Αποφασιστικά και σταθερά, η σημερινή μέρα θέτει τις βάσεις για ουσιαστικές αλλαγές και φέρνει μία τάξη στη ζωή μας. Το θέμα είναι να επικεντρωθούμε στους στόχους μας με πείσμα κι αφοσίωση κι η μέρα ευνοεί την πραγματοποίησή τους.

 

 Κριός

Από τη μία πλευρά θα νιώθετε την επιθυμία να κάνετε κάτι ιδιαίτερα δημιουργικό και από την άλλη θα πρέπει να ξεπεράσετε τα εμπόδια της καθημερινής πραγματικότητας σήμερα. Ασταμάτητες εσωτερικές συγκρούσεις με δυσάρεστα αποτελέσματα για τον αισθηματικό σας κόσμο, αλλά και τους ανθρώπους που πραγματικά σας εκτιμούν. Ίσως να πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τη συμπεριφορά σας στο χώρο της ενασχόλησης ή ακόμα και στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Σε μεμονωμένες περιπτώσεις ο κίνδυνος για μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία στη ζωή κάποιου είναι πολύ μεγάλος.

 

Ταύρος

Σήμερα η μέρα σας ευνοεί, για να αναπτύξετε νέες ιδέες, να τις επεξεργαστείτε μα ως εκεί και όχι για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή δεσμεύσεις. Έλλειψη πνευματικής διαύγειας. Αποτυχίες στα σχέδια διαμέσου μιας όχι και τόσο σωστής κρίσης. Εσωτερική σύγχυση  και μπερδέματα. Πιθανότητα εξαπάτησης από  σύντροφο ή συνεργάτη.

 

Δίδυμοι

Άτομα μέσα από το άμεσο περιβάλλον σας τα οποία φαίνεται πως η γνώμη και η βοήθειά τους είναι πολύτιμη, θα πάρουν το μέρος σας σήμερα. Εσείς από την πλευρά σας το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείξετε ότι έχετε τη δυνατότητα να αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις έστω και αν δεν εξελιχθούν ακριβώς όπως είχατε αρχικά υπολογίσει.

 

Καρκίνος

Θέλετε να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα και νέες ιδέες σήμερα. Δε σας έλκουν και τόσο πολύ τα τετριμμένα σχέδια ή οι ξεπερασμένες αντιλήψεις και βρίσκεστε σε μια ημέρα αναζήτησης νέων μεθόδων για να εφαρμόσετε τα πλάνα σας. Η διανοητική ένταση θα είναι μέσα στο πρόγραμμα σήμερα και θα προέρχεται από κάποια σχέση ή συνεργασία σας που θέλετε να μεταβάλετε οριστικά.

 

Λέων

Είναι καλό να είστε σήμερα αυστηροί με τον εαυτό σας, όμως προσπαθήστε να αποφύγετε να είστε σκληροί και απερίσκεπτοι σ’ ό,τι αφορά τους άλλους. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να καταστρέψετε τα παλιά «καλούπια» και να φτιάξετε καινούργια. Είναι πιθανόν να σύρετε στην επιφάνεια μπερδέματα, φόβους και άγχη απ’ την παιδική σας ηλικία, τα οποία είχαν υποσυνείδητα επηρεάσει τη ζωή σας. Μπορεί επίσης να δείτε πιο καθαρά τις προσωπικές φιλοδοξίες, τους εγωισμούς και την ανειλικρίνεια που τυλίγουν τους σκοπούς, τις διαθέσεις και τις συμπεριφορές του περίγυρού σας. Βρίσκεστε σε ανανεωτικό πνεύμα και σήμερα είναι η στιγμή να δράσετε γρήγορα και δυναμικά ώστε να κάνετε αλλαγές, οι οποίες θα διώξουν τα παλιά δεδομένα και θα φέρουν νέα.

 

 Παρθένος

Μπορεί να νιώσετε πως είναι η ώρα να αλλάξετε τη δουλειά σας, να μετακομίσετε, να συναντήσετε καινούργιους ανθρώπους, να διαλύσετε παλιές σχέσεις. Στην πραγματικότητα είναι πάρα πολύ πιθανό να κάνετε τουλάχιστον κάποια απ’ αυτά τα και κάποια άλλα μπορεί να συμβούν ακόμα κι αν εσείς δεν είστε διατεθειμένοι να τα ενεργοποιήσετε. Για παράδειγμα, μπορεί να δεχτείτε μια προσφορά για μια νέα δουλειά, να βρείτε νέο σπίτι, να απολυθείτε από τη δουλειά σας χωρίς ιδιαίτερο λόγο ή ακόμα και να βρεθείτε μάρτυρες σε υποθέσεις που δεν είχατε καμία σχέση μαζί τους.

 

Ζυγός

Ο πολιτικός και κοινωνικός σας ιδεαλισμός είναι ανεπτυγμένος και μπορεί να γίνετε πιο δραστήριοι σε αλτρουιστικές ή ιδεαλιστικά κοινωνικές αναμορφώσεις. Προσέξτε ωστόσο τις πρακτικές σας υποθέσεις. Μπορεί κατά καιρούς, να δυσκολευτείτε να ελέγξετε τον ενθουσιασμό σας σχετικά με προοδευτικές και ασυνήθιστες ιδέες. Στα ερωτικά σας τα πράγματα καταλήγουν αλλιώς απ’ ό,τι τα περιμένατε. Απαραίτητη η ανανέωση, αλλά με το σωστό τρόπο.

 

Σκορπιός

Αυτή επίσης, είναι μια εξαιρετική ημέρα για να δουλέψετε ή να θυμηθείτε τα όνειρά σας. Ζωντανά, δυναμικά όνειρα εμφανίζονται σήμερα και μπορείτε να επωφεληθείτε σημαντικά, με το να θυμάστε και να επεξεργάζεστε αυτά τα όνειρα. Επίσης πολύ ευχάριστο σήμερα, είναι το να ξαναβρίσκετε και να αναπτύσσετε τα μουσικά σας ενδιαφέροντα, να ξεθάψετε παλιά τραγούδια που αγαπάτε, καθώς και το να επισκέπτεστε όμορφα μέρη. Πολύ πιθανό να προκύψει μία νένα γνωριμία, αλλά μη βιαστείτε να ενθουσιαστείτε.

 

Τοξότης

Σήμερα είναι η στιγμή που θα κεντράρετε στην ποιότητα κι όχι την ποσότητα των επαφών σας. Οι συνειδητοποιήσεις αυτές, μπορεί σταδιακά να εκπληρωθούν, δίνοντας στα προσωπικά σας αλλά και στη  δουλειά σας μεγαλύτερο νόημα απ’ αυτό που ήδη έχει. Η φυσική σας υγεία σήμερα, είναι περισσότερο ευαίσθητη απ’ όσο συνήθως. Προσπαθήστε να διατηρήσετε συνήθειες εξάσκησης, αλλά μην το παρακάνετε και να ξεκουράζεστε αρκετά.  Ένα αίσθημα ανικανοποίησης θα σας ακολουθεί.

 

Αιγόκερως

Πολύ πιθανό να βρείτε πως η ζωτικότητα και δραστηριότητά σας σήμερα είναι αισθητά πεσμένη. Με αποτέλεσμα μια συναισθηματική πτώση που ίσως δημιουργήσει ορισμένες τριβές. Βρείτε κάποιο χρόνο σήμερα να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και με την υγεία σας. Απομακρυνθείτε για ένα μικρό διάστημα από τις υποχρεώσεις σας και μη βιάζετε τις καταστάσεις.

 

Υδροχόος

Ίσως να νιώθετε λιγότερο ενθουσιασμένοι και παρακινημένοι απ’ όσο συνήθως, αλλά δεν ξέρετε γιατί αισθάνεστε έτσι. Άτομα-έκπληξη μπαίνουν απ’ το πουθενά στη ζωή σας κι αλλάζουν κατά πολύ τα δεδομένα.

 

Ιχθείς

Μια σημαντική απόφαση σε σχέση με την καριέρα σας θα χρειαστεί να πάρετε σήμερα. Γίνεται ξεκάθαρο για εσάς ότι ορισμένες υποθέσεις οδηγούνται προς το τέλος τους, γι’ αυτόν τον λόγο εκ των πραγμάτων χρειάζεται να βιαστείτε να τις εγκαταλείψετε πριν να είναι αργά. Πολλά πράγματα θα αλλάξουν σήμερα και στις σχέσεις σας με τους άλλους.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.