Ο Ερμής σήμερα αρχίζει την πορεία του στον ευγενικό και δίκαιο Ζυγό! Ωστόσο σήμερα, η Αντίθετη του με τον Χείρωνα στον Κριό, θα φέρει πληγές στην επιφάνεια μέσω της επικοινωνιακής οδού, για τους Παρορμητικούς του 1ου δεκαημέρου!

 

Κριός
Κάθε εμπόδιο για καλό, Κριέ, λέει η ρήση. Κάποια καθυστέρηση μπορεί να φέρνει εκνευρισμό, δίνει όμως και τη δυνατότητα επανεξέτασης των ζητημάτων. Με τον Ερμή που μπαίνει σήμερα στον Ζυγό και σ’ ευνοεί, θ’ αποφύγεις κακοτοπιές που σε πρώτη φάση δεν ήταν ορατές. Η αισιοδοξία που έχεις, Κριέ, σήμερα θα είναι πολύ μεγάλη. Ο ερωτισμός σου θα βρεθεί στα ύψη.

 

Ταύρος
Ένα ταξιδάκι είναι αυτό που χρειάζεσαι, Ταύρε. Η μέρα προσφέρεται για θάλασσα, την οποία μπορείς να απολαύσεις με ευχάριστη συντροφιά. Η όποια ανάπαυλα από την καθημερινότητά σου είναι ευλογία αυτή τη στιγμή. Φρόντισε να περάσεις καλά. Θα κυριαρχεί σήμερα μια γενική ασυνεννοησία το ταίρι σου, Ταύρε μου. Καλό είναι να συζητάς πιο πολύ μαζί του, βοηθώντας το να καταλάβει καλά μερικά πράγματα, ώστε ν’ αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

 

Δίδυμος
Μην αφήνεις για αύριο, Δίδυμε, αυτό που έχεις προγραμματίσει για σήμερα. Οι πολλές αναβολές δημιουργούν συσσώρευση υποχρεώσεων, που μόνο άγχος μπορεί να φέρει. Γι’ αυτό, καλό είναι να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη και ν’ ασχοληθείς ουσιαστικά με τα θέματά σου. Προβλήματα που θα έχεις σε άλλους τομείς, Δίδυμε, θα σε απομακρύνουν λίγο από το σύντροφό σου. Φρόντισε να του δείξεις την αγάπη σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά, για να περάσεις κάποιες στιγμές μαζί του.

 

Καρκίνος
Με τον Ερμή που μπαίνει σήμερα στον Ζυγό και σ’ ευνοεί, Καρκίνε, θα αλλάξει όλο σου το σκεπτικό. Μόνο αν απαλλαγείς από την πίεση της καθημερινότητας, θα μπορέσεις να ασχοληθείς και με άλλα, πιο προσωπικά σου ζητήματα. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς και άφησε στην άκρη τα άλυτα προβλήματα. Ο αισθηματικός σου τομέας, Καρκίνε, δεν πάει άσχημα, αλλά φρόντισε να μη δυσκολέψεις εσύ την κατάσταση, επειδή θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου αρνητικά.

 

Λέων
Η σημερινή μέρα, Λέων, ίσως σε εμπλέξει σε διάφορες καταστάσεις, που μπορεί να σου φέρουν δυσαρέσκεια. Αντιμετώπισε την κατάσταση με ψυχραιμία, υπομονή, σύνεση και ευγένεια. Με αυτά τα όπλα, θα καταφέρεις να ξεμπερδέψεις γρήγορα και σίγουρα. Στα αισθηματικά σου, Λέων, σήμερα μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή απέναντι στο σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την Αφροδίτη στον Σκορπιό να σε ευνοεί, θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

 

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, θα βρεθείς μπροστά σε αλλόφρονες καταστάσεις, οι οποίες θα σε ξαφνιάσουν και θα αισθανθείς αδύναμος να τις αντιμετωπίσεις. Πρόσεξε να μην παρεκτραπείς, διαφορετικά θα εκτεθείς και θα το μετανιώσεις. Σε αυτές τις περιπτώσεις η σιωπή είναι χρυσός. Πρέπει σήμερα να είσαι πολύ προσεκτικός σε αυτά που λες, Παρθένε, αλλά και στο πως κινείσαι απέναντι στο σύντροφό σου. Ίσως υπάρξουν διαμάχες μαζί του, οπότε φρόντισε να μη φτάσεις τις καταστάσεις στα άκρα.

 

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο σου και σ’ ευνοεί, οπότε ένα ρίσκο που θέλεις να πάρεις για κάποιο νέο ξεκίνημα, βρίσκει τη μέρα που εσύ πρέπει να το τολμήσεις. Καιρός ν’ αποτινάξεις τις αλυσίδες και να προσπαθήσεις νέα ανοίγματα. Ξεκινάει για σένα μια ευνοϊκή περίοδος με πολλές ευκαιρίες. Θα νιώσεις σήμερα προβληματισμό από τη συμπεριφορά του συντρόφου σου, Ζυγέ μου. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις οποιαδήποτε απορία έχεις.

 

Σκορπιός
Προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις, Σκορπιέ, και να μιλάς περισσότερο με το σύντροφο σου. Έλα πιο κοντά του και πες ανοιχτά αυτά που θέλεις να σου προσφέρει. Να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου και σου χαρίζει μια πιο ζεστή κι… αγαπησιάρικη αύρα. Χρησιμοποίησέ τη, για να βρεις το ταίρι που ψάχνεις εδώ και καιρό.

 

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, σε κάποια μετακίνησή σου θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, η οποία θα σου ανοίξει μια πόρτα, που χτυπάς εδώ και πολύ καιρό και δε σου ανοίγει. Φρόντισε να φερθείς έξυπνα και με ευγένεια. Τέτοιες ευκαιρίες δεν έρχονται κάθε μέρα και προπαντός δε χάνονται! Η μέρα αυτή, Τοξότη, είναι κατάλληλη για έρωτες που θα έχουν διάρκεια στον χρόνο. Σκέψου τι έχεις ή τι επιθυμείς και κινήσου ανάλογα.

 

Αιγόκερως
Οι άλλοι ακούν από σένα, Αιγόκερε, πάντα αυτό που θέλουν ή αυτό που πιστεύουν, γεγονός που σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή. Με τον Ερμή, που μπαίνει σήμερα στο Ζυγό, η επικοινωνία σου θα είναι στα ύψη. Η ουσία όμως δεν είναι ευαρεστείς μόνο τους άλλους, αλλά και να τους βοηθάς λέγοντας την αλήθεια, η οποία, όσο κι αν πονάει, λυτρώνει. Μπορείς σήμερα, Αιγόκερε, να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις πάνω σε καταστάσεις που σε κουράζουν και καταπιέζουν. Αν τις αντιμετωπίσεις, θα νιώσεις καλύτερα.

 

Υδροχόος
Ο συντηρητικός τρόπος με τον οποίο τελευταία σκέφτεσαι, Υδροχόε μου, έρχεται σε αντίθεση με τα γεγονότα που βιώνεις, γεγονός που σ’ έχει αποσυντονίσει και σε έχει φέρει σε αδιέξοδο. Αν βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου, δε σημαίνει πως θα χάσεις τη σοβαρότητά σου και θα καταργήσεις τις αξίες σου. Έλα σήμερα πιο κοντά στο σύντροφό σου, Υδροχόε, μίλησέ του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές συνθήκες να καλυτερεύουν. Είναι στο χέρι σου να λύσεις προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι η Αφροδίτη από το Σκορπιό θα βάλει τα δυνατά της, ώστε να βρεις ένα ταίρι, έτσι όπως το θέλεις.

 

Ιχθύς
Ο αποστειρωμένος κόσμος στον οποίο τελευταία επέλεξες να ζεις, Ιχθύ μου, δεν ελλοχεύει κινδύνους, ούτε όμως κρύβει και ξαφνικές χαρές ή ευχάριστα απρόοπτα. Οι μέρες σου κυλάνε «φυσιολογικές» και ήπιες. Σου λείπει όμως το «αλάτι» της ζωής. Σήμερα, είναι μια καλή μέρα για ν’ αποδράσεις από την καθημερινότητα που σε κουράζει. Τα αισθηματικά σου, Ιχθύ, μπορούν να πάνε καλύτερα, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφο σου και προσπαθήσεις να έρθεις σήμερα πιο κοντά του. Συμπαραστάσου του απέναντι σε προβλήματα που ίσως αντιμετωπίζει. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι αυτή την περίοδο, με την Αφροδίτη να είναι στο Σκορπιό, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες.

 

Πηγή