Μέρα έντονων συγκρούσεων, που μας καλεί να εξασκήσουμε την υπομονή μας. Καλύτερα να μην κάνουμε σήμερα δηλώσεις, που ίσως άυριο να ‘χουμε μετανιώσει.

Κριός

Μια σημαντική ημέρα συναισθηματικής έντασης ακόμα και ισορροπίας σήμερα. Θέματα πολύ προσωπικών σχέσεων θα αποτελέσουν το επίκεντρο των προσωρινών διενέξεών σας. Τα πάντα θα εξαρτηθούν σήμερα από το πόσο θα σας βοηθήσουν οι εμπειρίες σας ώστε να αποφύγετε τα ίδια λάθη. Εκτιμώντας σωστά την κατάσταση θα δείτε πως μια υποχωρητικότητα από μέρους σας έστω και προσωρινή ίσως να είναι η καλύτερη λύση.

Ταύρος

Η ικανότητά σας να μιλάτε και να γράφετε με ευαισθησία, είναι πολύ ανεπτυγμένη. Σήμερα είστε ικανοί, να βρείτε τις σωστές λέξεις, που περικλείουν ένα εσώτερο συναίσθημα, το οποίο είναι συνήθως πολύ δύσκολο να εκφραστεί. Η φαντασία σας είναι επίσης σε εγρήγορση και μπορείτε με ευκολία να συνδέετε το φανταστικό με το πραγματικό. Προσπαθήστε να είστε ρεαλιστικοί στις σχέσεις και τις επιδιώξεις σας.

Δίδυμοι

Με τον σύντροφο της ζωής σας ίσως υποχρεωθείτε να αλλάξετε ή βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Εδώ ιδιαίτερα φαίνεται πως οι αλλαγές θα γίνουν κάτω από συνθήκες που πολλές φορές δεν θα εξαρτώνται και από σας ολοκληρωτικά. Το ίδιο πιθανόν να ισχύει και για την ενασχόλησή σας. Μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να κάνει κάποιες αναγκαστικές θυσίες για τους άλλους χωρίς κανένα προσωπικό όφελος.

Καρκίνος

Δημιουργική σκέψη, αυθεντικότητα στις ιδέες και διανοητική ταχύτητα είναι οι ιδιότητες που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε πολλά πράγματα με επιτυχία σήμερα. Είναι μια πολύ καλή ημέρα για να κάνετε ορισμένες σοβαρές μεταρρυθμίσεις στη δουλειά ή ενασχόλησή σας. Οι ιδέες σας θα χαρακτηρίζονται από κάτι το εφευρετικό ή πρωτοποριακό σήμερα κάτι που θα σας βοηθήσει στο να εκπληρώσετε κάποιους στόχους σας στο μέλλον με μεγάλη ευκολία. 

Λέων

Νιώθετε την ανάγκη να ανανεώσετε και να ξεκαθαρίσετε τα αισθήματά σας και να σταματήσετε να κρύβετε οτιδήποτε ο ένας απ’τον άλλον. Αν νιώθετε πως το άλλο πρόσωπο δεν μπορεί να προσεγγιστεί απ’αυτά τα θέματα ή πως απλά δεν έχετε το κουράγιο να του τα φέρετε στην επιφάνεια, τα αισθήματα θα παρασκευαστούν και θα ζυμωθούν και θα δώσετε διέξοδο στα αισθήματά σας, με το να γίνετε αυταρχικοί, ανυπόμονοι, απαιτητικοί και θυμωμένοι με τον σύντροφό σας. Θα κατηγορείτε εκείνον για τα διάφορα προβλήματα στη ζωή σας και δεν θα παραδέχεστε ότι μάλλον έχετε κι εσείς σχέση με τα προβλήματά σας.

Παρθένος

Μια ιδανική μέρα για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας και την αφόρητη πίεση που αισθάνεστε τον τελευταίο καιρό. Ακόμα κι αν αποδράσετε απλά διαβάζοντας ένα βιβλίο ή βλέποντας μια ταινία, θα σας βοηθήσει να αποφορτιστείτε. Οι γύρω σας και κυρίως ο ερωτικός σύντροφος, φαίνεται να μην πολυαντιλαμβάνεται την επιθυμία σας για λίγη εσωστρέφεια, ωστόσο μην επιτρέψετε σε άλλους να σας χαλάσουν αυτά τα σχέδια, γιατί όντως η ηρεμία σας είναι άκρως σημαντική.

Ζυγός

Μια μέρα που άγχη κι αγωνίες του τελευταίου καιρού, δείχνουν να λύνονται και να ισορροπούν. Δεν αποκλείεται να δεχτείτε μια πρόταση για επισημοποίηση σχέσης ή και συγκατοικήση. Σε κάθε περίπτωση τα σχέδιά σας δείχνουν να ευνοούνται κι αυτό σας γεμίζει με αισιοδοξία και χαλάρωση. Λίγη προσοχή σε τρίτους που ίσως παρουσιάζονται ως φίλοι αλλά τα κίνητρά τους να μην είναι και τα πλέον αγνά.

Σκορπιός

Επειδή σήμερα είστε πολύ ευαίσθητοι, μπορεί να γίνετε πολύ ανόητοι και καθόλου πρακτικοί στο χειρισμό πρακτικών, συνηθισμένων συναλλαγών επαγγελματικής φύσης. Τείνετε να ενεργείτε συναισθηματικά ορμώμενοι και όχι με αυτά που είναι πρακτικά και συνηθισμένα και καταλαμβάνεστε από την φαντασία σας. Μην παρασύρεστε από τα συναισθήματά σας, γιατί θα πείτε (πάλι!) και θα κάνετε πράγματα, που αργότερα θα τα μετανιώσετε.

Τοξότης

Προσοχή, μέρα που κρύβει εντάσεις, καβγάδες, ακόμα και χωρισμούς. Βάλτε νερό στο κρασί σας, μετρήστε τα λόγια σας, μην ξεφεύγετε και μην επιτρέψετε και στους άλλους να σας φτάσουν εκτός ορίων. Οι σχέσεις θέλουν και διπλωματία κι ας το ξεχνάτε αυτό πολύ συχνά. Ο παρορμητισμός σας, δεν είναι πάντα πλεονέκτημα, πόσο μάλλον όταν οι καταστάσεις φτάνουν σε άκρα.

Αιγόκερως

Πολλά πράγματα φαίνεται πως θα εξαρτηθούν και από άλλους αυτή τη στιγμή. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να βγείτε λιγότερο ζημιωμένοι. Αποφύγετε σήμερα τις οποιεσδήποτε διαπραγματεύσεις με τους φίλους και το ταίρι. Τα πράγματα δεν είναι προς το μέρος σας, προτιμήστε μια στάση πιο αμυντική, τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να ξέρετε τι θέλουν οι απέναντι από εσάς.

Υδροχόος

Ώρα να κόψετε τις κακές συνήθειες, τις τοξικές σχέσεις, όλα όσα σας κρατάνε πίσω και μπλοκάρουν την -συνήθως- ατέρμονη δημιουργικότητά σας. Έχετε μπει σε μια φάση ρουτίνας και παραίτησης, που δε θυμίζει σε τίποτα τον παλιό σας εαυτό. Αυτό πρέπει ν’ αλλάξει. Βαθιά ανάσα και ώρα για μεγάλη βουτιά! Εσείς αποφασίζετε.

Ιχθείς

Η ημέρα είναι αρκετά ευνοϊκή για σας. Αν τα οικονομικά σας, σας επιτρέπουν να επενδύσετε σε κάποιο ακίνητο ή να επεκταθείτε επαγγελματικά μην αφήσετε τους ενδοιασμούς να σας προκαλέσουν αναποφασιστικότητα. Προχωρήστε, η τύχη είναι με το μέρος σας. Σε προσωπικό επίπεδο και σε σχέση με τις σχέσεις σας Θα χρειαστεί να πάρετε κάποια σημαντική απόφαση που αφορά και κάποιο άλλο άτομο. Η βασική αιτία ίσως να είναι ότι δεν βλέπετε να έχετε τους ίδιους στόχους ή τις ίδιες επιδιώξεις στην ζωή.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.