Ο Ερμής περνά στο Ζώδιο του Παρθένου και αισθάνεται πιο άνετα από ποτέ! Επαφές και μετακινήσεις πάνε με τα νερά μας και οι συζητήσεις μας αλλά και οι ιδέες μας εμπλουτίζονται με εξυπνάδα, ορθολογισμό και αποτελεσματικότητα! Εύνοια σε επαφές και μετακινήσεις, θα έχουν για ένα μήνα, τα Ζώδια της Γης και του Νερού!

 

Κριός

Στα αισθηματικά σου, βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα. Καλό θα είναι να συζητήσεις μαζί του και να βρεις λύσεις σε αυτά που σε αγχώνουν.

 

Ταύρος

Μπορείς να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Μην βλέπεις μερικές καταστάσεις εγωιστικά. Προβληματικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

 

Δίδυμος

Στα αισθηματικά σου, αν θέλεις να συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις κάποια θέματα της σχέσης που σε απασχολούν, μπορείς να το κάνεις και μάλιστα θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα.

 

Καρκίνος

Στα αισθηματικά σου, θα μπεις στη διαδικασία να ξεκαθαρίσεις μερικά θέματα με το ταίρι σου. Φρόντισε ό,τι έχεις να πεις, να το πεις σε χαμηλούς τόνους για να έχεις και το αποτέλεσμα που θέλεις.

 

Λέων

Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά επ’ ουδενί δεν θα πρέπει να επαναπαυτείς. Μην συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας.

 

Παρθένος

Μπορείς να εκφράσεις την αγάπη σου στον σύντροφό σου και είναι σίγουρο ότι θα έχεις την επιθυμητή ανταπόδοση. Μην προσπαθήσεις να λύσεις αισθηματικά προβλήματα του παρελθόντος, γιατί αυτή την περίοδο δεν θα καταφέρεις τίποτα.

 

Ζυγός

Θα πρέπει σε μερικά θέματα στα αισθηματικά σου να κάνεις υποχωρήσεις για να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Απόφυγε να συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις.

 

Σκορπιός

Για άλλη μια φορά οι υποχρεώσεις και οι καθημερινές ευθύνες θα σε αποσπάσουν από τα αισθηματικά σου, με αποτέλεσμα να αγχώσεις το ταίρι σου, καθώς δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε. Άλλαξε τακτική γιατί θα έχεις αντιθέσεις μαζί του.

 

Τοξότης

Θα πρέπει στα αισθηματικά σου να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί θα έχεις λογομαχίες και εντάσεις.

 

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά σου, θα δώσεις στον σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη και την υπομονή σου θα μπορέσεις να προλάβεις τυχόν παρεξηγήσεις.

 

Υδροχόος

Μπορείς να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο, αφού ο ερωτισμός αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου που υπήρχαν στο παρελθόν.

 

Ιχθύς

Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να αποδείξεις στον σύντροφό σου, ότι τα αισθήματα που τρέφεις για εκείνον είναι αληθινά. Μην παρασυρθείς από άλλες δραστηριότητες και αμελήσεις βασικά πράγματα της σχέσης.

 

Πηγή