Πανσέληνος σήμερα στο Ζώδιο του Κριού κι ο πόλεμος μεταξύ του «εγώ» και του «εμείς» καλά κρατεί. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου, μείνετε μακριά από καβγάδες και συναισθηματικά ξεσπάσματα, όπως και τάσεις κακής διάθεσης.

Κριός
Η Πανσέληνος, Κριέ, που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σου και σ’ ευνοεί, θα φέρει πολλές ευκαιρίες. Η μυστικότητα που το ερχόμενο διάστημα κυριαρχεί, σου δημιουργεί μεγαλύτερη δυναμικότητα. Πολλά εμπόδια που είχες, τώρα θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς σήμερα να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα, αν δεν οχυρώνεστε σε διαφορετικές «όχθες» μέσα στη σχέση σας.

Ταύρος
Η διάθεσή σου για ανταλλαγή απόψεων, Ταύρε, σήμερα ευνοείται και δημιουργεί αφορμή για να παρθούν πρωτοβουλίες από άτομα που δεν περίμενες, με προορισμό τη συνεργασία και την αξιοποίηση της δημιουργικότητάς σου. Οι ευθύνες όμως που διαρκώς αυξάνονται, δημιουργούν κλίμα άγχους. Χαλάρωσε κι ακολούθησε τα πράγματα με τους ρυθμούς που έρχονται. Ο αισθηματικός σου τομέας είναι σήμερα πεδίο κατάλληλο για επιτυχείς ελιγμούς από πλευράς σου, οπότε μπορείς να κινήσεις τις καταστάσεις όπως θέλεις, ώστε να πάει καλύτερα η σχέση σου.

Δίδυμος
Η ανάγκη σου για χαρά κι ικανοποίηση, Δίδυμε, παραμένει σε καλό επίπεδο και όλα δείχνουν βελτίωση στο άμεσο μέλλον. Τα πράγματα, τονίζω, θα είναι πολύ καλύτερα από όσο τα περιμένεις. Η κατάσταση αλλάζει ραγδαία και με πολύ θετικό για σένα τρόπο, οπότε ετοιμάσου να το απολαύσεις. Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε, λοιπόν, τη συμπεριφορά σου, ώστε να μη δημιουργήσεις σήμερα προβλήματα από το μηδέν στη σχέση σου.

Καρκίνος
Δυσκολίες που δεν προέρχονται από σένα, Καρκίνε μου, σ’ αναγκάζουν να στερηθείς πράγματα, αλλά και την επαφή σου με αγαπημένα πρόσωπα. Τα όρια είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα, με αποτέλεσμα να υπάρξει κίνδυνος σοβαρών ρήξεων. Δείξε προσοχή και σύνεση. Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Κριό, σ’ ευνοεί και θα δεις ότι στο τέλος όλα θα πάνε πολύ καλά. Η πορεία των αισθηματικών σου βρίσκεται στα χέρια σου. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου, για να μη στεναχωρήσεις το σύντροφό σου, αλλά αντίθετα να του προσφέρεις στιγμές χαράς.

Λέων
Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Κριό, σ’ ευνοεί, Λέων, και θα γίνουν μεγάλες αποκαλύψεις και με ιδιαίτερη σημασία, ενώ θα βρεθεί κι ο τρόπος αξιοποίησης των πληροφοριών τους. Η σταθερότητα που ακολουθεί πολλά πράγματα, σε δικαιώνει για τη στάση που κράτησες το προηγούμενο διάστημα. Μπορείς σήμερα να έρθεις ακόμη πιο κοντά στο σύντροφό σου και μαζί να λύσετε προβλήματα που σας ταλανίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ετοιμάσου: Η Αφροδίτη από το Σκορπιό θα φέρει έντονη δραστηριότητα αυτή την περίοδο κι εκεί που δεν το περιμένεις, θα έρθει και το ταίρι που θα κερδίσει την καρδιά σου.

Παρθένος
Μεγάλα προβλήματα σ’ έχουν καταβάλλει, Παρθένε μου, κι αδυνατείς να βρεις λύσεις. Δυστυχώς οι λύσεις αυτές δεν μπορούν να έρθουν μόνο από σένα, οπότε ηρέμησε και δώσε χρόνο στον εαυτό σου να αναδιοργανωθεί, προκειμένου να φτιάξεις το πρόγραμμα που θα σε οδηγήσει στην ολοκλήρωση των καταστάσεων. Η διάθεσή σου, Παρθένε μου, σήμερα δε θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις στο σύντροφό σου και να βρεις καταφύγιο πλάι του.

Ζυγός
Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Κριό, Ζυγέ, θα φέρει πολύ θετικές αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Ο τρόπος ζωής σου είναι καθαρά προσωπική σου υπόθεση και δε χωράει περιθώρια παρεμβάσεων. Κάποιες προτάσεις που θα παρουσιαστούν, είναι αξιόλογες κι αξίζει να τις εξετάσεις με προσοχή. Τα οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Τα αισθηματικά σου, Ζυγέ, σήμερα θα έχουν ευχάριστες εξελίξεις. Θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα νιώσεις την αγάπη του.

Σκορπιός
Ο εγωισμός κι η σκληρότητα κάποιων αγαπημένων σου προσώπων, Σκορπιέ μου, ήρθε στην επιφάνεια με δυσάρεστο τρόπο, δημιουργώντας σου αναστάτωση και θλίψη. Η μελαγχολία που σου προκάλεσε, δε δίνει λύσεις κι επιβάλλεται να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με σοβαρότητα, ειδικά σε ό,τι σε σχετίζει άμεσα με τα άτομα αυτά. Μπορείς σήμερα, Σκορπιέ, να λύσεις παρεξηγήσεις, αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου, βοηθώντας καθοριστικά τη σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος. Με τις θετικές επιρροές της Αφροδίτης σε περιμένει κάτι πολύ καλό.

Τοξότης
Δώσε προσοχή σε πληροφορίες που δείχνουν ασήμαντες, Τοξότη, αφού μέσα σ’ αυτές θα βρεθεί η λύση σ’ ένα ζήτημα που σε βασανίζει εδώ και πολύ καιρό. Σε υποθέσεις τρίτων που ίσως μάθεις, μην πάρεις θέση, για να μην έχεις πρόβλημα στο μέλλον. Κάποια προβληματικά, οικογενειακά θέματα μπορούν με καλό προγραμματισμό ν’ αποφευχθούν. Μπορείς σήμερα να κάνεις το σύντροφό σου χαρούμενο, Τοξότη, αφού ο ερωτισμός σου αλλά κι η καλή διάθεση που θα έχεις, θα διώξουν κάθε σύννεφο στη σχέση σας.

Αιγόκερως
Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Κριό, Αιγόκερε, σ’ ευνοεί και θα έρθουν ευκαιρίες που δεν περιμένεις. Κράτα τα μάτια σου ανοιχτά, ώστε να δεις εγκαίρως την πραγματικότητα. Οι άσκοπες συζητήσεις σε αποπροσανατολίζουν, οπότε καλύτερα να μη λάβεις μέρος και αν συμβεί αναγκαστικά, τήρησε κάποια απόσταση. Στα αισθηματικά σου, πολλές πρόσφατες δύσκολες στιγμές θ’ αρχίσουν να ξεθωριάζουν. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις νέες καταστάσεις.

Υδροχόος
Με τον Άρη να είναι στο ζώδιό σου, Υδροχόε μου, οι δυσκολίες αρχίζουν πάλι για σένα και δυστυχώς αυτή τη φορά οι σύμμαχοι του παρελθόντος είναι πελαγωμένοι στα δικά τους προβλήματα, οπότε δε σου επιτρέπεται ούτε καν να συζητήσεις για όσα περνάς. Κάποιες παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα δε θα λείψουν, αλλά θα είναι ευτυχώς περαστικές και χωρίς επιπτώσεις. Ανασκουμπώσου και δράσε δυναμικά, για να βάλεις σε τάξη όσα πρέπει. Πρέπει σήμερα να βάλεις τα δυνατά σου για να εκδηλώσεις με έμπρακτο τρόπο στο σύντροφό σου τα συναισθήματα που έχεις για εκείνον.

Ιχθύς
Η σημερινή μέρα, Ιχθύ, φέρνει πολλές ευχάριστες αλλαγές. Η βαρετή περίοδος που πέρασες, έχει φτάσει πλέον οριστικά στο τέλος της και τη διαδέχεται ένα κύμα θετικών αλλαγών και νέων δραστηριοτήτων, που θα σου βελτιώσει αισθητά τη διάθεση. Συνομιλίες με άτομα κύρους σου προσφέρουν ιδέες και σταδιακά οδηγείσαι στην πραγματοποίησή τους. Τα αισθηματικά σου σήμερα θα είναι σε στασιμότητα και θα δεις μερικές καταστάσεις να μην εξελίσσονται όπως θέλεις. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, βλέπεις πια, ότι πολλές άσχημες αναμνήσεις έχουν πλέον ξεθωριάσει κι είναι στο χέρι σου να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα.

Πηγή