Νέα Σελήνη σήμερα στον Καρκίνο στο 1ο του δεκαήμερο! Ανοίγει μία περίοδος ευκαιριών, κυρίως για Ζώδια της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρου! Παράλληλα το Τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα αυξάνει τον αισθησιασμό, τον ερωτισμό και την γοητεία των Ζωδίων του Νερού και της Γης του 2ου δεκαημέρου και επιπλέον τους πραγματοποιεί ερωτικές επιθυμίες και τους γεμίζει το πορτοφόλι!

 

Κριός

Σήμερα μίλα με το ταίρι σου για το πώς βλέπεις τη σχέση και την πορεία της. Έτσι πολλά πράγματα θα βελτιωθούν στα αισθηματικά σου. Αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, μην προβληματίζεσαι, γιατί πολύ γρήγορα θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

 

Ταύρος

Στα αισθηματικά σου, το ταίρι σου μπορεί να σου δώσει πάρα πολλά, αρκεί να μπορέσεις να το δεις. Πάψε να έχεις μονίμως κριτική ματιά. Αν δεν έχεις ταίρι, ξαφνικά θα προκύψει μια καινούργια γνωριμία που θα σε ικανοποιήσει αρκετά.

 

Δίδυμος

Αυτή την περίοδο το ταίρι σου αγωνίζεται για να τακτοποιήσει κάποιες δικές του ανάγκες. Φρόντισε να του σταθείς και να το κάνεις να νιώσει καλύτερα ψυχικά. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, αισθηματικά βρίσκεσαι σε περίοδο που θα γίνουν κάποια γεγονότα που θα σου φέρουν τη νέα γνωριμία που περιμένεις.

 

Καρκίνος

Θα έχεις έντονο το αίσθημα της απομόνωσης. Καλό θα είναι να μιλήσεις στο ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Αν δεν έχεις ταίρι, οι συνθήκες στον αισθηματικό τομέα αυτή την περίοδο είναι οι κατάλληλες για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Λέων

Στα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου για προβλήματα της σχέσης σας, γιατί θα καταλήξετε σε εντάσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.

 

Παρθένος

Θα πρέπει, αγαπητέ Παρθένε, να μάθεις να χαίρεσαι την κάθε στιγμή της ζωής σου και να αφήνεις πίσω σου οτιδήποτε σταματά την πορεία σου ή σου χαλάει τη διάθεση. Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου για να περάσετε και οι δύο καλά.

 

Ζυγός

Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του μιλήσεις για όλα αυτά που σε απασχολούν. Αν δεν έχεις ακόμη κάποιο ταίρι στη ζωή σου, ο Άρης σού δίνει τις θετικές του επιρροές στα αισθηματικά σου, για να κάνεις μια νέα γνωριμία.

 

Σκορπιός

Στα αισθηματικά σου, δείξε τις ρομαντικές και τις ερωτικές πλευρές του εαυτού σου. Θα νιώσεις καλύτερα και θα περάσει όμορφα και το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, πολύ σύντομα σε περιμένουν πολλές ευκαιρίες που θα φέρουν και την καινούργια γνωριμία.

 

Τοξότης

Στα αισθηματικά σου, εξωτερίκευσε στο ταίρι σου τα συναισθήματά σου, για να μπορέσεις να ισορροπήσεις το κενό που είχες στη σχέση σου στο παρελθόν. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα λάβει τέλος γιατί θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

 

Αιγόκερως

Έχεις έντονο εκνευρισμό για κάποια πράγματα που γίνονται στη σχέση σου. Όμως με χαμηλούς τόνους, μπορείς να βρεις την καλύτερη λύση. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα να ξέρεις ότι έρχονται τα καλύτερα για σένα στον αισθηματικό το

 

Υδροχόος

Δες τον σύντροφό σου με περισσότερο ρομαντισμό και πες του πράγματα που θα τον κάνουν να νιώσει καλύτερα. Αν δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, αυτή η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή αισθηματικά, για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

 

Ιχθύς

Έχεις πολλές δυνατότητες για να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα σου παρουσιαστεί. Φρόντισε να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις. Αισθηματικά, μπορείς να δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου, αρκεί να το κάνεις να το καταλάβει. Μην έχεις ερωτηματικά.

 

Πηγή