθηση που έχεις, δε σε φοβάμαι, το ΄χεις!

Λέξη κλειδί της μέρας: Ελευθερία.

 

Ζυγός

Ζυ΄γε έμπνευση και δημιουργικότητα είναι τα στοιχεία της μέρας. Μην τα αφήσεις ανεκμετάλλευτα. Χρησιμοποίησέ τα για να πετύχεις κάτι που προσπαθείς καιρό. Ο αυθορμητισμός κι η ειλικρίνειά σου ή θα βελτιώσει ή θα τελειώσει τη σχέση σου, πάρε τα ρίσκο.

Λέξη κλειδί της μέρας: Παρορμητισμός.

 

Σκορπιός

 

Σκορπιέ μου κατάλληλη μέρα για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με την οικογένειά σου ή να λύσεις παρεξηγήσεις των προηγούμενων ημερών. Σε γενικό πλαίσιο σήμερα είναι μια μέρα που κλείνεις υποθέσεις κι εκκρεμότητες. Κλείνεις πόρτες που σε συνδέουν με το παρελθόν, κι άργησες.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ξεκαθάρισμα.

 

Τοξότης

Βρίσκεσαι σε ένα γενικό πλαίσιο αλλαγών, όλα σε ενοχλούν κι όλα θες να τα αλλάξεις. Μαζί σου, αλλά είσαι σίγουρος πως αυτό είναι το πρόβλημά σου; Ανοίξου και μίλησε για τα αισθήματά σου στα άτομα που θες στη ζωή σου, άντε, τι περιμένεις;

Λέξη κλειδί της μέρας: Ρίσκο.

 

Αιγόκερως

 

Είσαι πιο αποδοτικός στη δουλειά σου και πιο παραγωγικός. Μην το παρακάνεις όμως με τα επαγγελματικά σου, υπάρχουν κι άλλα πράγματα στη ζωή, όπως οι φίλοι, η οικογένεια κι ο έρωτας. Τα άστρα ευνοούν τον ερωτισμό, κι εσύ κλείνεις τα μάτια; Ντροπή!

Λέξη κλειδί της μέρας: Αλλαγή.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, ακολουθείς περισσότερο το έντσικτο παρά τη λογική σου. Ή έντονη τάση σου για αλλαγές μπορεί να οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις. Ναι, να κόψεις συνήθειες του παρελθόντος, αλλά τις κακές, όχι τις καλές. Μη βιαστείς να πραγματοποιήσεις κάτι, αν δεν το σκεφτείς καλά.

Λέξη κλειδί της μέρας: Διαίσθηση.

 

Ιχθείς

 

Ιχθύ σήμερα κάνεις στην άκρη εγωισμούς και προσωπικό συμφέρον και βοηθάς όσους σε χρειάζονται και μπράβο σου. Τα επαγγελματικά σου πάνε επιτέλους καλά και τα προβλήματα στη σχέση σου ξεπερνιούνται ένα-ένα. Όλα καλά σου πάνε, φτου φτου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αλληλεγγύη.