Η Σελήνη σήμερα Σάββατο είναι στους Διδύμους και φέρνει απογοητεύσεις και ψευδαισθήσεις, λόγω του Τετραγώνου της με τον Ποσειδώνα. Αυτοί που θα πρέπει να προσέχουν κυρίως, είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

 

Κριός

Η επικοινωνία με το ταίρι σου, Κριέ, σήμερα θα είναι πολύ καλή. Μπορείς να περάσεις όμορφα, αφού ο ερωτισμός σου θα βρίσκεται στα ύψη. Το ουράνιο τόξο φαίνεται να ξεπροβάλλει σήμερα για σένα και απολαμβάνεις στιγμές γεμάτες χρώματα. Η θετική σου αύρα διαχέεται και στους γύρω σου, οι οποίοι αισθάνονται ηρεμία και γαλήνη μαζί σου. Η μέρα θα σου δώσει ενέργεια για ν’ ασχοληθείς με τις κοινωνικές σου δραστηριότητες, βάζοντας παράλληλα και στόχους που θα πραγματοποιηθούν στο μέλλον.

 

Ταύρος

Η σχέση σου, Ταύρε, σήμερα θα κινηθεί σε καλά επίπεδα. Απόφυγε μόνο να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με το ταίρι σου για τρίτα άτομα. Περιμένεις απαντήσεις για πάρα πολλές υποθέσεις που σε απασχολούν, άλλα ακόμη καθυστερούν. Σε βεβαιώνω, ότι αυτά θ’ αποδειχθούν προσωρινά και συμβαίνουν επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος, οπότε φέρνει τέτοιες καταστάσεις. Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη της και τελικά θα σε οδηγήσει στην επιτυχία που περιμένεις.

 

Δίδυμοι

Απόφυγε σήμερα, Δίδυμε, να αναλωθείς σε άλλες υποχρεώσεις και να μη δώσεις την απαραίτητη βαρύτητα στη σχέση σου. Χειρίζεσαι επιτυχώς κάποιες καταστάσεις, ενώ οι άλλοι ίσως δεν μπορούν να αντιληφθούν τις ιδέες σου και τη μεγάλη οξυδέρκειά σου, που σε κάνει να ξεπερνάς όλες τις δύσκολες συνθήκες. Σήμερα, θα αναλάβεις υποχρεώσεις που πρέπει γρήγορα να διεκπεραιωθούν κι αυτό σε αγχώνει πολύ.

 

Καρκίνος

Φρόντισε σήμερα, Καρκίνε, να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, περνώντας τη μέρα ρομαντικά κι ερωτικά, ώστε ν’ αποφορτιστείς από το άγχος που έχεις. Το οικογενειακό σου περιβάλλον το αντιλαμβάνεται και προβληματίζεται. Καλό είναι ν’ ανοίξεις την καρδιά σου και να μιλήσεις στα δικά σου άτομα, ώστε να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα, αλλά κι εκείνα με τη σειρά τους να ησυχάσουν για όλα αυτά που σε προβληματίζουν.

 

Λέων

Στη σχέση σου, Λέων, μπορείς να τα πας πολύ καλά, αν εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου κι αφήσεις στην άκρη κάποιους εγωισμούς. Απέραντη και διάχυτη θα είναι η νοσταλγία σου σήμερα για καταστάσεις που έζησες με φιλικά σου άτομα. Οι όμορφες στιγμές, αλλά κι οι ατελείωτες συζητήσεις, σου ξυπνούν τη διάθεση να τις ξαναγευτείς. Η πειθώ κι η γλυκύτητά σου θα παρασύρουν και τους άλλους γύρω σου.

 

Παρθένος

Σήμερα, Παρθένε, φρόντισε να προσέχεις τη συμπεριφορά σου, επειδή κάποιες κινήσεις σου θα εκνευρίσουν το ταίρι σου. Αυτό που θέλεις άμεσα, είναι να τελειώνεις υποθέσεις και καταστάσεις που μέχρι τώρα σε πιέζουν ψυχικά. Σου τονίζω όμως, ότι ο Ερμής παραμένει ανάδρομος και κάποιες καθυστερήσεις είναι αναμενόμενες. Φρόντισε να μην πιέζεσαι ψυχικά, να ηρεμήσεις και να περιμένεις λίγο το χρόνο.

 

Ζυγός

Θα περάσεις αρκετά καλά με το ταίρι σου, Ζυγέ. Φρόντισε μόνο ν’ αποφύγεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σας. Η δυναμικότητα σου σήμερα θα είναι στα ύψη της. Δεν ανέχεσαι πλέον να μένεις σε στάσιμες καταστάσεις κι αναλαμβάνεις δράση, ασχέτως του αποτελέσματος. Οι αλλαγές που θέλεις να κάνεις, σε προβληματίζουν λίγο, αλλά δε φοβάσαι να πάρεις το ρίσκο.

 

Σκορπιός

Φρόντισε σήμερα, Σκορπιέ, να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, βοηθώντας το ταίρι σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου, για να περάσετε όμορφα τη μέρα σας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, προσπάθησε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, ώστε να κάνεις την τέλεια σχέση. Μπορείς να εμπιστευτείς ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος, που θέλει να σου δώσει τη βοήθειά του. Οι καταστάσεις θα σε οδηγήσουν στη σωστή απόφαση, για να γευτείς τελικά την επιτυχία.

 

Τοξότης

Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, Τοξότη, και να κάνεις συζητήσεις μαζί του, που θα σε ηρεμήσουν ψυχικά. Οι συνθήκες που βιώνεις δεν είναι οι καλύτερες, αλλά προσπαθείς με κάθε τρόπο και μέσο να λύσεις τις υποθέσεις που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν. Αυτό σου δημιουργεί μία εσωτερική ένταση, την οποία δεν ξέρεις πού να διοχετεύσεις.

 

Αιγόκερως

Σήμερα, Αιγόκερε, μπορείς να κάνεις με το ταίρι σου ένα πλήρες πρόγραμμα και να περάσετε τη μέρα χαλαρά και ρομαντικά, ώστε να νιώσετε πολύ όμορφα. Θα κερδίσεις πράγματα, τα οποία στο παρελθόν ίσως να θεωρούσες ανέφικτα. Έχεις όμως δείξει ανοχή σε πάρα πολλές καταστάσεις κι αυτό εσωτερικά σε εκνευρίζει. Προσπάθησε να αλλάξεις μερικές συνθήκες ώστε να νιώσεις καλύτερα εσύ αλλά κι ο περίγυρός σου.

 

Υδροχόος

Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, Υδροχόε, αλλά σε σένα πάλι κάτι λείπει. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να μην καταπιέζεσαι ψυχικά. Αν δεν έχεις ταίρι, η παρούσα περίοδος θα φέρει έντονες καταστάσεις, που θα έχουν πολύ καλή εξέλιξη. Στις ευχάριστες στιγμές της ημέρας, θα μιλάς σε δικά σου πρόσωπα και θα κάνεις πράγματα που θα ηρεμήσουν το μυαλό σου από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

 

Ιχθύες

Για να τα πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, Ιχθύ, φρόντισε να διώξεις και την παραμικρή αμφιβολία, που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι τώρα που ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου, ο ερωτισμός σου θα είναι αυξημένος και σίγουρα θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις. Έχεις πάρα πολλές ιδέες και όνειρα, τα οποία βρίσκονται μέσα στο μυαλό σου και ψάχνουν να βρουν διέξοδο, για να τα πραγματοποιήσεις.

 

Πηγή