Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Nέες σκέψεις και όνειρα σας ενθουσιάζουν κι έχετε θέσει ήδη επόμενους στόχους προς κατάκτηση. Μην κάνετε σε επιπόλαιες και βιαστικές κινήσεις και βασιστείτε σ’ ένα ρεαλιστικό πλάνο.

 

Kριός
Η φιλοδοξία και η ώθησή σας να πετύχετε, είναι τρομερά δυνατές σήμερα. Καθοδηγείστε από μια ακατανίκητη ανάγκη να επιτύχετε και συχνά το βρίσκετε δύσκολο να σταματήσετε. Ακόμα κι αν συνήθως είστε νωχελικοί, θα «εθιστείτε» στη δουλειά σας. Προσπαθείτε να αποφύγετε την υπερβολική κούραση και την καταπόνηση του οργανισμού σας.

 

Ταύρος
Η καριέρα και η όλη σας κατεύθυνση στη ζωή, φθάνουν σε μια κρίσιμη καμπή σήμερα. Νιώθετε την ανάγκη ν’αναζητήσετε τα πράγματα που αγαπάτε και που ενστικτωδώς βρίσκετε ευχάριστα, παρά να κάνετε αυτό που είναι πρακτικό, εμπορικό και σίγουρο και λογικά σωστό.

Δίδυμοι
Οι άλλοι θα θαυμάζουν την αποφασιστικότητά σας αλλά οι φίλοι και η οικογένειά σας πιθανότατα να παραπονεθεί πως έχετε χρόνο μόνο για τα δικά σας ενδιαφέροντα, πως δεν αφιερώνετε αρκετή ώρα και ενέργεια σ’αυτούς και μπορεί να έχουν σοβαρές αμφιβολίες σχετικά με την ικανότητά σας, να κάνετε τις μαζικές αλλαγές τις οποίες επιχειρείτε.

Καρκίνος
Είστε ικανοί να μιλάτε με πεποίθηση και πειθώ. Είστε ικανοί να συναγωνίζεστε τους άλλους γύρω από μια ιδέα που υποστηρίζετε πολύ και ίσως βρεθείτε στη θέση του ομιλητή. Ευτυχώς, είστε πολύ αποτελεσματικοί σ’ αυτό το ρόλο και πολύ πειστικοί ομιλητές, αλλά επίσης ικανοί να μην επιτρέψετε στις παθιασμένες ιδέες σας να σας προκαλέσουν να γίνετε πεισματάρηδες ή στενόμυαλοι.

Λέων
Αυτή είναι μια δύσκολη ημέρα, όπου αναπάντεχες απαιτήσεις και ευθύνες εμφανίζονται. Φαίνεται, λες και κάθε αδύναμος δεσμός στη ζωή σας, είναι έτοιμος να σπάσει σήμερα. Νέες υποχρεώσεις είναι πιθανόν να εμφανιστούν και στην προσωπική σας ζωή. Μπορεί να ανακαλύψετε, πως ένα μέλος της οικογένειάς σας αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και εσείς είστε το κατάλληλο πρόσωπο να βοηθήσετε.

Παρθένος
Ένα νεανικό πνεύμα ελευθερίας και αυθορμητισμού, προσπαθεί σήμερα να βγει στην επιφάνεια. Ωστόσο, να προσέχετε την τάση σας, να επιδιώξετε κάποιο σκοπό, μόνο για να διαφοροποιηθείτε από τους άλλους. Όπως ένα παιδί, που προσπαθεί να καπνίσει τσιγάρα, απλά και μόνο για να διαφέρει και να επαναστατήσει απέναντι στους γονείς του, έτσι κι εσείς μπορεί να επιδιώξετε εναλλακτικές λύσεις, απλά και μόνο, επειδή είναι εκφράσεις του να είστε διαφορετικοί και επαναστατικοί, παρά για την ουσιαστική τους αξία.

Ζυγός
Μη δίνετε σημασία σε όσους σας λένε πως δεν μπορείτε να καταφέρετε κάτι και σας αποθαρρύνουν. Βάλτε τα δυνατά σας και μπορείτε να τους κάνετε να τρίβουν τα μάτια τους με τις επιτυχίες σας. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας, μη φοβάστε να εκτεθείτε και να πείτε πώς αισθάνεστε. Θα βγείτε σίγουρα κερδισμένοι και θα νιώσετε μια λύτρωση, ασχέτως αποτελέσματος.

Σκορπιός
Αν και τα ενδιαφέροντά σας μπορεί να μη φαίνονται πολύ σπουδαία, στην πραγματικότητα είναι πολύ σημαντικά για την εσωτερική σας ανάπτυξη και θα πρέπει να επιδιώξετε τη διαίσθησή σας με επιμονή. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι απλά, μπορεί να διώξετε τις ζωντανές και δυνατές σας διαισθήσεις και ευφάνταστες εμπνεύσεις γιατί τις θεωρείτε ανόητες και ασήμαντες.

Τοξότης
Ανάγκη για κοινωνικότητα, συντροφικότητα και συναισθηματική επαφή με «αδελφές ψυχές», η φιλία και η υποστήριξη των άλλων είναι τα θέματα που τονίζονται αυτόν τον καιρό. Αυτό που αξίζει αυτήν την ημέρα είναι η εμβάθυνση στις σχέσεις σας με άλλους πέρα από το άμεσο οικογενειακό σας περιβάλλον. Τα κοινωνικά γεγονότα και η συμμετοχή σας σε κάποια ομαδική προσπάθεια είναι κάτι που επίσης θα σας ικανοποιήσει.

Αιγόκερως
Αυτό που κάνει αυτήν την ημέρα σημαντική, είναι πως είστε πνευματικά και φυσικά φορτισμένοι, έτοιμοι να κάνετε θεμελιακές αλλαγές στη ζωή σας και να βάλλετε υψηλότερους στόχους. Είναι πιθανόν να φτάσετε αυτούς τους στόχους σήμερα και όπως αναφέρθηκε πριν, η εξωτερική σας ζωή ν’ αλλάξει πολύ. Αλλά η συμπεριφορά σας αλλάζει και σας οδηγεί σ’ ένα πιο σταθερό και σωστό δρόμο προς τους στόχους σας.

Υδροχόος
Εσείς ή κάποιοι άλλοι στην οικογένεια ίσως είστε περισσότερο αμυντικοί με τους γονείς και άλλους στενούς συγγενείς ή παλιές διαφωνίες με την οικογένειά σας μπορεί να αποτελέσουν πηγή έντονου στρες αυτόν τον καιρό. Να είστε διαλλακτικτοί και να δώσετε στους άλλους την ευκαιρία να αιτιολογήσουν τος πράξεις τους και τις σκέψεις τους.

Ιχθείς
Μπορεί να εκνευριστείτε με κάποιον, για κάποιο θέμα που είναι σχετικά ασήμαντο, ή μπορεί να παθιαστείτε υπερβολικά για κάποιο θέμα ή μια ιδέα, που στην πραγματικότητα είναι σχετικά ασήμαντο. Αυτές οι υπερβολικές αντιδράσεις προκαλούνται απ’ τα ίδια σας τα προσωπικά συναισθηματικά μπερδέματα, τα οποία δεν είστε πρόθυμοι ν’ αντιμετωπίσετε κι έτσι τα προβάλλετε σε ανθρώπους ή γεγονότα.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.