Η σημερινή μέρα κρύβει εκπλήξεις, αποκαλύψεις αλλά και πολύ έντονη δημιουργική διάθεση. Ιδέες πέφτουν στο τραπέζι, χαμόγελα, χειραψίες και υποσχέσεις. Ευχαριστηθείτε την!

Κριός

Κριέ μου όταν τάζεις στους ανθρώπους και παρασύρεσαι από ενθουσιασμούς και λόγια της στιγμής έρχεται κάποια στιγμή το πλήρωμα του χρόνου κι απαιτεί να δώσεις αυτά που υποσχέθηκες. Σήμερα σε στριμώχνουν στη γωνία εκείνοι που περιμένουν από σένα να κάνεις περισσότερα. Θα τηρήσεις τις δεσμεύσεις ή θα το βάλεις στα πόδια; 

Λέξη κλειδί της μέρας: Ευελιξία.

 

Ταύρος

Τι ωραία που θα ήταν όλα αν ξυπνήσουμε μια όμορφη πρωία και δε χρειαζόταν ν’ αποδείξουμε σε κάποιον την αξία μας Ταύρε μου. Όταν οι κόποι μας πάντα θα επιβραβεύονταν κι όταν ένα μαγικό χέρι θα κινούσε για εμάς τα νήματα. Σήμερα όμως δεν είναι μια τέτοια μέρα. Πρέπει να υψώσεις ανάστημα, να διεκδικήσεις και να μην επιτρέψεις ν’ αδικηθείς.

Λέξη κλειδί της μέρας: Τόλμη.

 

Δίδυμοι

Φυσάς και ξεφυσάς σήμερα Δίδυμέ μου και ποιος να σ’ αδικήσει με όλες αυτές τις αλλαγές και τις εντάσεις που κυριαρχούν τις τελευταίες μέρες στη ζωή σου. Τα πράγματα είναι πάντοτε απλά για ένα Δίδυμο όταν έχει ν’ αντιμετωπίσει ζόρικες καταστάσεις. Βαθιά ανάσα, ηρεμία, διπλωματία και ό,τι σου πει η αέρινη καρδιά σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Παρόρμηση.

 

Καρκίνος

Σήμερα ζητάνε από σένα μια γλυκιά κουβέντα, λίγη προσοχή, ένα χαμόγελο ή ένα φιλί. Έχεις πήξει και δεν έχεις κι άδικο με τον αγώνα δρόμου στον οποίο καλείσαι να τα βγάλεις πέρα, αλλά οι σπουδαίοι άλλοι της ζωής σου αισθάνονται παραμελημένοι – και δεν έχουν ούτε εκείνοι άδικο. 

Λέξη κλειδί της μέρας: Τρυφερότητα.

 

Λέων

Λιοντάρι μου μη βρυχάσαι άνευ λόγου ή από συνήθεια. Μη βλέπεις εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν, μη σεναριολογείς και μην τρελαίνεσαι. Αν νιώθεις ανταγωνισμό, προσωπικό ή επαγγελματικό, σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να δείξεις πόσα αξίζεις με τη γνωστή πειθώ κι ετοιμολογία σου. Οι πλεκτάνες άλλωστε δεν είναι του στιλ σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αυτοπεποίθηση.

 

Παρθένος

Προκαλέις Παρθένε μου και θα το φας το κεφαλάκι σου. Αλλού είναι το σώμα, αλλού το μυαλό κι αλλού η καρδιά. Τα ερωτικά μπερδέματα δεν μπορούν να λειτουργήσουν όταν στη μέση μπαίνει το συναίσθημα κι οι πόρτες που δεν κλείσαμε στο παρελθόν έρχεται η στιγμή που φέρνουν εμπόδια στο παρόν και το μέλλον. Προστάτευσε τη σχέση σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Σύνεση.

 

Ζυγός

Εκείνος ο μικρός κόμπος που σου ‘ρχεται στο λαιμό και δε σ’ αφήνει να ηρεμήσεις, εκείνος ο απλήρωτος λογαριασμός, η κουβέντα που έπρεπε να κάνεις και δεν έκανες, ο φίλος που περιμένει να πιείτε ένα καφέ, το τηλεφώνημα που χρωστάς. Εκκρεμότητες Ζυγέ μου. Βάλ’ τις σε σειρά.

Λέξη κλειδί της μέρας: Πρόγραμμα.

 

Σκορπιός

Όταν ένας Σκορπιός αποφασίσει να τα παίξει όλα για όλα, τότε ουδείς μπορεί να του αντισταθεί. Σήμερα σηκώνεις τα μανίκια και παλεύεις για όλα όσα είναι σημαντικά για σένα. Δεν ανέχεσαι αρνήσεις, δεν αφήνεις προκλήσεις να πέσουν κάτω, δεν τα παρατάς και βεβαίως βγαίνεις κερδισμένος.

Λέξη κλειδί της μέρας: Τύχη.

 

Τοξότης

Ξύπνησες ευδιάθετος, ανεβασμένος και κυρίως με δημιουργικές κι έξυπνες ιδέες. Ευκαιρίες για πρόοδο στις δουλειές και για ευχάριστες στιγμές στο φιλικό και το ερωτικό κομμάτι της ζωής σου. Η μέρα Τοξότη μου ευνοεί πάσης φύσεως συζητήσεις, φλερτ κι όμορφες στιγμές, είτε είσαι single, είτε όχι. Εκμεταλλεύσου την.

Λέξη κλειδί της μέρας: Εύνοια.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερέ μου σήμερα πρέπει να μείνεις μακριά από πάσης φύσεως έριδες γιατί δεν αποκλείεται καθόλου να βρεθείς μπλεγμένος – κι απολογούμενος – σε καταστάσεις για τις οποίες δε φέρεις ουδεμία ευθύνη. Σφύρα αδιάφορα σε όσους σε προκαλούν να πάρεις θέση σε θέματα που δε σε αφορούν άμεσα και κοίτα τη δουλειά σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Διπλωματία.

 

Υδροχόος

Προετοιμάσου γι’ αποκαλύψεις και σε θέλω και ψύχραιμο στην όλη φάση. Σήμερα βγαίνουν στη φόρα μυστικά -άλλων ευτυχώς, όχι δικά σου- και θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις με νηφαλιότητα και καθαρό μυαλό. Μη βιαστείς για εκρήξεις και συμπεράσματα και κυρίως μη δείξεις τ’ αδύνατα σημεία σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Έκπληξη.

 

Ιχθείς

Θες να μπλεχτείς σε συζητήσεις, σε παρέες, σε γνωριμίες, ωραία στέκια και δημιουργικές ιδέες από αυτές που παίρνουν το μυαλουδάκι σου και το αναστατώνουν Ιχθύ μου. Ένας έρωτας -όχι απαραίτητα προς πρόσωπο- ανεβάζει τη διάθεσή σου, σου δίνει λόγο να ξυπνάς με χαμόγελο το πρωί και να ξενυχτάς με μια μόνιμη αισιοδοξία. Χίλια μπράβο σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Δημιουργικότητα.