Έντονα κοινωνική η σημερινή ημέρα με επαφές απ’ το παρελθόν, αλλά και νέες γνωριμίες. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Με χαμόγελο κι αυτοπεποίθηση, όλα θα γίνουν!

 

Κριός

Κριέ μου, θετική θα είναι για σένα η σημερινή μέρα αρκεί να μην το παρακάνεις -μιας κι έχεις μια τάση προς την υπερβολή. Συγκεντρώσου στα επαγγελματικά σου κι αφοσιώσου στη σχέση σου κι η μέρα θα κυλήσει ομαλά.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ηρεμία.

 

Ταύρος

Ταύρε μου, ψυχολογικά σε βρίσκει κάπως μπερδεμένο η μέρα. Δεν ξέρεις τι θες κι αν ακόμα το βρεις, δεν ξέρεις αν μπορείς να το κερδίσεις. Ανοίγεις συνεχώς πόρτες με το παρελθόν, αλλά δεν αποφασίζεις να μπεις μέσα και να μείνεις. Ό,τι δε διεκδικήσεις, μην περιμένεις να το αποκτήσεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Παρελθόν.

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, ήρθε η ώρα να μιλήσεις και να εξηγήσεις, αν θες να σε καταλάβουν. Είχες απομακρυνθεί απ’ το φιλικό σου περιβάλλον και περίμενες απ’ τους άλλους να μαντέψουν τι έχεις. Δεν είναι πρόβλημα των άλλων η δυσκολία σου να εκφράζεσαι.

Λέξη κλειδί της μέρας: Επικοινωνία.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου, έχεις ταλαιπωρηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα τόσο στα επαγγελματικά σου που σε πιέζουν όσο και στα προσωπικά με συνεχείς εντάσεις. Λογικό να αισθάνεσαι κουρασμένος. Καιρός να χαθείς για λίγο από όλους κι όλα, για να ξαναβρείς τον εαυτό σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Απομόνωση.

 

Λέων

Λιοντάρι μου, η ενέργειά σου χτυπάει κόκκινο κι εσύ έχεις πέσει με τα μούτρα στη δουλειά. Η αλήθεια είναι πως είσαι κοντά σε μία μεγάλη επιτυχία και μια σπουδαία συμφωνία. Ξέρεις και ξέρω πως προσπαθείς να αποφύγεις τα προσωπικά σου, όμως απ’ τον έρωτα κανείς δεν ξεφεύγει, γι’ αυτό μην το παρακάνεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ισορροπία.

 

Παρθένος

Παρθενάκι, διλήμματα κι αποφάσεις έχει σήμερα το μενού. Αποφεύγεις εδώ και καιρό να καταλήξεις κάπου, όμως ο χρόνος δεν είναι πια σύμμαχός σου. Ξέρω πως δε σ’ αρέσει να συμβιβάζεσαι, όμως δεν μπορούμε πάντα να πετυχαίνουμε ακριβώς αυτό που θέλουμε, βάλε λίγο νερό στο κρασί σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Απόφαση.

 

Ζυγός

Ζυγάκι μου, κάπως περίεργη η μέρα για σένα σήμερα. Απ’ τη μία έχεις λόγους να χαμογελάς και την άλλη γκρινιάζεις και μιζεριάζεις, σύνηθες βέβαια για σένα. Εγώ λέω να εστιάσεις τα θετικά, αρνητικά πάντα θα υπάρχουν. Μην κατσουφιάζεις κι όλα θα πάνε καλά.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αισιοδοξία.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, διαμαρτύρεσαι συνεχώς και γκρινιάζει για τη δουλειά σου, τη σχέση σου, τη ζωή σου. Προφανώς δε γίνεται να σου φταίνε όλα. Κάτσε και βρες πού υπάρχει πρόβλημα κι απομάκρυνέ το από κοντά σου. Πριν φύγουν όλοι οι άλλοι από δίπλα σου που την πληρώνουν χωρίς να φταίνε.

Λέξη κλειδί της μέρας: Τέλος.

 

Τοξότης

Τοξότη μου, μέρα αυτοκριτικής η σημερινή. Αναγνωρίζεις τα λάθη σου και προσπαθείς να κάνεις μια νέα αρχή. Έχεις δίπλα σου τους ανθρώπους στο και τη στήριξή τους κι έτσι θα είναι πιο εύκολο να προχωρήσεις χωρίς να κοιτάς τις κακές συνήθειες του παρελθόντος.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αυτοκριτική.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι, όλοι φοβόμαστε και δειλιάζουμε μπροστά σε καθετί που θέλουμε πολύ, όμως αν δεν ξεπεράσεις τον φόβο σου και δεν κάνεις ένα βήμα μπροστά, πάντα θα το χαζεύεις από μακριά. Κάνε την κίνηση, διεκδίκησε και δε θα χάσεις. Το ίδιο ισχύει και για τα επαγγελματικά σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Θάρρος.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, ο έρωτας σου χτυπάει την πόρτα και σε ξαφνιάζει με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Μία νέα γνωριμία φαίνεται να ήρθε για να αλλάξει τη ζωή σου. Τα επαγγελματικά σου σταθερά κι η σχέση σου με φίλους κι οικογένεια, άψογη. Δεν έχεις κανένα λόγο να μην είσαι χαρούμενος.

Λέξη κλειδί της μέρας: Χαμόγελο.

 

Ιχθύς

Ψάρι μου, εκνευρίζεσαι εύκολα και ξεπερνάς τα όριά σου. Ναι, είσαι κουρασμένο, αλλά αυτό δεν μπορεί να δικαιολογεί τα πάντα. Έλεγξε τον θυμό σου και μην του επιτρέπεις να σε ελέγχει και κυρίως μην ξεσπάς σε λάθος πρόσωπα. Θα μείνεις μόνο και τότε θα είναι αργά.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ψυχραιμία.