Ερμής Τετράγωνο με Ουρανό κι έρχονται απρόσμενα δυσάρεστα νέα, ξαφνικές δυσκολίες κι αρκετές κόντρες και ξεσπάσματα! Κρατήστε την ψυχραιμία σας Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί κι Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου!

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού σε συμβουλεύει να επιστρατεύσεις ωριμότητα, υπομονή, υπευθυνότητα κι εντιμότητα! Αν είσαι ελεύθερος, θα συμβούν σήμερα κάποια απρόσμενα γεγονότα που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει, τα οποία ενδεχομένως να σε σοκάρουν και να σε εκνευρίσουν. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος, τα πράγματα είναι, μάλλον, λίγο πιο σοβαρά! Έρχονται ρήξεις κι εντάσεις στις σταθερές σχέσεις κι εσύ πρέπει οπωσδήποτε να συγκρατήσεις οξυθυμία και την τάση σου για κόντρα, αφού θα πεις λόγια που θα μετανιώσεις, αλλά δε θα μπορείς να τα πάρεις πίσω!

Ταύρος
Θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία σε όλες σου τις συναναστροφές, επικοινωνίες, επαφές και συναντήσεις, αγαπητέ Ταύρε, με το Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού! Αν είσαι δεσμευμένος, σε διακατέχει μία περίεργη διάθεση για ανεξαρτησία κι επανάσταση! Αυτή η απρόσμενη συμπεριφορά σου προκαλεί εντάσεις και καβγάδες με τον σύντροφο. Πέρα από τον δικό του εκνευρισμό, είσαι κι εσύ επιρρεπής σε λάθος παρορμητικά λόγια κι εκφράσεις, που εύκολα παρεξηγούνται! Αν πάλι είσαι ελεύθερος, η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέες γνωριμίες ή νέα ξεκινήματα, αφού μάλλον θα κάνεις λάθος επιλογές και θα πάρεις εσφαλμένες αποφάσεις!

Δίδυμος
Ίσως έκανες υπερβολική υπομονή και μάζευες πολλά μέσα σου, φίλε Δίδυμε, και τώρα είσαι ηφαίστειο, έτοιμο να εκραγεί! Αν είσαι μπλεγμένος σε μία απαγορευμένη ερωτική ιστορία, τότε είναι πολύ πιθανό σήμερα να κινδυνέψεις από αποκαλύψεις, λόγω παρορμητικών λαθών κι απροσεξίας. Αν θες μία νέα γνωριμία, μην την στηρίζεις στο σεξ, αλλά ψάξε αν όντως αξίζει να προχωρήσει! Αν είσαι σε σχέση, έρχονται ρήξεις και καβγάδες με τον σύντροφο, κυρίως για λόγους ζήλιας ή για οικονομικά προβλήματα!

Καρκίνος
Σήμερα, φίλε Καρκίνε, το Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού πλήττει κυρίως τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν κάποια απρόσμενα γεγονότα που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει, τα οποία θα σε αποσυντονίσουν κι ίσως σε εκνευρίσουν αρκετά, αφού θα ανατρέψουν όλα σου τα δεδομένα. Αν είσαι δεσμευμένος, πες «όχι» σε οξύθυμες καταστάσεις, καβγάδες κι εντάσεις με τον σύντροφο, που ενδεχομένως να οδηγήσουν σε σοβαρές ρήξεις! Πρόσεχε τι ξεστομίζεις κι επιστράτευσε τη λογική!

Λέων
Αρκετές δυσκολίες θα έχει η σημερινή ημέρα, αγαπητό Λιοντάρι, λόγω της όψης Τετραγώνου Ερμή-Ουρανού! Αν είσαι ελεύθερος, πρόσεχε πολύ και μην μπλέκεις αισθηματικά με επαγγελματικά, γιατί πρώτον εκτίθεσαι σε αδιάκριτα βλέμματα και δεύτερον πιθανόν να μην πάρεις την ανταπόκριση που περιμένεις! Αν είσαι δεσμευμένος, βρες λίγο ποιοτικό χρόνο να περάσεις με τον σύντροφο! Τον ενοχλεί η στάση σου, όταν βάζεις όλα τα άλλα προτεραιότητα και όχι αυτόν και τη σχέση σας!

Παρθένος
Με το Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού νιώθεις, φίλε Παρθένε, πως θες να ξεφύγεις από τα κουτάκια σου, τη σοβαροφάνεια και τα «πρέπει»! Σήμερα, θα υπάρξουν σίγουρα κάποιες ξαφνικές ενοχλητικές ή δυσάρεστες εξελίξεις στην ερωτική ζωή, οι οποίες θα σε φέρουν στα όριά σου! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς με τη συμπεριφορά σου τον σύντροφο και μη φέρεσαι εγωκεντρικά, γιατί θα υπάρξουν έντονες ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, απόφυγε φλερτ κι ερωτικές συναναστροφές χωρίς όρια, γιατί πρώτον, δε σου ταιριάζουν και δεύτερον, δε θα φέρουν το αποτέλεσμα που θες και αναμένεις!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού σε επηρεάζει αρκετά και οφείλεις να δείξεις προσοχή! Αν είσαι παντρεμένος ή συζείς, θα πρέπει να αποφύγεις ρήξεις μέσα στο χώρο του σπιτιού, όπως επίσης και να φροντίσεις να μην κουβαλάς τα επαγγελματικά σου προβλήματα μέσα στο χώρο σου! Αν έχεις απλά μία σχέση, μην προκαλείς καβγάδες, για περασμένα ξεχασμένα προβλήματα και αν είσαι ελεύθερος, μείνε σήμερα μακριά από το ερωτικό παρελθόν, γιατί θα πληγωθείς, αλλά και θα θυμώσεις!

Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα, αγαπητέ Σκορπιέ, σε προειδοποιεί να προσέξεις τα λόγια σου και τις επαφές σου! Ο έρωτας θα αντιμετωπίσει κάποια επικοινωνιακά προβλήματα σήμερα, που πολύ πιθανόν να οδηγήσουν σε εντάσεις και παρεξηγήσεις! Αν είσαι ήδη με κάποιον, θα πρέπει να σκέφτεσαι πολύ πριν μιλήσεις και κυρίως πριν θυμώσεις, αφού δε θα πεις αυτό που πρέπει και όλο αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές στα ερωτικά σχέδιά σου κι αυτό θα σε αποσυντονίσει. Μην απογοητεύεσαι, είναι προσωρινό!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, με το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού θα γίνεις λίγο πιο πεισματάρης και αεικίνητος στις απόψεις σου, στις επαφές και τις επικοινωνίες σου. Ο ερωτικός τομέας θα παρουσιάσει κάποια έντονα αλλά προσωρινά προβλήματα σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να προκληθούν κάποιες εντάσεις ή καβγάδες με το ταίρι σου, κυρίως λόγω ζήλιας, καταπίεσης και κτητικότητας, είτε από τη μεριά σου είτε από τη δική του! Αν είσαι ελεύθερος, η υπόθεση με το άτομο που σε ενδιαφέρει δεν κάνει βήματα βελτίωσης σήμερα, ιδίως γιατί εσύ έχεις την τάση να τα θες όλα δικά σου!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα θέλει αυτοσυγκράτηση, υπομονή, λογική και πολλή προσοχή σε επαφές και μετακινήσεις! Αν είσαι ελεύθερος, κάποια μηνύματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις ή ειδήσεις, που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα σε ταράξουν! Πριν απαντήσεις ή δράσεις, σκέψου πολύ κάθε κίνηση και κουβέντα! Αν πάλι είσαι ήδη με κάποιον, κάνε πίσω, έστω σήμερα κι απόφυγε με κάθε τρόπο τσακωμούς, καβγάδες και ρήξεις. Δυστυχώς και θα χάσεις το δίκιο σου και δε θα έρθει το αποτέλεσμα που θες!

Υδροχόος
Σήμερα δεν είναι η ιδανική ημέρα να ανοίγεσαι και να εμπιστεύεσαι τυφλά, ούτε τους άλλους αλλά ούτε και την ίδια σου τη διαίσθηση, αγαπητέ Υδροχόε! Στα ερωτικά σου, επίσης κινδυνεύεις από αποκαλύψεις! Κρυφές σχέσεις, μυστικά μηνύματα, παρασκηνιακές ενέργειες, κρυμμένοι σκοποί και στόχοι, τώρα βγαίνουν στη φόρα και γκρεμίζουν κάποια όνειρα που είχες για την αισθηματική σου ζωή, και αυτό σε απογοητεύει. Για το λόγο αυτό, προστάτεψε ό,τι θέλεις να παραμείνει κρυφό, γιατί θα εκτεθείς και δικαιολογία δε θα υπάρχει!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα προκαλείς και σ’αρέσει, αλλά βάλε όρια πριν να είναι πολύ αργά! Το Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού σε κάνει να λες περισσότερα από όσο πρέπει, να έχεις υπερβολικά νεύρα και να σοκάρεις τους συνομιλητές σου! Για σένα που είσαι ελεύθερος, υπάρχει ένα άτομο μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που, ενδεχομένως, έχει κινήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον τελευταία! Ωστόσο, σήμερα, δεν είναι η ιδανική ημέρα να πάρεις πρωτοβουλίες, ιδίως επικοινωνιακές, όπως επίσης και για να βγάλεις συμπεράσματα που το αφορούν. Αν είσαι ελεύθερος, η σωστή συμβουλή είναι «κάτσε στα αβγά σου»! Βλέπεις, σήμερα ίσως σε πιάσει τάση ελευθερίας και ανεξαρτησίας, η οποία θα βάλει σε κίνδυνο τη σχέση σου!

Πηγή