Η χθεσινή θετική επιρροή από το δυναμικό Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή με τον Ανάδρομο Κρόνο, για Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του 3ουδεκαημέρου, συνεχίζεται και σήμερα! Μέσα από επικοινωνίες και επαφές, λύνετε θέματα και εκκρεμότητες του παρελθόντος, μια και καλή!

 

Κριός

Δείξε συνέπεια στις αποφάσεις σου και υποστήριξέ τις με δυναμισμό, για να σε φτάσουν στην επιτυχία το συντομότερο. Με την συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου και σε χαμηλούς τόνους, μπορείς να βάλεις άλλες βάσεις στην σχέση σου.

 

Ταύρος

Οι αλλαγές που έρχονται το ερχόμενο διάστημα σε βγάζουν προσωρινά από το τακτοποιημένο πρόγραμμά σου, αλλά τα άστρα σου δείχνουν γρήγορα το δρόμο της ισορροπίας και της προόδου. Το ταίρι σου έχει πολλές φιλοδοξίες και είναι ανήσυχο πνεύμα. Το ίδιο βέβαια είσαι και εσύ. Φρόντισε να σταθείς δίπλα του και να το υποστηρίξεις στις προσπάθειές του.

 

Δίδυμος

Ξεπέρασε τις ανασφάλειές σου και δώσε στον εαυτό σου τη δυνατότητα να πετύχει. Το αποτέλεσμα σε δικαιώνει και απολαμβάνεις την απαραίτητη ασφάλεια. Τα πράγματα αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα στην σχέση σου, αλλά επιτέλους προσπάθησε και εσύ να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στο ταίρι σου.

 

Καρκίνος

Χαλάρωσε λίγο τους ρυθμούς και φρόντισε να εξασφαλίσεις τον απαραίτητο χρόνο ανάπαυσης, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς. Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και χρειάζεται προσοχή. Μέρα που σου φυλάει πολλές εκπλήξεις. Μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, αρκεί όταν είσαι μαζί του να μην μιλάς για άλλα θέματα.

 

Λέων

Θα σου έρθουν πολλές ευκαιρίες σήμερα, ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σου και να νιώσεις καλύτερα εσύ και το ταίρι σου. Και εσένα που ακόμη δεν υπάρχει τίποτα στην ζωή σου, σε βεβαιώνω ότι πολύ σύντομα θα έρθει αυτό που ψάχνεις.

 

Παρθένος

Τώρα οι εμπειρίες και η γνώση μπορούν να σε οδηγήσουν στο δρόμο που επιθυμείς. Η προσπάθεια που θα χρειαστείς γι αυτό είναι λιγότερη από ότι περιμένεις. Θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα στην σχέση σου από το πουθενά. Προσπάθησε να μιλήσεις με το ταίρι σου χαλαρά και ήρεμα και σε βεβαιώνω ότι όλα θα είναι καλά.

 

Ζυγός

Διατήρησε τις ισορροπίες σου και μην παραμελείς την υγεία, την ξεκούραση και τους δικούς σου, που τώρα χρειάζονται την υποστήριξή σου. Θέλεις να πεις πάρα πολλά πράγματα στο ταίρι σου. Μπορείς να περάσεις καλά χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις.

 

Σκορπιός

Νέες ευκαιρίες φέρνουν ικανοποιήσεις, δώρα και κοινωνική αναγνώριση. Μην μπλοκάρεις με την κακή σου διάθεση τα πράγματα. Σήμερα δες μερικές καταστάσεις στην σχέση σου με αρκετό ρεαλισμό. Μην θυμώνεις με το παραμικρό, γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως δείχνουν

 

Τοξότης

Ένα φιλικό σου άτομο από το παρελθόν σε έχει αδικήσει. Είναι καιρός να το παραδεχτεί και μία λάθος επιλογή του, γίνεται αφορμή να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σήμερα στην σχέση σου από το τίποτα. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις όμορφα, για να αποφύγεις τα προβλήματα.

 

Αιγόκερως

Η ειλικρίνεια και η ευθύτητα, θα είναι ο τρόπος και δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ. Τα πράγματα βελτιώνονται με ευκολία και μπαίνουν στο δρόμο τους. Μην αμελείς βασικά πράγματα μέσα στην σχέση σου λόγω των προβλημάτων που έχεις στην καθημερινότητα. Μπορείς να καταφέρεις πολλά.

 

Υδροχόος

Ανέλαβε τις ευθύνες σου και μην κρύβεσαι πίσω από τους άλλους. Η ζωή σου, σου ανήκει και το ρίσκο θα είναι ολοκληρωτικά δικό σου. Σύντομα η επιτυχία σε δικαιώνει. Σήμερα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να εκφράσεις στο ταίρι σου όλα αυτά που θέλεις να πεις εδώ και αρκετό καιρό.

 

Ιχθύς

Αξιοποίησε την θετική αυτή πρόθεση, για να αποδείξεις την αξία σου σε ένα σημαντικό άτομο και πολλές ακόμα ευκαιρίες θα ακολουθήσουν, που θα σε οδηγήσουν σε επιτυχία. Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στην σχέση σου αρχίζουν και αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες για την καλυτέρευση της σχέσης.

 

 

Πηγή