Καλά τα νέα της Κυριακής! Ο Ποσειδώνας, επιτέλους σε ορθή πορεία, ανακουφίζει κάπως Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες από απογοητεύσεις και πληγές, λόγω εξιδανίκευσης, υπερβολικών προσδοκιών κι ουτοπίας!

Κριός
Σήμερα, Κριέ, δεν θα καταφέρει κάποιος να δαμάσει την άγρια, ελεύθερη ψυχή σου και τις καινοτόμες σκέψεις σου. Οι γύρω σου θα σε ακούσουν και θα χαρούν με την ευχάριστη διάθεση που θα έχεις. Φρόντισε πάντως να ξεκουραστείς και να δρομολογήσεις για τις επόμενες ημέρες τις ιδέες που έχεις. Μερικά πράγματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν στη σχέση σου θ’ αλλάξουν και θ’ αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, κατανοείς ότι τα όνειρα δεν ξεθωριάζουν, αν δεν τα εγκαταλείψουν οι άνθρωποι. Κι εσύ όχι μόνο δε θέλεις να τα δεις να σβήνουν, αλλά σκοπεύεις να τα γεμίσεις με καινούργια χρώματα. Η μέρα σου θα είναι πάρα πολύ καλή και θα την περάσεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Καλύτερα σήμερα να αφήσεις τις υποθέσεις που σε απασχολούν και να προσπαθήσεις να χαλαρώσεις. Φρόντισε να δείξεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά, για να περάσεις πολύ όμορφα μαζί του.

Δίδυμος
Σήμερα, Δίδυμε, η μέρα σου θα είναι κοντά στην οικογένειά σου, αφού το τελευταίο καιρό με τις υποχρεώσεις σου την είχες λίγο παραμελήσει. Η θαλπωρή του σπιτιού κι η ηρεμία που θα βιώσεις, θα σε κάνουν να νιώσεις πάρα πολύ καλά. Θα φορτίσεις τις μπαταρίες σου για τις επόμενες ημέρες, που θα είναι γεμάτες επιτυχία. Προσπάθησε σήμερα να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Πέρνα τη μέρα σου χαλαρά και ερωτικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα, με τον Άρη να είναι στους Ιχθύες και με τον ερωτισμό που έχεις, σίγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, δε θα σου είναι καθόλου δύσκολο να προσαρμοστείς σε καινούργιες καταστάσεις. Θα συναναστραφείς στον κοινωνικό σου περίγυρο με άτομα, που θα σου δώσουν ιδιαίτερη χαρά. Άφησε λίγο πίσω τις υποθέσεις της καθημερινότητας κι ασχολήσου με τον εαυτό σου και τη διασκέδασή σου. Σήμερα, θα έχεις ευκαιρίες, που θα σου ανοίξουν καινούργια μονοπάτια. Φρόντισε σήμερα να περάσεις τη μέρα χαλαρά με το ταίρι σου, χωρίς να αναφερθείς σε συζητήσεις, που μπορεί να σε κουράσουν ψυχικά.

Λέων
Σήμερα που είναι Κυριακή, Λέων, άφησε πίσω υποθέσεις της καθημερινότητας κι ασχολήσου με τον εαυτό σου και τα’ αγαπημένα σου άτομα. Αυτό θα σου δώσει ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά. Μπορείς ν’ αφιερώσεις χρόνο στη φύση ή να πας μια εκδρομή με δικά σου πρόσωπα, ώστε να νιώθεις καλύτερα τις επόμενες ημέρες. Τα επαγγελματικά σου έχουν έρθει σε σημείο που να σε ικανοποιούν. Σήμερα, φρόντισε λίγο να ξεφύγεις από το άγχος της εβδομάδας. Στα οικονομικά σου, οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές, οπότε προσπάθησε να παραμείνεις εντός προϋπολογισμού.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, θα περικλείεσαι από ένα δίχτυ φτιαγμένο με φιλικά σου άτομα. Είναι μέρα χαλάρωσης και ξεκούρασης, οπότε φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις για να την περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Άφησε το μυαλό σου ελεύθερο και μη σκέφτεσαι προβλήματα της καθημερινότητας. Οι λύσεις που έπρεπε να είχες βρει, έχουν ήδη δοθεί. Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ξεχαστείς λίγο από το άγχος που έχεις για άλλες υποθέσεις της καθημερινότητάς σου.

Ζυγός
Υπέρτατη η αγωνία σου σήμερα, Ζυγέ, για ένα απρόσμενο ζήτημα που προκύπτει και θα σε βγάλει έξω από τη ρουτίνα σου. Η λύση είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, αλλά και να επισκεφτείς ένα άτομο του οικογενειακού σου κύκλου. Όταν ηρεμήσεις, φρόντισε στη συνέχεια της Κυριακής σου να ξεκουραστείς και να μην ταλαιπωρείς το μυαλό σου με υποθέσεις που δε σε αφορούν. Η σχέση σου δεν πάει άσχημα. Απόφυγε, λοιπόν, σήμερα να αναφερθείς στο ταίρι σου για ζητήματα που μπορεί να μην το αφορούν και να το κουράζουν. Εσύ, που κάνεις ακόμη συντροφιά με τη μοναξιά, να ξέρεις πως η Αφροδίτη στο ζώδιό σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Σκορπιός
Σήμερα που είναι Κυριακή, Σκορπιέ, ξεφεύγεις από τα καθιερωμένα πλαίσια και ψάχνεις καινοτόμες ιδέες, για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Η αναζήτηση που κάνεις, θα βγάλει πολύ καλά αποτελέσματα. Ζήτα τη βοήθεια ενός δικού σου ατόμου για οτιδήποτε μπορεί να σε προβληματίζει. Έχεις πάντως δρομολογήσει τόσο καλά τις υποθέσεις σου, που η επιτυχία θα είναι όλη δική σου. Η σχέση σου δεν πάει άσχημα οπότε φρόντισε να μη δυσκολέψεις τα πράγματα. Μην έχεις παράλογες απαιτήσεις από το ταίρι σου.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, ανακύπτει η ανάγκη ν’ ασχοληθείς με καταστάσεις των οποίων δεν είσαι γνώστης. Θέλεις να δοκιμάσεις τις δυνατότητές σου κι αυτό σε εξιτάρει. Η ικανότητά σου κάνει τους γύρω σου να σε εμπιστεύονται και να έχουν δεδομένη την επιτυχία σου. Όταν τελειώσεις, φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνεις τις προτάσεις σου, που είναι σίγουρο ότι θα το χαροποιήσουν πολύ.

Αιγόκερως
Σήμερα που είναι Κυριακή, Αιγόκερε, φρόντισε ν’ αφήσεις το μυαλό σου μακριά από οποιαδήποτε ευθύνη και προβληματισμό έχεις στην καθημερινότητα. Μίλα με δικά σου άτομα και πέρνα τη μέρα όσο το δυνατόν καλύτερα. Αυτό θα σε ηρεμήσει και θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα για την επόμενη εβδομάδα. Οι ιδέες που έχεις, είναι καταπληκτικές, αλλά χρειάζεται μερικές φορές και λίγο να ηρεμείς. Φρόντισε σήμερα να περάσεις τη μέρα χαλαρά και ήρεμα με το ταίρι σου, χωρίς να κάνετε συζητήσεις που μπορεί να σας καταπιέσουν ψυχικά.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, είναι η κατάλληλη ευκαιρία για ν’ ασχοληθείς με άτομα του φιλικού σου κύκλου, που έχεις τελευταία παραμελήσει. Σου δίνεται η δυνατότητα να είσαι δίπλα τους και να περάσετε πάρα πολύ καλά. Αυτή σου η ενέργεια θα σας φέρει πάλι κοντά, αφού, η αλήθεια είναι, ότι το τελευταίο διάστημα υπήρχε μία απομάκρυνση. Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε καλύτερα, αν προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να εξωτερικευτείς περισσότερο.

Ιχθύς
Σήμερα, Ιχθύ, προσπάθησε ν’ αφήσεις το μυαλό σου ελεύθερο, χωρίς να κάνει σκέψεις για το μέλλον και την καθημερινότητα, την οποία περνάς κι είναι ιδιαίτερα έντονη. Φρόντισε να βρεθείς με άτομα δικά σου, περνώντας την Κυριακή σου όμορφα και ήρεμα. Αυτό θα σε αναζωογονήσει, βοηθώντας σε τις επόμενες μέρες να λειτουργήσεις με περισσότερη ενέργεια και δύναμη, ώστε να πετύχεις στις υποθέσεις σου. Ο Άρης που είναι στο ζώδιό σου θα σου δώσει πολλές ιδέες, ώστε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνεις ακόμη πιο δυνατή τη σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις πως το πλανητικό σκηνικό θ’ ανεβάσει τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου, οπότε κι η γνωριμία που θέλεις να κάνεις, δε θ’ αργήσει να έρθει.

Πηγή