Δε θέλω να βγούμε σε κάποιο ακριβό εστιατόριο. Ούτε να πάμε σε κάποιο κλαμπ για να κάνουμε απλά εμφάνιση. Άσε τους φίλους, θα μαζευτούμε άλλη φορά όλοι μαζί, για να κάνουμε αστεία και πλάκες. Μην κανονίσεις τίποτα για αυτό το σαββατοκύριακο, διότι μας περιμένει. Το κρεβάτι είναι εκεί και μας περιμένει, εμάς τους δύο. Μόνο εγώ και εσύ να περάσουμε αυτό το σαββατοκύριακο γυμνοί στο κρεβάτι. Ολόκληρο το σαββατοκύριακο μαζί γυμνοί. Ναι δεν είχα κάτι πιο δημιουργικό στο μυαλό μου. Θα σου αρέσει.

Θα μου πεις τι θα κάνουμε ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο στο κρεβάτι γυμνοί; Τι κάνουν, μάτια μου, στο κρεβάτι γυμνοί. Ναι ξέρω, τι σκέφτεσαι. Το σεξ είναι στο πρόγραμμα, δε γινόταν να μην είναι. Είναι κάτι φυσικό, είναι έλξη ανάμεσα στα κορμιά. Αλλά δε θα αρκεστούμε μόνο στο σεξ. Δε θέλω να μας κλέψει το σεξ, ολόκληρο το σαββατοκύριακο. Υπάρχουν πιο ενδιαφέροντα πράγματα. Όχι δε θεωρώ, το σεξ βαρετό, αλλά υπάρχουν κι άλλα πράγματα. Τι πιο ενδιαφέρον υπάρχει; Μην προτρέχεις θα δεις, απλά άσε τη φαντασία σου.

Μη μένεις στα επιφανειακά μόνο. Θα σου πω εγώ πώς θα γεμίσουμε το σαββατοκύριακό μας. Θα παίξουμε παιχνίδια, ό,τι μας κατέβει στο κεφάλι. Όχι, θάρρος ή αλήθεια, θα παίξουμε. Θα με ρωτάς ό,τι θέλεις και θα με βάζεις να κάνω ό,τι πιο τρελό περνάει απ’ το μυαλό σου, το ίδιο κι εγώ. Και θα γελάσουμε με την ψυχή μας. Θα παίξουμε επιτραπέζια. Δεν είναι φανταστικό; Γυμνοί στο κρεβάτι να παίζουμε επιτραπέζια. Και κάθε φόρα που θα θυμώνω, θα με κοροϊδεύεις, σαν τα μικρά παιδιά. Μπορούμε να φάμε. Πεινάς; Κι εγώ. Θα παραγγείλουμε ή να μαγειρέψω; Καλύτερα να παραγγείλουμε και να φάμε εδώ, στο κρεβάτι. Δε θα εμφανιστώ χωρίς ρούχα, στο παιδί που θα μας φέρει φαγητό, αυτό το κορμί το κρατάω μόνο για τα μάτια σου.

Και μετά; θα συζητήσουμε. Ό,τι θέλουμε. Τι καλύτερο απ’ το να συζητάς για πολιτικά θέματα, γυμνός. Μη γελάς. Όχι, δε θα μιλάμε μόνο για πολιτικά, θα μιλήσουμε για πολλά. Θα σχολιάσουμε όποιον θέλουμε, θα αστειευτούμε για όλες εκείνες τις φορές που γίναμε ρεζίλι. Θα μιλήσουμε για εκείνη τη πρώτη φορά, που σε είδα και ήθελα να σε εντυπωσιάσω. Θυμάσαι που έπεσα απ’ την καρέκλα και γελούσα με όλη μου την καρδιά, ήρθες και με ρώτησες αν είχα χτυπήσει και δεν μπορούσα να σου απαντήσω από τα γέλια. Σου αρέσει; Πού να δεις, τι έχω σκεφτεί για μετά.

Μην ντρέπεσαι, δε χωράνε οι ντροπές. Άσε με να ανακαλύψω το σώμα σου, να αγγίξω κάθε του σημείο, να δω τις ατέλειές σου και να τις αγαπήσω. Να δω κάθε λεπτομέρεια του κορμιού σου. Και καθώς θα αναζητώ και θα ψηλαφίζω το σώμα σου, εσύ να αντιστέκεσαι. Αναζήτησέ με. Κάνε το κορμί μου να ανατριχιάσει. Αν δεν ανακαλύψουμε ο ένας το σώμα του άλλου, πώς θα μπορέσουμε να σπάσουμε τον πάγο, τους ενδοιασμούς.

Μην ανησυχείς, δε με νοιάζει η ουλή στο σώμα σου, ούτε αν έχεις κυτταρίτιδα ή περιττά κιλά, ούτε αν έχεις γυμνασμένο κορμί. Αυτά δεν έχουν σημασία. Δεν μπορείς να δεις την ομορφιά που βλέπω εγώ; Την αγνή ομορφιά που υπάρχει σε ένα γυμνό κορμί. Την αθωότητα, την ηρεμία του γυμνού, που μπορεί σε δευτερόλεπτα να αγριέψει. Όχι, δεν υπάρχει τίποτα πρόστυχο, μωρό μου, σε αυτό, τίποτα ανήθικο. Ανήθικα είναι τα γυμνά μυαλά, όχι τα γυμνά κορμιά.

Το ξέρω ότι κι εσύ το σκέφτηκες. Σου είπα πως θα σου αρέσει. Τελικά είναι πιο δημιουργικό απ’ όσο είχες φανταστεί.

Συντάκτης: Σταυρούλα Τζουβάνη
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη