Η Σελήνη συνεχίζει να είναι στον Ταύρο, σε μία θετική παραδοσιακά θέση αλλά η επιρροή της έντονης χθεσινής Πανσελήνου συνεχίζει και σήμερα! Ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα αλλά και συναισθηματικά ξεσπάσματα συνεχίζονται για τα Σταθερά Ζώδια!

Κριός
Ημέρα απελευθέρωσης για σένα είναι η σημερινή, Κριέ. Μετά από αρκετό ψάξιμο του βαθύτερου «εγώ» σου, φτάνεις στο σημείο να οδηγηθείς σε ανώτερα επίπεδα συνειδητότητας. Όλη αυτή η επεξεργασία που έκανες με τον εαυτό σου, σε γεμίζει πληρότητα κι αυτή σου η ηρεμία σε οδηγεί στο να πετάξεις πλέον από πάνω σου τα λάθη του παρελθόντος. Φρόντισε σήμερα να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις, που στενοχωρούν εσένα και το ταίρι σου.

Ταύρος
Αισθάνεσαι ότι έχεις ξεπεράσει τα παλιά εμπόδια, Ταύρε, και αυτό σε κάνει να χαίρεσαι με το επίτευγμά σου. Σήμερα, θ’ ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου γενικά ή με την εξωτερική σου εμφάνιση, νιώθοντας ότι πια έχεις κατανοήσει τους κανόνες του παιχνιδιού, κάτι που σου προκαλεί μία μεγάλη σιγουριά για το πώς θα προγραμματίσεις τις κινήσεις σου στο μέλλον. Φρόντισε σήμερα να εκμεταλλευτείς τις ευνοϊκές καταστάσεις που θα παρουσιαστούν στη σχέση σου, για να την κάνεις ακόμη πιο όμορφη.

Δίδυμος
Είσαι τόσο ανέμελος σήμερα, Δίδυμε, που πραγματικά δε δείχνει κάτι να σε σταματά. Η ανεβασμένη πια διάθεσή σου είναι μεταδοτική και καταφέρνεις να επηρεάσεις τους γύρω σου. Πρόσεξε όμως μην απογοητευτείς, επειδή οι δικοί σου άνθρωποι θα προσπαθήσουν κάπως να σου βάλουν φρένο. Η σχέση σου έχει μπει σε καλή περίοδο και θα μπορέσεις να τη βελτιώσεις περισσότερο. Φρόντισε μόνο να δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα απέναντι στο ταίρι σου.

Καρκίνος
Μεγάλη αυτοπεποίθηση, Καρκίνε, διαφαίνεται σήμερα να σε συνεπαίρνει. Η ανάγκη σου ν’ ασχοληθείς περισσότερο με το πνεύμα, σ’ ενθουσιάζει, ενώ έχεις όλα όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις. Πραγματικά, μετά από το ψάξιμο μέσα σου, εκτός από την ψυχική σου ηρεμία, θα βρεις και λύσεις σε ερωτήματα που σε βασάνιζαν το τελευταίο καιρό. Σήμερα θα σου δοθούν ευκαιρίες για να λύσεις παρεξηγήσεις, αλλά και προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν τη σχέση σου.

Λέων
Μία πάλη ανάμεσα στο συναίσθημα και στη λογική, Λέων, θα υπάρχει διάχυτη τη σημερινή ημέρα. Ειδήσεις μέσω τρίτων προσώπων που σε αφορούν, σ’ αιφνιδιάζουν, ενώ προσπαθείς να δικαιολογήσεις όλες αυτές τις πληροφορίες, επειδή δε θέλεις να πιστέψεις ότι πίσω από αυτό υπάρχει δόλος. Θα διαπιστώσεις ότι ευτυχώς έχεις δίκιο και τα πράγματα δεν είναι όπως αρχικά φαίνονται. Μπορείς σήμερα να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο, αφού ο ερωτισμός σου, αλλά κι η καλή διάθεση που θα έχεις, θα βοηθήσουν το κλίμα στη σχέση σου να γίνει πολύ ευχάριστο.

Παρθένος
Έχεις κατακτήσει τη γνώση, Παρθένε, κι αυτό σε ανεβάζει στα μάτια των γύρω σου, ενώ κι οι συμβουλές σου προς τρίτους και οι τρόποι να τους βοηθήσεις, θα είναι στο επίκεντρο της ημέρας σου. Εκτός όμως από αυτό, θα βρεθείς στη θέση να παρέχεις την βοήθειά σου προς αγαπημένα σου πρόσωπα και με υλικά μέσα. Σε όλη την προσπάθεια, θα είσαι αυτός που θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του μιλήσεις για όλα αυτά που σε απασχολούν.

Ζυγός
Η χαρισματική προσωπικότητά σου, Ζυγέ, σε βοηθάει να εξασφαλίζεις την εύνοια των ανθρώπων με τους οποίους συναναστρέφεσαι κι αυτό είναι μεγάλο όφελος για τα σχέδιά σου. Σε κάποια θέματα πάντως που σου φαίνονται πολύ απλά, πρέπει να εμβαθύνεις περισσότερο, επειδή έχουν ορισμένες λεπτομέρειες που απαιτούν την προσοχή σου. Στη σχέση σου βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα.

Σκορπιός
Μετά από τη δική σου κατανόηση της αλήθειας, Σκορπιέ, που φυσικά έγινε με αρκετό ψάξιμο του βαθύτερου «εγώ» σου, θα προσπαθήσεις να δώσεις την καθοδήγησή σου στα άτομα που αγαπάς και να τα πείσεις ότι, αν δεν ψάξουν τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουν, δε θα προχωρήσουν μπροστά. Σήμερα η διάθεσή σου δε θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου κι ασ’ το να προσπαθήσει να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Τοξότης
Η μέρα σου, Τοξότη, σήμερα θα έχει αρκετές μεταβολές, οι σκέψεις θα σε διακατέχουν και εσύ τρέχεις να προλάβεις τις εξελίξεις. Αργότερα, αφήνεις τη μοιρολατρία στην άκρη, δέχεσαι τα γεγονότα και έτσι ξεπερνάς την όποια μικρή δυσκολία σου παρουσιαστεί. Το τέλος της ημέρας θα σε βρει αρκετά πιο δυνατό και αισιόδοξο. Πρόσεξε σήμερα αρκετά τη συμπεριφορά σου επειδή κάτι θα γίνει και θα στενοχωρήσεις το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, σου τονίζω ότι βρίσκεσαι σε πολύ θετική περίοδο, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Αιγόκερως
Με μεγάλη ευκολία, Αιγόκερε, σήμερα θα τιθασεύσεις τα όποια πάθη βγουν στην επιφάνεια. Μιλάω για εγωισμό, θυμό και κυριαρχία απέναντι στο φιλικό σου περιβάλλον. Είναι μία σοφή απόφαση που παίρνεις, αφού θα σε βγάλει από δύσκολες καταστάσεις. Η δυνατότητά σου να ισορροπήσεις την τόση ενέργεια που εκπέμπεις, μόνο σε θετικά αποτελέσματα θα σε οδηγήσει. Σήμερα μπορείς να κάνεις κάποιες κινήσεις, για να γίνει σχέση σου ακόμη καλύτερη, ώστε εσύ και το ταίρι σου να νιώσετε πιο όμορφα.

Υδροχόος
Νιώθεις σήμερα την ανάγκη, Υδροχόε, να βοηθήσεις τους γύρω σου, παρόλο που έχεις μία ψυχική κούραση. Έτσι, λοιπόν, αφήνεις αγόγγυστα πίσω τον εαυτό σου και παραστέκεσαι στα δικά σου άτομα. Κι όμως, όλο αυτό το κάνεις με τη θέλησή σου, επειδή, βλέποντας την ικανοποίηση στα μάτια των άλλων, νιώθεις κι εσύ ιδιαίτερη αγαλλίαση. Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, δεν πρέπει να απογοητεύεσαι, αφού ξεκινάει μια καλύτερη περίοδος, κατά την οποία που θα βρεις αυτό που θέλεις.

Ιχθύς
Έχεις την ανάγκη, Ιχθύ, σήμερα να κλείσεις έναν κύκλο και μάλιστα το κάνεις με ιδιαίτερη ευχαρίστηση. Έχεις πλέον πειστεί, ότι για να βρεις καινούργιες ευκαιρίες, πρέπει να αλλάξεις προορισμό. Συζητάς πολύ μ’ ένα δικό σου άτομο, που έχει τις επιφυλάξεις του για τις επιλογές σου, αλλά με τον ορθολογισμό σου τον πείθεις και θα είναι σύμμαχος στα νέα σου ξεκινήματα. Η σχέση σου αρχίζει να πηγαίνει καλύτερα και σήμερα θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Κάνε τις προτάσεις σου και δε θα χάσεις.

Πηγή