paul1208

Μεγάλη Τρίτη σήμερα, και Φωτιά κι Αέρας του 1ου δεκαημέρου με τη Σύνοδο Ήλιου-Ουρανού δεν μπορείτε παρά να χαμογελάτε! Σήμερα οι χαρές θα είναι ξαφνικές κι ανέλπιστες σε όλους τους τομείς της ζωής σας!

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Σύνοδος Ήλιου-Ουρανού, θα σου δώσει ανέλπιστες ευκαιρίες να βελτιώσεις τις συνθήκες που επικρατούν στη ζωή σου. Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μία αναπάντεχη ερωτική εξομολόγηση! Ένα άτομο το οποίο δεν είχες προσέξει, εκδηλώνει τα κρυμμένα μέχρι τώρα συναισθήματά του για σένα και σου αλλάζει όλα σου τα δεδομένα! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου με τον σύντροφο χαρακτηρίζεται από σταθερότητα και σιγουριά, αφού θα σου δείξει με κάθε τρόπο την αφοσίωσή του σε σένα!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η Σύνοδος Ήλιου-Ουρανό, που σχηματίζεται σήμερα στο δικό σου Ζώδιο, ενεργοποιεί τους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής σου και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα θα σου φέρει νέες, ανέλπιστες, συναρπαστικές και γοητευτικές γνωριμίες! Επιπλέον, θα δεχθείς απρόσμενα μηνύματα και τηλεφωνήματα, όπως επίσης τυχαίες συναντήσεις με το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεσαι! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές ανανέωσης στη σχέση σου με τον σύντροφο, αρκεί να αποφύγεις κόντρες και καβγάδες!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, η Σύνοδος Ήλιου-Ουρανού, που σχηματίζεται σήμερα, θα σου δώσει ανέλπιστα την ευκαιρία να ξεφύγεις για λίγο από τη σκληρή ρουτίνα σου και να αρχίσεις να ηρεμείς. Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από ρομαντικές και τρυφερές στιγμές με τον σύντροφο, θα νιώσεις και πάλι ηρεμία, ανακούφιση και χαρά! Προσοχή μόνο, μην παρασυρθείς σε παράλληλες ερωτικές σχέσεις και επαφές, γιατί πολύ πιθανόν να αποκαλυφθείς τώρα! Αν είσαι ελεύθερος, ένας παλαιός έρωτας επιστρέφει ξαφνικά στη ζωή σου και σε αναστατώνει ευχάριστα!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η Σύνοδος Ήλιου-Ουρανού σου υπόσχεται μια ανέλπιστα εξαιρετική και ευχάριστη ημέρα! Αν είσαι δεσμευμένος, οι εξελίξεις στη σχέση σου θα είναι απόλυτα θετικές και μάλιστα πολύ περισσότερο απ’ όσο περιμένεις! Έρχονται θετικές αλλαγές, ωφέλιμες συζητήσεις με τον σύντροφο και ευχάριστα νέα! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις πολλά ξαφνικά μηνύματα και τηλεφωνήματα, που θα σου αλλάξουν όλα τα δεδομένα και θα σε ξαφνιάσουν ευχάριστα!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η Σύνοδος Ήλιου-Ουρανού που πραγματοποιείται σήμερα σηματοδοτεί εξαιρετικά σημαντικές και απρόσμενες εξελίξεις και αλλαγές. Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να κάνεις υπομονή και να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, αν θες να κερδίσεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό του συντρόφου σου! Μία ουσιαστική πρόταση από εκείνον, αρχικά θα σε σοκάρει, αλλά ύστερα θα σε ενθουσιάσει! Αν είσαι ελεύθερος, φρόντισε να έχεις προσγειωμένη αυτοπεποίθηση, αλλά και σοβαρή γοητεία στις ερωτικές σου επαφές και επικοινωνίες σήμερα!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, η σημερινή Σύνοδος Ήλιου-Ουρανού είναι απόλυτα ωφέλιμη για σένα! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις σήμερα μια νέα απρόσμενη και αδιαμφισβήτητα γοητευτική γνωριμία με ένα άτομο που θα μπορέσεις να σου προσφέρει σταδιακά, ό,τι ακριβώς είχες ονειρευτεί! Ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι εδώ! Αν είσαι δεσμευμένος, ενδέχεται στα ξαφνικά να έχεις μία πρόταση, μια έκπληξη ή μία εξομολόγηση από τον σύντροφό σου, που θα σου δώσει μεγάλη χαρά!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η Σύνοδος Ήλιου-Ουρανού, που πραγματοποιείται σήμερα, θα σε βοηθήσει να αναλύσεις και να κατανοήσεις τις βαθιές σκέψεις σου. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ερωτικές αισθησιακές στιγμές με τον σύντροφό σου, απλά πρέπει να προστατευτείς από καβγάδες και εντάσεις, για λόγους επικράτησης! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα ένας κρυφός σου θαυμαστής θα σου εξομολογηθεί τον έρωτά του! Γενικά, πολλές εκπλήξεις σήμερα, θετικές και αρνητικές, θα σου αλλάξουν όλα τα δεδομένα σου στον ερωτικό τομέα!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, η Σύνοδος Ήλιου-Ουρανού σου ετοιμάζει αρκετές ανατροπές στον τομέα των σχέσεών σου! Αν είσαι ελεύθερος, μία ξαφνική γνωριμία ή ένας κεραυνοβόλος έρωτας, είναι πολύ πιθανά τώρα! Το θέμα είναι πως δεν πρέπει να παρασυρθείς λόγω ενθουσιασμού, διότι όλη αυτή η θετικότητα μπορεί να ανατραπεί από στιγμή σε στιγμή! Αν είσαι δεσμευμένος, να είσαι προετοιμασμένος για αλλαγή συμπεριφοράς του συντρόφου σου, αλλά ταυτόχρονα να παραμείνεις και ψύχραιμος, αποφεύγοντας εντάσεις και νεύρα!

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, η σημερινή Σύνοδος Ήλιου-Ουρανού, θα σου φέρει αρκετές ανατροπές, αλλαγές και ξαφνικά γεγονότα. Αν είσαι ελεύθερος και σε ενδιαφέρει ένα άτομο του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, σήμερα μπορεί ξαφνικά να επικοινωνήσει μαζί σου! Ωστόσο, δεν πρέπει να παρασυρθείς απρόσεκτα και αυθόρμητα, γιατί μπορεί να εκτεθείς σε συναδέλφους και συνεργάτες! Αν είσαι δεσμευμένος, δε θα υπάρξει ελεύθερος χρόνος να περάσετε μαζί με τον σύντροφο σήμερα, λόγω αυξημένων υποχρεώσεων!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η Σύνοδος Ήλιου-Ουρανού είναι μια ιδιαίτερα τυχερή όψη για το ζώδιό σου, κάνοντάς σου την έκπληξη μέσα από επαφές και επικοινωνίες! Αν είσαι δεσμευμένος, οι συζητήσεις σου, και γενικά ο τρόπος που επικοινωνείτε με τον σύντροφο, θα επιφέρουν θετικές αλλαγές στη σχέση σας και θα καταφέρετε μαζί να λύσετε πολλά από τα προβλήματά σας! Αν είσαι ελεύθερος, είναι σίγουρο πως θα σου έρθει ένα ευχάριστο ξαφνικό ερωτικό νέο, μήνυμα ή γνωριμία! Χορταίνεις φλερτ, ερωτική τύχη και ανέλπιστα πολλές κατακτήσεις!

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, αρκετή η συναισθηματική αναστάτωση σήμερα, με τη Σύνοδο Ήλιου-Ουρανού! Αν είσαι ελεύθερος, μία συγκυρία ή μία σύμπτωση επιστρέφει στη ζωή σου έναν παλαιό έρωτα! Μην παρασύρεσαι από το πάθος σου και τον ενθουσιασμό σου σε ένα άτομο που σε έχει πληγώσει τόσες φορές! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να προστατέψεις τη σχέση σου από συναισθηματικά ξεσπάσματα, γκρίνια και παράλογα παράπονα, που ενδεχομένως να φέρουν ρήξεις!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, η Σύνοδος Ήλιου-Ουρανού, που διαμορφώνεται σήμερα, είναι αρκετά θετική για σένα, αρκεί να την εκμεταλλευτείς σωστά! Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεται ένα πολύ καλό νέο, που θα ωφελήσει τη σχέση σου με τον σύντροφο και σίγουρα θα την ανανεώσει! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες, φλερτ, εξομολογήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, ειδήσεις και πάμπολλες προτάσεις! Γοητεύεις και σαγηνεύεις τους πάντες, με τα εκφραστικά σου μέσα!

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!