Η επικοινωνιακή γλυκύτητα και η τρυφερότητα του χθεσινού θετικού Τριγώνου Ερμή-Ποσειδώνα, συνεχίζει και σήμερα, φέρνοντας ευχάριστα νέα και τρυφερές εξομολογήσεις, κυρίως στους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, Σκορπιούς, Ιχθύς και Καρκίνους, του 2ουδεκαημέρου!

 

Κριός

Τα αισθηματικά σου θέλουν μια ανανέωση και πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις τον σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής. Μίλησε μαζί του και δείξε του τις πραγματικές σου προθέσεις, για το πως βλέπεις την σχέση αλλά και εκείνον.

 

Ταύρος

Μπορεί να έρθεις σε επαφή με κάποιο άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον και πρέπει να προσέξεις πολύ τα λόγια του, γιατί θα σου δώσουν λύσεις σε πολλά σου ζητήματα. Θα δώσεις παραπάνω σημασία στην σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου.

 

Δίδυμος

Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις και η συμπεριφορά σου, το τελευταίο διάστημα χαρακτηρίζεται από μεγάλη νευρικότητα. Θα πρέπει σε μερικά θέματα στην σχέση σου να κάνεις υποχωρήσεις για να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις.

 

Καρκίνος

Φρόντισε να περάσεις τις ιδέες σου με διαλλακτικότητα ώστε στο τέλος να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Να και πάλι μέσα στην μέση οι υποχρεώσεις σου και οι καθημερινές ευθύνες που αγχώνεις το ταίρι σου και δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε. Άλλαξε τακτική γιατί θα έχεις αντιθέσεις μαζί του.

 

Λέων

Μην σε ανησυχεί τίποτα και φρόντισε να ηρεμήσεις γιατί θα έρθουν οι λύσεις σε διάφορα ζητήματα από εκεί που δεν το περιμένεις. Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις αυτά που θέλεις.

 

Παρθένος

Σήμερα κάποια γεγονότα από τρίτα πρόσωπα θα σε αποσυντονίσουν αρκετά.  Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα αν έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και δεν έχεις τόσο δογματικές απόψεις. Πέρασε χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στην σχέση σου.

 

Ζυγός

Με τον Άρη που είναι στο ζώδιο σου και σε ευνοεί θα είσαι σε πολύ καλή κατάσταση και θα έχεις και πολύ καλή διάθεσή και μεγάλη αισιοδοξία.  Πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από τον σύντροφό σου. Πες του τι ακριβώς ζητάς για να περάσεις καλύτερα.

 

Σκορπιός

Με λίγο προγραμματισμό μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην υποκύψεις σε κάποια τρίτα πρόσωπα που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να κρατήσεις τον εκνευρισμό σου γιατί η ψυχολογία σου δεν θα είναι και πολύ καλή. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να του πεις για τα θέματα που σε απασχολούν.

 

Τοξότης

Πολλά πράγματα στην σχέση σου θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Ο ερωτισμός σου και ο ρομαντισμός θα βρίσκονται στα ύψη τους. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να ξεμπερδεύεις από υποχρεώσεις που έχεις ώστε να βρεις και χρόνο να ασχοληθείς με τα προσωπικά σου.

 

Αιγόκερως

Ο Άρης που είναι στον Ζυγό σου δίνει πολύ δυναμικότητα. Μπορείς να κάνεις σημαντικές αλλαγές και να αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με περισσότερη ενεργητικότητα. Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου. Πες του για τα προβλήματα που σε απασχολούν, εξωτερικεύσου και θα δεις ότι με τις συμβουλές του συντρόφου σου θα νιώσεις καλύτερα.

 

Υδροχόος

Μπορεί να έχεις πληγωθεί από την συμπεριφορά των άλλων αλλά εσύ ξέρεις πολύ καλά τι σου γίνεται. Στο τέλος θα μπορέσεις να τα καταφέρεις όλα πολύ καλά και θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός σου αλλά και η γοητεία σου θα είναι πολύ μεγάλη.

 

Ιχθύς

Ο Ερμής που είναι στον Σκορπιό σου κάνει πολύ καλύτερη την επικοινωνία σου αλλά σου φέρνει και καινούργιες υποχρεώσεις που πρέπει άμεσα να δώσεις λύσεις Μπορείς στον αισθηματικό τομέα να κάνεις ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Μην πεις υπερβολικά πράγματα γιατί μπορεί να εκνευρίσουν τον σύντροφό σου.

 

Πηγή