Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Ημέρα αναστάτωσης και ξεκαθαρίσματος η σημερινή. Ιστορίες του παρελθόντος επιστρέφουν και είναι πια στο χέρι σας ν’ αποφασίσετε αν θα τις αφήσετε να γίνουν παρόν ή αν θα προχωρήσετε μπροστά.

 

Κριός
Αυτή είναι μια ημέρα στη ζωή σας, όπου η σκληρή δουλειά μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε σημαντικά εμπόδια. Έχετε το κίνητρο και την ενέργεια να δουλέψετε σκληρά, αλλά τίποτα απ’αυτά δε βοηθάει ή σας δίνει την ικανότητα να διαλέξετε τον καλύτερο χώρο, για να διοχετεύσετε την ενεργητικότητά σας. Η σκληρή δουλειά δεν εγγυάται και επιτυχία.

 

Ταύρος
Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκαθαρίσετε παλιούς θυμούς, κακίες ή αισθήματα που πληγώνουν απ’το παρελθόν. Όσο ελκυστική κι αν φαίνεται μια επιστροφή σε κάτι παλιό και γνώριμο, έχετε κατά νου ότι μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά με το πέρασμα του χχρόνου και ίσως απογοητευτείτε. Μπορεί επίσης να δοκιμάσετε κάποιες αναστατώσεις ή σημαντικές αλλαγές στην οικογενειακή σας ζωή.

Δίδυμοι
Οδηγείστε περισσότερο από τα ένστικτα, παρά από τη λογική κρίση σήμερα. Καταλαμβάνεστε από μια σχεδόν φανατική και αυθόρμητη ανάγκη να κάνετε θεμελιακές αλλαγές στη ζωή σας. Οι αυθόρμητες ανάγκες σας, παίρνουν πολλές μορφές αλλά ιδιαίτερα δυνατή είναι η ανάγκη να απαλλάξετε τον εαυτό σας από τις οριοθετήσεις, περιορισμούς και εμπόδια.

Καρκίνος
Στο οικογενειακό και φιλικό σας περιβάλλον θα κερδίσετε μια βαθύτερη κατανόηση, αυτές τις ημέρες, που θα σας βοηθήσει στο να χειριστείτε καλύτερα τις καταστάσεις που συναντάτε. Επίσης έχετε την ικανότητα να μιλάτε με αυτοπεποίθηση και πειθώ και μπορεί να βρεθείτε να συναγωνίζεστε τους άλλους, σε μια δεδομένη άποψη ή ιδέα. Μπορείτε σήμερα να το κάνετε αυτό, πολύ αποτελεσματικά.

Λέων
Αυτή η ημέρα είναι, γενικότερα, πολύ θετική, γιατί διευρύνει τους ορίζοντές σας και σας φέρνει σ’ επαφή με περισσότερες ευκαιρίες και επιλογές. Είστε πολύ λιγότερο δεσμευμένοι και περιορισμένοι και νιώθετε αισιοδοξία και θετικότητα για όλα. Στις επαγγελματικές συναλλαγές, αυτή είναι μια ημέρα κατάλληλη για επέκταση και ανάπτυξη. Η μόνη αρνητική πιθανότητα, είναι η υπερβολικά γρήγορη ανάπτυξη, που είναι ανεξέλεγκτη και οδηγεί σε πολύ σπατάλη και ανεπάρκεια.

Παρθένος
Επανάσταση κι ανεξαρτησία είναι τα θέματα κλειδιά, γι’ αυτή την ημέρα. Κάνετε ξαφνικές αλλαγές στη ζωή σας. Είστε ανυπόμονοι και παράτολμοι κατά καιρούς. Αισθάνεστε σαν να ακολουθούσατε το πλήθος, για πάρα πολύ καιρό και σήμερα αναζητάτε έναν πιο υπεύθυνο, αυθόρμητο και δημιουργικό τρόπο ζωής. Είναι επίσης πιθανόν, να αναμειχθείτε σε κάποια μορφή κοινωνικής δραστηριότητας.

Ζυγός
Ίσως επιθυμείτε να αποσυρθείτε για ένα διάστημα. Έχετε λιγότερο χρόνο για κοινωνικές συναναστροφές καθώς επικεντρώνεστε στις πιο σημαντικές σχέσεις της ζωής σας που απαιτούν προσοχή και τόνωση. Ίσως σήμερα νιώθετε έτοιμοι να κάνετε προσωπικές δεσμεύσεις και να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες στις σχέσεις σας, βασιζόμενοι στην εκτίμηση των πραγματικών σας αναγκών και της ικανότητάς σας να δίνετε.

Σκορπιός
Μπορείτε να φτάσετε σ’ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο ευαισθησίας και διαίσθησης απ’ όσο είναι συνήθως δυνατόν. Αυτή η αυξημένη ευαισθησία οφείλεται στον τρόπο ζωής σας και είναι πολύ εμφανής όταν κάνετε κάτι που τραβάει την φαντασία σας, όπως κάποια δημιουργική δραστηριότητα.

Τοξότης
Έρχεστε σε επαφή περισσότερο με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας και ερευνάτε νέες μόδες, καλλιτεχνικές τάσεις, φαγητά και καλλιτεχνικά είδη. Τα ταξίδια αυτή την ημέρα είναι πολύ πιθανά. Κάτι νέο κι ένδιαφέρον εμφανίζεται στον ορίζοντα, αλλά εσείς είστε αρκετά διστακτικοί και δεν αφήνεστε, κάτι που ίσως μετανιώσετε στην πορεία.

Αιγόκερως
Φοβερή ψυχολογική κι εσωτερική ανάπτυξη συμβαίνει σήμερα. Αν και αυτές οι αλλαγές δε θα έχουν σοβαρά αποτελέσματα στην εξωτερική σας κατάσταση, είναι πολύ σημαντικές και ωφέλιμες. Σήμερα είστε ικανοί να διακρίνετε παράγοντες στην αρχή της ζωής σας με τους γονείς σας, οι οποίοι έχουν διαμορφώσει την σημερινή σας προσωπικότητα.

Υδροχόος
Eνώ ήσασταν παθητικοί και όχι προκλητικοί σχετικά με ζητήματα επαγγελματικά, οικονομικά και θέματα υλικής ασφάλειας, θα ξεκινήσετε να είστε περισσότερο ενεργητικοί, με θετική συμπεριφορά απέναντι σ’αυτούς τους τομείς της ζωής σας. Αυξημένες φιλοδοξίες και προσπάθειες είναι πολύ πιθανά, αλλά διαφωνίες όσον αφορά τα αισθηματικά σας θα είναι συχνότερες σήμερα απ’ότι συνήθως.

Ιχθείς
Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, οι στενές σας σχέσεις, είτε θα ανανεωθούν και θα ξεκαθαρίσουν πολλές παλιές παρεξηγήσεις και μπερδέματα, διαφορετικά θα δηλητηριαστούν με άσχημα αισθήματα και πολύπλοκη συναισθηματική αναστάτωση. Η μόνη εγγύηση είναι ότι θα αλλάξουν και εξαρτάται από σας, να κάνετε τις αλλαγές όσο αποδοτικές γίνεται, πράγμα το οποίο δεν είναι και πολύ εύκολο.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.