Ο Ήλιος κάνει σήμερα την είσοδό του στο ζώδιο του Σκορπιού και οι μέρες του φθινοπώρου γεμίζουν με πάθος, δυναμισμό και μαχητικότητα! Σε αυτή την εποχή του έτους στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στον ψυχισμό μας, στο τι έχουμε καταφέρει με τις δυνάμεις μας και μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε! Είναι η κατάλληλη στιγμή για έναν απολογισμό καθώς και για ανασύνταξη δυνάμεων…

 

Κριός

Στα αισθηματικά σου, απόφυγε συζητήσεις με το ταίρι σου που θα σας φέρουν σε αντιθέσεις. Φρόντισε να εκφράσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου, ώστε να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου.

 

Ταύρος

Η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θελήσεις να περάσεις πολλές ώρες μαζί με το ταίρι σου. Έφτασε ο καιρός που θα λύσεις πολλά θέματα στον αισθηματικό σου τομέα και η πορεία της σχέσης σου θα είναι ξεκάθαρη.

 

Δίδυμος

Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα. Για να δώσεις έναν καλύτερο τόνο στη σχέση σου, προσπάθησε να μιλήσεις στο ταίρι σου και να εξωτερικευτείς. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της, ώστε να βρεις αυτό που έψαχνες τόσον καιρό.

 

Καρκίνος

Πάψε να κατηγορείς τους άλλους και ψάξε να βρεις μέσα σου ποιοι φόβοι σε οδηγούν σε λανθασμένες κινήσεις, ώστε να διορθώσεις τα πράγματα. Αισθηματικά, θα πολύ καλά με το ταίρι σου, αν εξαιρέσουμε κάποιες στιγμές που μπορεί να γίνεις πιεστικός.

 

Λέων

Αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία θα βοηθήσουν να επεξεργαστείς καλύτερα όλα τα απαραίτητα. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, απόφυγε να κουράσεις τον σύντροφό σου και μην πεις λόγια που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν.

 

Παρθένος

Στον αισθηματικό τομέα, προβλέπονται κάποια προβλήματα με τον σύντροφό σου, λόγω της δικής σου συμπεριφοράς. Καλό θα είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη σχέση σου και να μην αναλώνεσαι σε άλλα θέματα χωρίς ουσία.

 

Ζυγός

Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και παίξε όπως απαιτείται προκειμένου να λυθούν τα ζητήματα το συντομότερο. Αισθηματικά, θα έχεις πολλές απαιτήσεις από τον σύντροφό σου και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν και πολλές παρεξηγήσεις.

 

Σκορπιός

Στα αισθηματικά σου, φρόντισε ό,τι θέλεις να πεις στο ταίρι σου να το πεις με ηρεμία και σε πολύ χαμηλούς τόνους, ώστε να αποφύγεις τις φασαρίες. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ήρθε το διάστημα που θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

Τοξότης

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, τον συναισθηματισμό τον έχεις, αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται. Μην αφήνεις λοιπόν να διαιωνίζονται καταστάσεις στη σχέση σου που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου.

 

Αιγόκερως

Για άλλη μία φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό και την καλή συμπεριφορά σου. Απόφυγε συζητήσεις που μπορούν να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν αυτό το ωραίο κλίμα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι και δεν αντέχεις άλλο πια τη μοναξιά, να είσαι βέβαιος ότι έφτασε ο καιρός (σε ευνοεί, αισθηματικά, ο Άρης που είναι στο ζώδιο σου) που θα βρεις το ταίρι που ήθελες.

 

Υδροχόος

Μην σκέφτεσαι καταστάσεις στα αισθηματικά σου που μπορεί να σε είχαν στενοχωρήσει στο παρελθόν. Βάλε καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά.

 

Ιχθύς

Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα, αν μιλήσεις με το ταίρι σου για το πώς βλέπεις μερικές καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, το πιθανότερο είναι τώρα που η Αφροδίτη στον Τοξότη σε ευνοεί, αισθηματικά, να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

 

Πηγή